Komentari na vest

Kraso doveo i majku na promociju: Došao sam u mitski klub, dosadno mi je da čekam loptu

K

Kalčopolista®.

pre 11 meseci

Ovaj ce da satre moj bunekrizan vec u pravom derbiju!
a

arroyo

pre 11 meseci

za svaki gol koji bude dao, gajba piva mrkeli. Za dve godine imace 0 gajbi
@

@arroyo

pre 11 meseci

Ne brini zabice ga vama u derbiju,to je 100% provereno!
a

arroyo

pre 11 meseci

ako zabije u derbiju, imas i ti gajbu piva od mene, pod uslovom da imas dovoljno godina da pijes pivo
L

Laaros

pre 11 meseci

Читам и слушам коментаре Гробара у вези наших појачања !!! Гледајте, овај играч је класа као Катаи , и још је дошао за џабе !!! Лева нога , дриблинг , идеја , хладнокрвност , завршница !!! Полако, само да се уклопи како треба и биће он и бољи !! Звезда је прошле године довела Митровића ,Азарова ,Букарија,Пруцев где је плаћено за њих нешто мање од 5 милиона € !!! Сад Букари вреди и више од свих тих трансфера !! Пешића смо платили скоро милион , скоро па смо ма нули ако се рачуна и његова плата и бонуси !!! Следећи је Адо ,Лате Лат , и Глазер голман !! Дошли Стаменић и Олаинка !!! Па сад видите какав ће још додатни квалитет донети ови играчи !!!
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

Zato Duljaj zamislja fontanu zelja i 5 novih igraca 😂😂😂
G

Gosten

pre 11 meseci

Sada vec legendarna recenica Mrkele: "Dugo smo ga pratili" . Coveku je posao da to izgovori,slika se sa novajlijom i drzi sal Zvezde.
O

Ovaj Mrkela

pre 11 meseci

Može da menja ujka Festera u porodici Adams, ružan, izrazito beo i fino nosat😄👌
@

@ovaj

pre 11 meseci

Festerov dvojnik je Marko Nikolic...a kad ne glumi Festera ponekad bude i Elmer Davez
M

Moša Pućko

pre 11 meseci

Pašće i ovo zlo sa vlasti, opet ćete brati pečurke sa vaše livade
R

Raša P

pre 11 meseci

Do tada će te pratio ženski odbojkaški klub u Areni!!!
с

срб

pre 11 meseci

Хоћемо као за време Толета,али тада ћемо имати 50 титула.
С

Сотир Ђубре

pre 11 meseci

Захваљујте том "злу" сваки дан и споменик му подигните за живота, срам вас било! Да га није, не бисте видели Европу, јер бисте играли плеј-аут. Претпрошле сезоне вам затворио првенство, али нисте били способни ни намештену титулу да узмете. 2014. се није сетио да помогне Звезди, па сте, ничим изазвани, отишли у квалификације за ЛШ. Стида немате...
@

@Mosa Tajgu

pre 11 meseci

Kapiras?
i

imamo hibrid

pre 11 meseci

nema više pečurki!
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

DOBRODOSAO U NAJVECI KLUB NA BALKANU 🔴⚪🔴⚪🔴⚪
I

Ibrakadabra

pre 11 meseci

E moj Pixi,pojma nemaš kao ni ova banda bez ideje,harizme i karaktera.
p

paksuu

pre 11 meseci

Ovaj mrkela ima posao iz snova. Pogodi svako deseto pojacanje, potrosi ogromne pare i nikom nista. mito bekrijo bas si parazit
9

985

pre 11 meseci

Aj se kladimo u 20 maraka da nece dati ni jedan gol u LŠ....
@

@985

pre 11 meseci

Dace ga vama na Derbiju, budi bez brige...
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

985 Sacekaj da krenu utakmice.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 11 meseci

Dobrodošao u Zvezdu, nadamo se da si bolji od Din8ja i Kulibalija.
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Bravo! Konacno da dodje jedan ODLICAN SPIC!👏
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Nemanja 8989 Davace golove u nasem Prvenstvu i Kupu davace golove u Ligi Sampiona.

Nenad Jovanov

pre 11 meseci

Još Latea da dovedemo, zadnjeg veznog (ne msm na Edmunda),već na igrača poput L. Milivojevića i oba beka (tebe gledam - Ristiću!) - pa možemo da se nadamo pravoj igri u grupnoj fazi LŠ!!!
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Ristic nece doci zbog Terzica i zbog toga sto su ga prosli put najurili kao kera..
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Ristic nece doci zbog Terzica i zbog toga sto su ga prosli put najurili kao kera..
S

SB

pre 11 meseci

Ovaj ce na zimu paljba, pazi sta sam rekao, ako neko sme da stavimo i neku paru na sto. Evo ja dajem pola plate( uslov je da se pokaze platna lista , moze twiter a moze i insta), 😁😁😁😁
a

ajde

pre 11 meseci

Ajde odmah.
k

kolika

pre 11 meseci

Je plata?
С

Сотир Ђубре

pre 11 meseci

Сети се кад дође зима шта си рекао, али буди човек и немој тада да паметујеш под другим именом.
Z

Zvlat-Zvlat

pre 11 meseci

“Došao sam u mitski klub, dosadno mi je da čekam loptu”, reče Kraso na predstavljanju! E, pa moj Kraso ti ćeš tek da se ovde načekaš! Zašto ga neko nije obavestio da Zvezda već duže vremena igra preskačući sredinu terena i šaljući telefonske centaršuteve u šesnaesterac protivnika, iz svih pozicija, kao i da u veznom redu igraju Kanga i Kangva, motorički i tehnički vrlo ograničeni 9igrači, koji se prvo okrenu sa loptom oko sebe a onda je ocarine. Ko će igrati pleja u Zvezdi?! Ko će pripremati šanse Krasou?! Kanga I Kangva za to nisu sposobni. Njih je ovaj stepen takmičenja (LŠ) odavno prevazišao. ČProšle godine u LE se nisu videli na terenu!

Darkoki

pre 11 meseci

A jel tebe neko obavestio da sad imamo drugog trenera😒😒😒
G

Gost123

pre 11 meseci

Ti nisi primetio da smo promenili trenera, a kako stvari stoje i pola startnih 11??????????????????????????????????????????????????
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Ne ulazite u raspravu sa kradljivcem nika!
B

Bravo za Upravu

pre 11 meseci

Ovaj sad ima da cepa mreze svima a pogotovo malo partizanu jedva cekam sezona da pocne sportski pozdrav

Немања Земун

pre 11 meseci

Kakav si pozitivac... moze da cepa mreze ali Javoru i Novom Pazaru i Radu.
G

Gost Djape

pre 11 meseci

@Nemanja Zemun - Ma nema veze neka on cepa ovim manjim klubovima, a njihovi spicevi vama, jer na tim malim utakmicama se uzima titula.
O

Ojo

pre 11 meseci

Ako ga je Mita pratio onda je bomba
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Ponekad istina zuri pravo u lice, a sada je baš u žiži! Niže rangirani operativci koji vode Zvezdu i koji se kriju iza zvučnih titula raznih direktora, dovode navijače Zvezde u zabludu i drže ih taocima, obećavajući kule i gradove dovođenjem klasičnih cepanica za fudbal sa raznih pozajmica (Late Lat/Bukari) ili igrača iz druge lige (Ž.F.Kraso). Zar neko zaista veruje da sa ovim klasičnim cepanicama za ozbiljan fudbal možemo igrati u LŠ?! Učešće Zvezde u LŠ sa drugoligaškim fudbalerom je čisti nadrealizam!!
i

idemoo

pre 11 meseci

Istorija je pokazala da rade lose ali iz te 2. Francuske su izasli ozbiljni da fudbaleri kao Kante a mislim i Marez. Samo kazem da moze da se nadje ali dal ovi znaju da ubodu ali vidis i sam da je sve do menadzera jer tako rade
k

kokolo

pre 11 meseci

idi šetaj...
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Kako ste prošli u basketu,😂😂😂😂😂
Х

Ххххххх

pre 11 meseci

Хулк је играо у другој јапанској лиги рецимо. Стручњаче
M

Mr007

pre 11 meseci

Strasno pojacanje,bravo za Terzu!!! Iskreno ne mogu da verujem da smo uspeli ovakvog igraca da dovedemo. Avanti Stella Rossa di Belgrado!!! 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔥🔥🔥
N

Novak majstor

pre 11 meseci

Cini se da je dobar igrac i cini se da ga nije Mrkela pratio . Cini se da se Mita samo ubacio na konferenciji da ispadne da je njegova zasluga . Mrkela da ostane u Zvezdi kao maskota. Pravda za Mrkelu
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Marin ga je pratio. Svi znamo godinama da je ovaj lik tu samo da klima glavom na Terzine izjave i prica bajke. Pa ne znam zasto pises ovo sve...
N

Novak majstor

pre 11 meseci

@ Sherlcoked Ako mu je uloga takva kakvu si je opisao zasto je onda na to pristao ? Kad je dolazio Risario izjavio je da ga je primetio jos u juniorima i da je od tad u kontaktu sa njegovim ocem - jel sam ga ja terao da se tako blamira ? Sta ce nam on uopste ako njegov posao radi Marin ?
C

CaleB pravi

pre 11 meseci

Ne znam zaista sta se desilo, ali za razliku od nekih proslih vremena kada sam imao samo reci kritike na racun uprave, sada mogu cak i da ih pohvalim....sta se odjednom "prelomilo" u njihovim mozgovima, ostace misterija za mene, ali kako god, od dovodjenja Bahara, pa sve nadalje, oni rade ispravne stvari, moglo bi se cak reci - bezgresno. Da li su to oni bili na nekim "konsultacijama" kod nekoga ili nesto drugo, ne znam, ali rade stvari koje bi samo pozeleo svaki normalan i posten navijac Zvezde (ne onaj sa severa)....Imam utisak da ce cak i sa pojacanjima ovaj put da "ubodu", sto je ranije bila nemoguca misija. Dakle, sto se mene tice - sve pohvale za Terzu i Mrkelu ova put, i nastavite ubuduce tako. Jos se samo pozabavite sudbinom nekih bespotrebnih igraca - i to je to, rad za cistu desetku.
U

Urke777

pre 11 meseci

Promenilo se to sto je dosao Marin. Marin radi za ozbiljnu platu, ima ozbiljan mentalitet, kod njega trange-frange ne moze da prodje. Prosto je covek uveo novine. Kada ga vec placaju, a placaju ga debelo, ima i da ga slusaju. Verujem da nije to uvek 100%, nikada i ne moze biti, ali ako je neko zasluzan za transfere u poslednjih godinu dana to je on. Sto je duze tu, sto bolji budzet ima bice i sve ostalo bolje. Nigde promasio nije, osim sto je Mita zapeo bio za Miju Kalifu u napadu, pa moze da spadne i to pod Marinov promasaj, mada cisto sumnjam.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Ne znam zašto, ali imam neki utisak da će ovaj da melje. Videćemo kako će Bahar sve to uklopiti, u LŠ će zavisiti i od žreba. Ali što se domaćeg prvenstva tiče, tek ove sezone očekujem postavljanje novih rekorda. I da jednom, onako dobro, muški naprašimo Partizan u derbiju.

Zvezda ispred svih!

pre 11 meseci

Verujem da je Kraso ono sto nam je u prethodnoj sezoni nedostajalo. Srećno.
D

Dejani

pre 11 meseci

Najgore he sto nam jedne sezone fali nešto, onda se to nešto ispravi pa dodje nešto drugo sto fali.. Nadam se da neće toga bivati. Fali će sigurno nešto, ali Ajde da to nešto ne bude veliko..
m

mića.poštaš

pre 11 meseci

Dođe vreme sve se preokrene. Nekad su najbolji igrači Zvezde i naše lige išli u Sent Etjen (poslednji je trebao da ide Brando Gagić, ali se zaljubio pa je transfer propao iako je Labud menadžer sve završio) a sad iz Srćent Etjen-a najbolji dolaze u Zvezdu. Ako je dao 17 u tvrdoj francuskoj ligi kod nas će da daje dokle bude znao da broji...
c

cjepka123

pre 11 meseci

Konačno stiglo mitsko biće zvano Kraso! Too!
P

Perun91

pre 11 meseci

Drugi najbolji strijelac francuske druge lige. Ponavljajte to dok ne shvatite kakav je to igrac.
Q

Qlk

pre 11 meseci

Umijte se ledenom vodom navijaci malog partizana.
G

Grobarče

pre 11 meseci

Strah me samo derbija, da ne bude po 5:0, 6:0, 7:0....za Zvezdu...:((((
P

Popsi

pre 11 meseci

Obično nam se takva optimistična očekivanja obiju o glavu.
P

Polo

pre 11 meseci

BIĆEŠ SD MARINEEE! BRAVO
b

bravo

pre 11 meseci

Terza majstore. Sitne duše neka plaću...
P

Polo

pre 11 meseci

BRAVOOO MARINE!

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Nisi dosao u mitski nego u MITOMANSKI klub!
L

Legolass

pre 11 meseci

Osveži se malo brendirani, vrućina je...
p

prc

pre 11 meseci

Evropski i svetski sampion i sestostruki uzastopni prvak drzave, sedam ucesca u grupnim fazama u poslednjih 7 -8 godina tu je dosao, svakako da partizan ovakve uspehe nece imati nikada
n

nekilik120

pre 11 meseci

Oo kako je lepo biti glup...
@

@Kalca

pre 11 meseci

Za mitomanski klub navijas

Bojank91

pre 11 meseci

Nije ni Ajačio ni Ažaksio nego Ažasio. Nije toliko komplikovano ako već nazivamo sve ostale klubove onako kako ih Francuzi izgovaraju. Pozdravio vas Bordeuks
F

Francuz sa Korzike

pre 11 meseci

Onda ni ti nisi dobro napisao kako se u stvari izgovara!
8

8

pre 11 meseci

Jedno pitanje onaj tim Gengamp također u Francuskoj kako se izgovara ? Čuo sam jednog druga kaže Ženžamp nije valjda tako .
@

@bojan

pre 11 meseci

Upravu si donekle. Ažaksjo!
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Koliko para, toliko muzike 😪😪😪 Dok Arapi daju 200 miliona po sezoni, a mnogi očekuju da Zvezda iste te igrače dovede sa budžetom od 30ak miliona. E jebi ga...
P

Polo

pre 11 meseci

Bravo,jedan Notingem forest koji je donji deo premier lige dao 30 MILIONA EVRA za jednog igrača! Njukasl dao 60 MILIONA EVRA za igrača!

BorisPL

pre 11 meseci

@Polo - ne mozes da racunas Preminer Ligu i nasu ligu...kod njoh svaki klub samo od Premijer Lige dobiju oko 40 milki $ samo zato sto se takmice u toj ligi,zadnji na tabeli dobija preko 2 milke $ i onda svaka visa pozicija za 2 milke $ vise. Na primer 19-4 milke 18-6,17-8 i tako dalje,dakle poslednje plasirani izvuce samo od Premijer Lige koliko nasa Zvezda planira da zaradi u celoj godini zajedno sa Ligom Sampiona i transferima,kartama itd... nebo i zemlja

BorisPL

pre 11 meseci

@Polo - ne mozes da racunas Preminer Ligu i nasu ligu...kod njoh svaki klub samo od Premijer Lige dobiju oko 40 milki $ samo zato sto se takmice u toj ligi,zadnji na tabeli dobija preko 2 milke $ i onda svaka visa pozicija za 2 milke $ vise. Na primer 19-4 milke 18-6,17-8 i tako dalje,dakle poslednje plasirani izvuce samo od Premijer Lige koliko nasa Zvezda planira da zaradi u celoj godini zajedno sa Ligom Sampiona i transferima,kartama itd... nebo i zemlja

BorisPL

pre 11 meseci

@Polo - ne mozes da racunas Preminer Ligu i nasu ligu...kod njoh svaki klub samo od Premijer Lige dobiju oko 40 milki $ samo zato sto se takmice u toj ligi,zadnji na tabeli dobija preko 2 milke $ i onda svaka visa pozicija za 2 milke $ vise. Na primer 19-4 milke 18-6,17-8 i tako dalje,dakle poslednje plasirani izvuce samo od Premijer Lige koliko nasa Zvezda planira da zaradi u celoj godini zajedno sa Ligom Sampiona i transferima,kartama itd... nebo i zemlja
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Glazer promocija sutra?

Bojank91

pre 11 meseci

glazura na jesen u derbiju
T

Terzinho

pre 11 meseci

FK Nesvrstani.
P

Prc

pre 11 meseci

Zvezda je LS, jedino partizan nije svrstan da li ce i dalje biti 4 ili ce da se bori za opstanak
D

Dx

pre 11 meseci

Ne brinite grobari dace on golove i u LS
P

Paznja paznja

pre 11 meseci

Za ovog grobara sto pita koliki dug:Nismo u istoj stranci, tvoja stranka je crno bela pa tu i trazi
i

igor 'igan

pre 11 meseci

Još da dovedu nekog iz Irana i Libije i društvo je kompletno
R

Rtys

pre 11 meseci

E te ostavljamo malom partizanu..
D

Dzo Black

pre 11 meseci

@Rtys Zasto naglasavas malim Partizanu, kada znas i sam koliko ti je Partizan trauma naneo...
@

@Dzo

pre 11 meseci

Zato sto je mali! A i vi sami ste imali onu nazovi koreografiju "partizai" tako da je ovo pribliznije...

NemanjaKZ

pre 11 meseci

Lik nije drugi strelac Lige 2 nego treći. Autor teksta bi mogao da se informiše ili možda cela redakcija pošto uporno pišete da je drugi.
R

Rds

pre 11 meseci

Ali je istina da je dai 17 golova i imao 12 asistencija i da je odlican napadac
P

Popsi

pre 11 meseci

Ustvari deli drugo mesto.

NemanjaKZ

pre 11 meseci

@Rds: Niko mu ne spori ucinak. Sporim uporna pisanja na tekstovima unazad da je drugi strelac lige. Sta je cilj? Da se zamazu oci neinformisanim navijacima ili? @Popsi: Kojom logikom deli drugo mesto kada su ispred njega Mikautadze sa 23 i Mendy sa 19?
p

panic pedja

pre 11 meseci

To su ta Mrkelina pojacanja za LŠ... nista novo, kao i do sad sto je radio... nije lako biti trener kad ti mrkela dovodi pojacanja...
@

@panic pedja

pre 11 meseci

Onda nek bude i sedma u nizu i jos jedna grupna faza LS. A moze za promenu da budemo i prvaci grupne faze LS posto smo vec bili u LE
F

Figura

pre 11 meseci

Mrkela - najnebitniji sportski direktor u istoriji fudbala
@

@Figura

pre 11 meseci

Za ovaj transfer Marinu cestitke
g

generalstab

pre 11 meseci

I mi sad da se nadamo da je taj lik na nivou LS napadaca...nemojte se sprdati, dace gol Surdulici a u LS ce biti plakanje...
@

@general

pre 11 meseci

Dace ga i tvom partizanu, ne brini!
L

Lijo

pre 11 meseci

WELCOME TO WORLD SHAMPION 1991 !
Z

Znači

pre 11 meseci

Deda ce da ukine broj stranaca u prvenstvu.
E

E moj ti

pre 11 meseci

Pa sta? Bolje za nas fudbal
S

Sza

pre 11 meseci

I treba za dobrobit srpskog fudbala
E

E moj ti...

pre 11 meseci

Pa sta? Bolje za nas fudbal
@

@E moj ti

pre 11 meseci

Za koji bre nas fudbal, de imaju ostali klubovi da dovode igrace ko sto Zvezda moze i da im daje toliku platu, sta li lupas, to jedino vama odgovara jer imate mnogo stranaca a ne Srpskom fudbalu.
G

Gost ali bukvalno

pre 11 meseci

Pa što vi kukate, eto mi ćemo da igramo sa lošim strancima a vama će ostati dobri domaći igrači. Dakle, što više stranaca Zvezda dovede to više dobrih domaćih igrača ostaje ostalim klubovima, pa i vama.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Welcome & good luck! P.S. Greetings to mom!
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Mozemo mi polemisati ovde o njemu, ali je cinjenica da je zvezda besplatno dovela igraca koji vredi 6 miliona evra na transfermarktu. Veliki uspeh.
D

Dovela

pre 11 meseci

Ona i Motiku od 2,5 miliona, pa ga pustila u Olimpiji za dzabe.
v

v1ad

pre 11 meseci

Dovela je i Olaninku iz Slavije koji isto vredi 6 miliona. I ko ih je malo gledao može da vidi kako izgleda takav igrač. Već na tom nivou odskače igrač od 5-6 miliona od onog od pola miliona- milion.
B

Beks - NUFC

pre 11 meseci

Ovaj izgleda ne zna šta znači reč "mit"...
@

@

pre 11 meseci

Da znas😂😂😂
R

Rasputin

pre 11 meseci

On zna, ali da li ti znas? Mit i legenda su sinonimi, dakle dosao je u legendarni klub koji je bio sampion evrope… Jel sad tebi jasnije?
G

Gars

pre 11 meseci

Mythologie et mythe na francuskom nije isto .mythe znači laž . mythomane mita
G

Gars

pre 11 meseci

Putain vous êtes tous des cons ...mythe = laž
s

samo najbolje

pre 11 meseci

Dolazi iz najtrofejnijeg tima Francuske u najtrofelniji tim Balkana!

Sakur

pre 11 meseci

Znaci sa konja na magarca
@

@Sakur

pre 11 meseci

Zasto glumis magarca
N

Ne ne

pre 11 meseci

Ne glumi mučenik
S

Sashki85

pre 11 meseci

Ovaj jede decu koliko je dobar.
T

Težanovi

pre 11 meseci

Danas u Pioniru svi u glas da se zahvalimo predsedniku za sve što čini za nas svih ovih godina i bez koga ovakvi transferi ne bi bili mogući
D

Dxd

pre 11 meseci

Bez problema ce da se zahvalimo Ceferinu
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

U stvari ti misliš na divlju kartu za JSDP.
P

Pogresna adresa

pre 11 meseci

Nismo mi kk Partizan
M

Mile led

pre 11 meseci

Tako je! Dok je predsednika biće i nas, živeo predsednik!
@

@

pre 11 meseci

Da se zahvalite vi upravi PFC sto vam donira pare svake godine.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Zadovoljstvo je dobiti ovakvog igrača praktično za "dž"! Osećam da će Ž.F. Kraso rasturati po grupnoj fazi LŠ! On za tako nešto ima pedigre, jer dolazi iz zahtevne druge lige Francuske! Podrška za g. Terzića! Svaka sreća i napredak Zvezde dolaze sa ovim sada već mitskim direktorom. Neka crknu zlotvori!
k

knicr

pre 11 meseci

Nadam se da nećeš svisnuti od muke?!Eno oni vaši predstavljaju Antića,požuri inače neće biti mesta buaaaaa!!!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Kradljivac nika!
@

@ZvlatBG original

pre 11 meseci

Znam da je kradljivac nika,zato sam mu i odgovorio.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Smaraš! Ovo je nivo petogodišnjeg deteta!

nikola6683@gmail.com

pre 11 meseci

Bravo odličan !!! Idemo dalje Glazer ,Addo, Late
Z

Zvezda mi je sve

pre 11 meseci

Ozbiljno pitam kako mi dovodimo igrače a imamo toliki dug, a od lige šampiona još nisu isplaćene pare?
b

brrrrrrrr

pre 11 meseci

Misliš li da magare sebe pita odakle ovoliko sena gazdi??
S

Statler

pre 11 meseci

Koliki dug?
z

zašto tebe

pre 11 meseci

to zanima,gledaj svoju instituciju...

gemathegreat

pre 11 meseci

Idi pitaj Željka Pantića i kad ti on sve detaljno ispriča a vi se onda iščudjavajte.
@

@Statlet

pre 11 meseci

Dodji da vidis
W

Wenna

pre 11 meseci

A kako ti znas koliko mi je dug
@

@statler

pre 11 meseci

Dovoljno je dug za tebe!
В

Веља

pre 11 meseci

Озбиљно ти кажем, твој клуб је дужан много више од Звезде.
S

Salamander

pre 11 meseci

Dobrodošao!!! On i Olajinka kao kapiteni u prethodnim klubovima sigurno i uvek igraju do kraja.
M

Mile led

pre 11 meseci

Živela zvezda i predsednik i svako kuj ga glasa
l

licemercine jugoslovenske

pre 11 meseci

Ostoje ti?
a

ajde ajde

pre 11 meseci

Franjevcu idi kod Ostoje
p

prc

pre 11 meseci

Ziveo presednik Uefa sto isplacuje klubovima zarade.
G

Gost123

pre 11 meseci

Promeni nik kad se predstavljas kao zvezdas........ Ovako nekako tuzno izgleda, mada je tuzno samo po sebi biti navijac tvog kluba.........
M

Mile led

pre 11 meseci

Opet mi kradeš nik.
R

Rtmnb

pre 11 meseci

Kako ce da voza odbrabene igrace, pogotovo ove iz humske...
D

Don Vito Korleone@Rtmnb

pre 11 meseci

@Rtmnb – A, kako će tek da voza odbranbene igrače iz onih timova iz liga “petice” koji budu u Zvezdinu grupnu fazu! To će da bude pravi rolerkoster!
@

@Don Vito Korleone

pre 11 meseci

Vozace ih isto ko sto mi tebe pa od muke i nemoci nam krades nikove ...
G

Gost Pana

pre 11 meseci

Srecno brate,dabogda ponovio Bari.
z

zaks

pre 11 meseci

Srećno i da se nadavaš golova u svetom dresu !
G

Gost656

pre 11 meseci

Videces ti kad dodje ivanjica kolubara i ostala boranija.Uporedices terene njihove i one u francuskoj sto si igrao...
@

@656

pre 11 meseci

Kad su se navikle trofejne "zvezde" poput Dijabatea i Natha nemoj brinuti za Krasoa!
B

Bluemoon

pre 11 meseci

Srećno...
h

hc

pre 11 meseci

Prevodilac je za peticu;-))))))užas!!
m

mirijevac

pre 11 meseci

Ajmo samo jako Zane,da sve bude krasno i da budes to sto nam treba.
P

Pera genije

pre 11 meseci

Nadam se da će mo sa ovim pogoditi. Sve ovo oko njega izgleda jako ozbiljno. Mislim na to da se pojavio na početku priprema, da je izgleda čitava organizacija oko njega na nivou, čak je i majku poveo sa sobom.
P

Popsi

pre 11 meseci

Reč mo ne postoji u srpskom jeziku. Piše se zajedno - ćemo.
M

Mjv

pre 11 meseci

Ажаксјоу?
D

Dgf

pre 11 meseci

Ukrasice napad Zvezde
P

Popsi

pre 11 meseci

Sporiji je od Late Lata, voli da davi loptu, ali je dobar dribler i efikasan. Vraća se u odbranu što Bahar traži od igrača. Late Lat je mnogo brži, ali generalno nije bolji od Krasoa. Uz to je strašno sebičan. Verovatno će ga Bahar više koristiti na gostovanjima jer je brz. Uz Olajniku i Bukarija biće ubitačan trio u kontrama.
G

Gejlord kanga

pre 11 meseci

Mitski klub i mitski navijaci samo je slavina drzavna odnosno narodna.
p

prc

pre 11 meseci

Slavina je Uefina...
@

@gej

pre 11 meseci

"Kakve su to suze, objasni sta znace"?
K

Kbv

pre 11 meseci

Klub iz humske pokusao da spreci transfer prljavim trikovima...nije uspeo
P

Popsi

pre 11 meseci

To im je glavni posao. Zato i propadaju.
D

Dsx

pre 11 meseci

Vec na turniru ce da pokaze da je izuzetan strelac

The Intersect

pre 11 meseci

“Mnogobrojni menadzeri” Ovaj ce skupo koštati na kraju.
P

Popsi

pre 11 meseci

Ako veruješ svemu što se napiše...
@

@the

pre 11 meseci

Sine brini brigu o svom klubu, gasite se...pusti ti Zvezdu
N

Nele 007

pre 11 meseci

A sad moja omiljena: Ne mogu vise da podnesem bol ne pomazu tablete uz sav alkohol i placem miso moj tu pred Delijama... Zivela Zvezda, Zivela majka Srbija.
g

gost1990bn

pre 11 meseci

Uz malo srece na zrebu, 3. mesto u grupi je realnost. Kraso Olanjika/Katai Ivanic Bukari/Late Lat Edmund Ado Kanga/Kangva Skroz korektno.
N

NBGD

pre 11 meseci

Jel potpisao ugovor na 3 ili 4 godine? Na početku teksta piše trogodišnji pa posle četvorogodišnji. Inače, mislim da bi mogao biti dobro pojačanje.
P

Popsi

pre 11 meseci

Nisi gledao... Na 4.
M

Milojko Arsenic

pre 11 meseci

Dokle ce Uefa da dovodi Zvezdi pojacanja....
X

X2

pre 11 meseci

Sve dok bude Zvezda uspesna, dugo jos dugoooo
S

Sr35

pre 11 meseci

Kraso potpisao..Terza mat partizanu...Hladan tus za grobare
Р

Рале

pre 11 meseci

Лакше ми да прочитам овде, него да слушам ову госпођу која преводи
p

pedja986

pre 11 meseci

Mitski klub...🤣🤣🤣🤣🤣 idi bre covece...
A

Asad

pre 11 meseci

Na koliko mu je majka potpisala
S

Srbija Majka

pre 11 meseci

Dobro dosao...da te prije svega zdravlje posluzi, a onda i naravo da nas obradujes u narednom periodu. Nadam se da ce ovo biti dobar potez uprave Crvene Zvezde, i da ce nam se ovaj momak visestruko isplatiti. Djeluje kao normalan decko i pravi prototip vrhunskog spica razbijaca koji nam je falio.
T

Tfd

pre 11 meseci

Igraj srcem dosao si u ekipi prvaka SVETA I EVROPE.
S

Sloga 1983

pre 11 meseci

Kraso, daj Bože da se uklopiš u celu priču i da te zavalimo za dve godine u Barsu ! Bilo bi top. Samo napred i krcaj dečko. Zgazi ih sve!
D

Dxv

pre 11 meseci

U inat dusmanima... odlican pocetak prelaznok roka!

veljkoss

pre 11 meseci

pa da te vidimo..

Pule

pre 11 meseci

Mislis da je za nase uslove dobar igrac ,al ako se i on lose pokaze ,Mrkela moze lagano da da otkaz po meni
P

Popsi

pre 11 meseci

Misliš Marko Marin?
k

krastaman

pre 11 meseci

Ovoga je doveo Marin
H

Hcx

pre 11 meseci

Veliki aplauz za Marina... konacno pravi golgeter.
C

Cxz

pre 11 meseci

Terzo cestitke!
S

Sabago

pre 11 meseci

Krenulo je ! Ideeeemo !!!!
G

Gfx

pre 11 meseci

Bravo Zvezdo!
m

mile led

pre 11 meseci

Nadao sam se da on nece doci.. Ubica .
r

ragazzi di belgrado!

pre 11 meseci

Do pre 6,7 godina bili smo zadovoljni ako dovedemo najboljeg strelca Crnogorske lige ili Makedonske, a ako je neki igrac iz francuske dolazio kao igrac sa klupe, to bi bile bombe u naslovima... A danas, dragi moji realnost se promenila itekako nabolje po nas, danas smo potpisali jednu zver od igraca... Srecan Kraso svima koji slave, pa i meni! A vcrs se nastavlja Ana Nikolic i pesma " Mišo moj" , samo za prepostenog Žoca!
F

Fdx

pre 11 meseci

Izvaredno se krece izmedju linija. Ako dodje i Late Lat...pakleni tandem.
Ž

Žan Filip Lui Kraso

pre 11 meseci

Dioni
E

Edukacija

pre 11 meseci

https://5starpotential.com/fm23-blogs/6-target-forwards-to-sign-in-fm23 Citaj Darjane, citaj... Ako vec ne igras FM, onda se ili obrazuj, ili ne frljaj sa terminima na zvanicnim konferencijama za stampu...
"

"Najbolji sportski novinar 2022"

pre 11 meseci

Sta je pitao?
e

eeeeeej

pre 11 meseci

Dobrodosao majstore .....
R

Rds

pre 11 meseci

Zvezdi i ne treba sidras ko Mitrovic....Kraso zver u odnosu na Mitrovica.

Enzo bg

pre 11 meseci

Srecno majstore!
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Dje nadju ove prevodioce,bolje da koriste google translate. Ajmo Kraso,rokaj! Srecno!
D

Dobrodošlica

pre 11 meseci

Pristojan i fin, a na terenu magija. Navijači će biti prezadovoljni.
P

Picmala Kraljevo

pre 11 meseci

Dobrodošao momak,sve najbolje!!!
n

neshha

pre 11 meseci

Hjade,neka mu je sa srecom i nama sa njim!
R

Radamelo

pre 11 meseci

Mislim da je ovo prvi igrac o kome se ovoliko dugo pisalo i da je stvarno dosao u klub.
V

Vamosaa

pre 11 meseci

Ni do koljena silji pesicu....
b

brdo

pre 11 meseci

Peti letnji prelazni, peti novi stranac napadač
N

Nele 007

pre 11 meseci

Masina za golove.
m

marakana sudbina

pre 11 meseci

Ovaj ne moze kopacke da cisti Silji
V

Vamossa

pre 11 meseci

Ni do koljena silji pesicu...
@

@Vamosa

pre 11 meseci

Ne nego ti nama Delijama...uvek ces biti mali grobar