Krunić: Žestoko ćemo se suprotstaviti Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.19. | 16:07

Nišlije ne mogu da računaju na Melega i Jirku

Najteže iskušenje za Radnički. Uzdrmane Nišlije čeka duel sa šampionom nasred Marakane. Ni prošle sezone, kada su pisali istorijske rezultate, momci sa Čaira nisu mogli u Beogradu da izađu na kraj sa Zvezdom, a sada dolaze u kompletno izmenjenom sastavu.

Ništa od toga ne sprečava trenera Radničkog Sima Krunića da najavi žestok otpor prvaku. Zvezde je favorit, ali Real sa Nišave se nada da može da uhvati crveno-bele u raskoraku između dve evropske utakmice.
Mi smo svesni koliko je Crvena zvezda jaka. Oni su u sredu igrali evropsku utakmicu, imaju samo dva dana odmora, ali imaju i veliki fond igrača, tako da će protiv nas sigurno izaći u najboljem mogućem sastavu u ovom trenutku. Mi ćemo dati sve od sebe da se Zvezdi žestoko suprotstavimo i pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat“, rekao je Krunić.

Izabrane vesti

Najavio je trener Radničkog i nekoliko izmena u timu. Šansu bi mogao da dobije i novajlija Filip Knežević.
On će biti u protokolu, a u zavisnosti od stanja na terenu odlučićemo koliko će igrati. Vraća nam se Saša Stojanović koji nije igrao protiv Proletera. Po bokovima će napadati najverovatnije Čumić i Tomić, a Mihajlović je golovima i borbenošću na prethodna dva meča pokazao da je veoma dobar fudbaler, tako da će on biti u samom špicu napada. Odbranu nećemo menjati u odnosu na duel sa Proleterom“.

Pozajmljeni igrači od Zvezde, Erik Jirka i Dejan Meleg, neće biti u sastavu Radničkog.
Ne mogu da računam na Melega i Jirku, koji su igrači Zvezde na pozajmci u Radničkom i zbog toga neće moći da budu u protokolu“, otkrio je Krunić.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara