Komentari na vest

Lazetić: Ako ne budemo pravi protiv Železničara, bolje i da ne idemo u London

k

kendisport

pre 8 meseci

Bolje da ides u London da naucis malo sta je pravi fudbal, posto ovo sto pobedjujes Pancevo, Surdulicu i Javor i umisljas da si trener ti prolazi samo kod lokalnih madjara iz topole.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Sto ne pobjedjuju i drugi "Pancevo, Surdulicu i Javor"? Zasto nas narod stalno ima tu neku potrebu da nekoga omalovazava?
D

Dzi

pre 8 meseci

Otkaz.
S

Sherlocked

pre 8 meseci

Brate mili , ako ne shvatas da je potpuno nebitno da li cete pobediti ovaj Zeleznicar sa 1:0 , 5:0 ili necete pobediti u opste , ako ne razumes da nikakvo merilo nije da protiv Zeleznicara imas 85% loptu u posedu , 15 kornera , 20 suteva u okvir , da nije bitno da li cete igrati na njihovoj polovini svih 90' , jednostavno nista sa ovog meca nece ti pokazati sta te ceka protiv West H. A nece jer ste losi , fizicki ste apsolutno nespremni , mislite da ste profesionalni sportisti ali na zalost niste , kukate o umoru sezona tek pocela , takticki ste nepismeni i za vas je West Ham potpuno druga Galaksija. Sve ce ti ovo biti jasno kad primite najmanje 5 komada za sat vremena. I meni je iskreno zao , jer najtezi sudar u zivotu je sudar sa realnoscu kad shvatis da stvari nisu takve , kakvim si godinama mislio da jesu. Zao mi je sto cete vi i nesretni i potpuno nezainteresovani Cukaricki posluziti za gomilu negativnih rekorda za nas fudbal.
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

A koliko ce Zvezda da primi protiv Mancester S.?
S

Sherlocked

pre 8 meseci

@ kumovi Vrbas pa tu negde oko 5 ili 6. Jer Siti je takodje druga Galaksija za West Ham kao sto smo mi za TSC. I drugo takmicenje i sve po redu , tako da je tvoj komentar suvisan ali vazno je da si napisao. Svakako nas nece poniziti kao vas u Danskoj

1992

pre 8 meseci

Vama je svakako bolje da ne idete, a ovim što igraju kladionicu evo prilike da uzmu neki keš na vama, pošto ćete izgubiti sve i uglavnom sa velikom razlikom.
d

d. g.

pre 8 meseci

Kakvi god da budete protiv Pančevaca u Londonu je realna petarda.
7

7djdu3i

pre 8 meseci

Pravi protiv Železničara iz Pančeva hahahahahahahahahaha