Jan Karlo Simić (©Reuters)
Jan Karlo Simić (©Reuters)

Leao oduševljen Jan Karlom Simićem: Kada je postigao gol na debiju, kao da sam ja dao prvenac

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.01.24. | 15:54

„Dobar je momak, sluša savete“, kaže vihorno krilo Milana

Stefano Pioli je ponavljao Jan Karlu Simiću da bude spreman, da će njegov trenutak doći i Srbin je bio spreman. Čim ga je bacio u vatru zablistao je, na debiju je postigao prvenac. Bila je to samo još jedna potvrda da Paulo Maldini ima dobar njuh i da je Milan pravilno postupio kada je Štutgartu uplatio 1.000.000 evra za talentovanog štopera.

Dobio je srpski štoper prve minute protiv Monce i savršeno ih iskoristio, igrao je i u utakmicama sa Salernitanom i Sasuolom. Stefano Pioli mu veruje, dozirano ga uvodi u tim, a svlačionica je oduševljena Jan Karlom Simićem.

Izabrane vesti

Rafael Leao nahvalio ga je zbog radnih navika, odnosa prema saigračima i spremnošću da sasluša starije i usvaja.

„Bio je neverovatan osećaj (kada je Simić postigao gol na debiju prim. aut), kao da sam ja dao prvenac. Simić je dobar momak, sluša savete. Ali, i drugi kao što je Kamarda, kao i ostali momci koji treniraju sa nama. Moraju da rade i iskoriste prostor. Nije lako, ali prilika može da se ukaže sutra ili prekosutra, ne morate da je čekate godinama“, rekao je krilni napadač Rosonera.

Jan Karlo Simić nije čekao godinama, dobro je počeo i pokazao svima u Milanu da vredi i da na njega ozbiljno mogu da računaju.




tagovi

MilanRafael LeaoJan Karlo Simić

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara