(©AFP)
(©AFP)

Krenulo je! Lil ponudio 25.000.000 evra za kanadsku haubicu

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.07.20. | 19:31

Belgijanci traže više

Mesecima se najavljivalo da će kanadski napadač Džonatan Dejvid (20) biti jedna od zvezda letnjeg prelaznog roka kada su u pitanju mladi igrači van ‘liga petice’ i borba je sada i zvanično počela.

Francuski Lil je ponudio Gentu čak 25.000.000 evra za talentovanog kanadskog napadača.

Izabrane vesti

Već godinama Lil radi fenomenalan posao na polju skautinga zahvaljujući sposobnom direktoru Luisu Kamposu i nije im promakao veliki potencijal Dejvida. Mladi Kanađanin je za samo dve sezone u Gentu postigao 26 golova na 50 prvenstvenih mečeva uz još 12 asistencija i skrenuo pažnju na sebe. S obzirom na godine i snagu ekipe u kojoj igra, reč je o sjajnom učinku zahvaljujući kojem je došao na radar bogatijih i većih klubova.

Prethodnih nedelja se spekulisalo da je Borusija Menhengladbah spreman da ponudi 25.000.000 evra za Dejvida, a sada je tu sumu pred Belgijance stavio Lil. Francuski klub će ovog leta skoro sigurno ostati bez udarne igle Viktora Osimena koji je u pregovorima sa Napolijem, a klub je napustio i francuski napadač Loik Remi. Zato su Dejvida projektovali kao prvu napadačku opciju od leta.

Međutim, zelenog svetla za transfer još nema jer Gent traži između 30.000.000 i 35.000.000 za svoju zlatnu koku. Izgleda da je licitacija tek počela i da će Lil i Menhengladbah morati da još zavuku ruku u džep za najtalentovanijeg napadača belgijskog prvenstva. 


tagovi

Džonatan DejvidLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara