Komentari na vest

Leao oduševljen Jan Karlom Simićem: Kada je postigao gol na debiju, kao da sam ja dao prvenac

Z

Zocky

pre 4 meseca

Paolo, ne Paulo!
U

UtvaZlatokrila

pre 4 meseca

Sledece godine u ovo vreme odbrana reprezentacije Srbije izgledace ovako: na golu Djordje Petrovic(Celzi) - desni bek Kosta Nedeljkovic(Zvezda), desni stoper Jan Karlo Simic(Milan), levi stoper verovatno Pavlovic(Salzburg), levi bek verovatno Filip Kostic(Juventus). S tim da postoji mogucnost da umesto Pavlovica igra Babic(Spartak Moskva). Jer Pavlovic je dosta nesiguran, stoji daleko od igraca, igra dosta ne inteligentno. Trosi ogromnu energiju a rezultati su mu mrsavi. Tako da mozda je Babic bolje resenje. Sve u svemu bice nasa odbranaMNOGO bolja nego sto je bila.
G

Gostivoje8

pre 4 meseca

Kakav biser u odbrani Srbija ima, vecina fudbalskih analfabeta u Srbiji toga jos uvek nije svesna. Da su Hrvati u pitanju oni bi odmah znali o kakvom biseru se radi. A mi, mi cemo to saznati tek za nekih godinu dana zakasnjenja. Kao po obicaju, najlosi djaci poslednji savladaju gradivo. Taj SImic MORA pod obavezno da se vodi na Mundijal. Od toga ce zavisiti da li prolazimo grupu na EP. Jer sa ovim stoperima sigurno necemo proci grupu.
D

Dejani

pre 4 meseca

Nije mi jasno jesi li pomiješao Mundijal i Euro ili misliš bas tako kako si napisao. Ja ipak mislim da je previše rano razmišljati o Euru sa njim. On je ok, ali kao rezerva, isto tako vazi za sve naše talente koje imalo danas. Mladi su, ali čini mi se da je to neki proces dok se naviknu jedni ja druge i razumiju saigrače. U svakom timu je potrebno vrijeme da se igrači razumiju izmedju sebe. Darwin tek sada nadolazi u Liverpoolu. U Benfici ku je isto trebalo vremena kada je došao iz Almerije.. On mi je trenutni pao na pamet kao primjer. Neki se naviknu, a neki ne.. Bilo bo dobro vidjeti i Pavlovića iz Bayerna i ovog iz Milana i Nedeljkovića u reprezentaciji. Ima ih hvala Bogu. Treba im samo da nastave razvijati taj talenat i lako će da udju u reprezentaciju..
S

Sedorf10

pre 4 meseca

Mali je zver. Ali to vise nikome nije tajna. Bila je fora to znati pre godinu dana.
N

Nikola44

pre 4 meseca

Bogami sam i ja bio odusevljen kada sam ga video. Kao cigra je. Brz, okretan, ostar. Pun samopouzdanja. Evo sad saznah da ima i odlicne radne navike. Znaci ima da bude lider u reprezentaciji cim ga Piksi pozove. Ovo ne pricam za svakog mladog igraca koji se pojavi, ali za ovog Simica sam siguran da ce biti strasan igrac. Od svega ovoga najvise odusevljava njegov govor tela. To je govor tela pravog sampiona. Ni trunke straha ii neka nesigurnosti kod njega nema. Samo ogromna sigurnost i samopouzanje. Znaci cim udje u nasu reprezentaciju nece proci ni godinu dana a mi cemo biti u 10 najboljih ekipa na svetu. Ne preterujem, bice tako.
P

Pfff

pre 4 meseca

JAN KARLO DIMIC LOL. Prije gledam utakmicu lik se zagrijava a kamera non stop na njemu kao da je Mesi/Ronaldo iz sezone 50 golova xD ''Wunderkid"
N

NIsS

pre 4 meseca

Samo se ti sprdaj, videces vrlo brzo da je mali klasa.
S

Sempre Ac Milan

pre 4 meseca

Rafa bilo bi dobro da malo poradiš na svojim radnim navikama