Lovren napravio skandal posle bronze i vređao hrvatske novinare: Smrade, nisi ponosan, pljuješ od početka...

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.12.22. | 20:52

Neko bi rekao tipično balkanski...

Neko bi rekao tipično balkanski. Imao je debeo razlog štoper Hrvatske Dejan Lovren da uživa posle osvojene bronze na Mundijalu u Kataru. Tokom celog turnira demonstrirao je klasu, u pojedinim mečevima delovao kao Nemanja Vidić iz najboljih dana. Ušao je po još jednom paramteru štoper Zenita iz Sankt Petrburga u istoriji hrvatskog, pa i evropskog fudbala.

Vezao je dve medalje sa Mundijala, učestvovao u pisanju istorije tamošnjeg fudbala. Ali je po završetku meča napravio mali skandal. Odnosno poželeo je da poravna račune sa pojedinim hrvatskim novinarima, koji po njegovom mišljenju nisu davali dovoljnu podršku Kockastima.

Izabrane vesti

Sve je bilo benigno u prostoriji predviđenoj za miks zonu. Dok je Lovren pričao sa inostranim izveštačima. Potom je prošao pored kolega iz Zagreba i Splita, i samo odmahnuo rukom kada je bio upitan za izjavu.

Neko od hrvatskih novinara se samo ironično nasmejao, što je bio povod da Dejan Lovren proključao. Nije birao ni mesto, ni vreme... Posebno je pikirao izveštača Slobodne Dalmacije iz Splita.

„Vi niste ponosni, jer ste vi jedni od retkih koji ste pljuvali od početka. Sada mi se tu još podsmehuješ, smrade jedan. Ti i ova gospođa“, govorio je Dejan Lovren u dahu.

Jedan od izveštača iz Zagreba pokušao je da smiri iskusnog štopera, čak ga očinski posavetovao da ne sme tako da se ponaša pred 30 ljudi. U jednom trenutku mnogo njih je pričalo u glas, ali Lovren nije odstupao.

„Ljudi nisu srećni, to je istina“.


tagovi

Katar2022Dejan Lovren

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara