Lalatović bljuvao vatru u svlačionici: Dete nam daje gol u 90. minutu, nisam mogao da ih dozovem

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.12.23. | 19:02

“Kada odu od mene kao da su neki drugi igrači, nije nas bilo po centrali”, poručio temperamentni stručnjak

Teško je Nenad Lalatović podneo poraz od Crvene zvezde. Ne zbog konačnog rezultata, pošto je srpski šampion, sigurno kvalitetniji od Golubova, ali temperamentnog stručnjaka zaboleo je način na koji su u defanzivi igrali Subotičani.

Posebno je Nenad Lalatović naglasio greške u defanzivi i najavio promene tokom zimskog prelaznog roka. Zanimljivo je da je odmah po završetku meča Nenad Lalatović držao sastanak sa igračima i zbog toga kasnio na konferenciju za medije dobrih 20 minuta.

Izabrane vesti

”Čestitao bih Zvezdi na pobedi, ali rezultat je previsok. Imali smo šanse u prvom poluvremenu. Najpre Mudrinski, pa Todorovski koji je kasnije postigao i gol. Stanojev je imao fenomenalan šut koji je Glazer odbranio. Primamo lako golove. Daje nam Mijatović pogodak sa 16 metara glavom, posle Katai. Tri od četiri gola primamo posle prekida”, poručio je Lalatović.

Nastavio je Lalatović da udara po timu.

”Nije nas bilo po centrali, nismo tu da ih zatvorimo. Do 1:3 sam još bio i zadovoljan pristupom, ali poslednji gol. Stvarno ne znam... U prvom poluvremenu smo još i bili jednaki, ali u drugom kada odu od mene ne mogu da ih dozovem. Kao da su neki drugi igrači. Ja sam im govorimo. Bolje da izgubite 1:2, nego 1:3. Na kraju bude 1:3. Primimo pogodak u poslednjem minutu. Daj nam dete... Mnogo ćustvari ovde promeniti. Imamo još Novi Pazar gde moramo hladne glave da uđemo u meč. Tokom priprema i posle toga sigurno da ćemo biti mnogo agresivniji i mnogo bolji, dovešću još dva-tri miomka da bi bili kompletirani. Zvezda nije bila mnogo bolja, realan rezultat je 2:3 a sad ovo 1:4. Neću ni da kažem ništa, novine i portale neću čitati. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo ovako visokim rezultatom”.


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara