Krstajić ponovo o Milivojeviću: Prešao sam preko svega prvi put…

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 11:44

Selektor Srbije poručio da kapiten Krsital Palasa nije otpisan, pružio podršku Matiću…

Još jedan spisak Mladena Krstajića prošao je bez Luke Milivojevića i Matije Nastasića. Kapiten Kristal Palasa je u opširnom intervjuu za MOZZART Sport ispričao genezu sukoba i šta mu sve leži na srcu. Oštra reakcija druge strane je izostala.

Izabrane vesti

Na današnjoj konferenciji za medije selektor Srbije je poručio da nije zlopamtilo i da bi jednog od najcenjenijih vezista Srbije mogao da vrati u orlovsko gnezdo posle završetka Lige Nacija. Dakle, za kvalifikacije za Prvenstvo Evrope.
"Posle prve izjave, gde sam lično prešao preko svega, pošto nisam sujetan, iznenadila me je nova izjava. Srbija mora da bude iznad svega. Nisam zlopamtilo, ali držim se onog što radim i svog stava. Ipak, i pored druge izjave, kad se završi sve kako treba na kraju Lige nacija, opet nemam problem da u martu bude interesantan za reprezentaciju. Nikome vrata reprezentacije nisu zatvorena”, poručio je Mladen Krstajić.

Sličan stav mladi stručnjak ponovio je i kada je u pitanju Matija Nastasić. Štoper Šalkea je poručio da ne želi da igra za Orlove dok je Krstajić selektor.
"Žao mi je zbog Nastasićevih izjava da ne želi da igra za Srbiju, jer je dobar momak i igrač. To je njegov stav i bez obzira na izjave, na skeneru je i kad bude opet hteo da igra, biće pozvan. Do tada je suludo pričati više o tome", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Selektor Srbije Mladen Krstajić osvrnuo se i na pompu oko Nemanje Matića na Ostrvu, izazvanoj zbog odbijanja da nosi cvet maka na dresu.
"Pričali smo, u kontaktu smo stalno. Kao selektor ga podržavam, dobar je čovek i sve što kaže ide iz srca", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

On je na spisku za utakmice protiv Crne Gore i Litvanije, nakon što je prošlog meseca zbog povrede preskočio gostovanje Crnogorcima u Podgorici i Rumunima u Bukureštu.


tagovi

Mladen Krstajićfss

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara