Komentari na vest

Lučić: Preterao sam…

Ž

Žiks Lo

pre 4 meseca

Ovaj je daleko od fudbalera, pomeriše Mitrovića zbog njega (ni on nije nešto), da bi ovaj igrao, a on veze nema. Zalama nešto u mestu, dribla, davi, daviiii... poguri se, izbeči se ...gotov da umre i šitne preko gola!??
P

Popsi

pre 5 meseci

Preteruješ sinko u driblinzima. Dovoljan je jedan. Vežbaj taj šut na gol. Mogao bi malo i po zemlji da šutiraš jer ti sve lopte odu preko gola.
D

Dragibor

pre 5 meseci

Mogao bi dosta da sutira,da vezba. Ni pasevi mu nisu bas nesto. Mnogo posla ima
m

marko1124

pre 5 meseci

decko mnogo glumis dusana tadica a nisi to, dodaj tu loptu ne glumi mnogo nego igraj prosto,
J

J E Z I V O ! ! !

pre 5 meseci

Dovoljno da mu vidis facu i svest u pogledu i ne moras ni da gledas kako igra, jasno ti je koji mu je limit.
P

Popsi

pre 5 meseci

Ne razumem?
G

Gostyyy

pre 5 meseci

On i sad nekog zalama. Ne volim komentare "Rekao sam vam još tada", ali ako neko pogleda istoriju komentara, naći će 99% komentara koji kuju Lučića u zvezde, i mojekomentare gde pričam svaki put ovo što sad svi vide. I uopšte nije poenta da sam ja nešto mnogo pametan, već da masa prestane da svakog ko uradi nešto solidno diže na pijadestal, a nekog drugog, u ovom slučaju Mitrovića, pljuje o iznemoglosti. I to iz dva razloga - 1) ovi naši iz uprave čitaju komentare i slušaju šta se piše da bi onda uradili ono što masa želi, a masa obično pojma nema i 2) to što štetite i igračima koje pljujete i igračima koje isforsirate, a samim tim štetite i ekipi. Ista je priča trenutno sa Endiajeom i Mijatovićem. Podrška svima, pljuvanja bez. Lučić može da postane dobar igrač ako reši probleme u glavi, a ti se problemi najteže rešavaju.
m

mile45

pre 5 meseci

Ko ovog gura pa to je strasno. Decko katastrofa...
P

Pacificateur

pre 5 meseci

Bravo za drzavnu mezimicu koja je i pored milionskih ulaganja iz drzavnog budzeta uspela da sa najskupljim timom u svojoj istoriji osvoji "citav" jedan bod i to protiv Boysa u 90 minutu i zavrsi kao najgora ekipa ovosezonske LS! Vrhunski uspeh, svaka cast. Bravo, opravdali ste sva ocekivanja...
D

Dosta

pre 5 meseci

Početak pada jedne imperije.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

I dalje bolje od čuvene 0 sa Bragom i Šahjtorom.
D

Deki44

pre 5 meseci

Tebi je sine cena vreća krompira. Onaj tvoj dribling i promašaj lopte i padanje pokazuju tvoj kvalitet. Ko tebe gura svaka mu čast. Plafon je za tebe naša liga. Nemoj da si se upustio da ideš vani. Možda jedan klub uspeš da prevariš i to je to. Ostali će da vide tvoje prave kvalitete.
d

dottore

pre 5 meseci

Ti si se mali malo previše podigao, nosom oblake paraš, a nemaš kvalitet za to. Ti treba da šutiš i radiš i Bog će te pogledati. I da, mani se splavova i sponzoruša, to je put u propast.
?

??

pre 5 meseci

Shvatio je tek kad je pogledao snimak. Kakav kreten boze sacuvaj. Pa znaci on je tako mogao od 1. do 90. minuta da zalama po pet puta za redom i da ne shvati da je preterao sve dok posle utakmice ne pogleda snimak. Prodajte ovog prvog da ga ne gledamo vise. Decko je isevao sam sebe toliko da je na kraju pao u nesvest od tolikog sevanja
V

Veljko Dragojevic

pre 5 meseci

Tebe sine ne mora da cuva niko. Ti sam sebe driblas.
e

ee pa da

pre 5 meseci

Trebalo je... Trebalo je da se nama točak istorije pre nekoliko decenija ili možda i nekoliko vekova okrene malo na drugu stranu, pa ne bismo danas imali raspalu državu, a onda ni ti ne bi prišao prvom timu i trener nam ne bi bio zadrti gušter.
I

Iz sljivika

pre 5 meseci

Tokom čitave polusezone sam ga branio, verovao da ima talenta i da može da bude klasa, ali... Krivac broj JEDAN za drugi gol(trčkara iza igrača bez namere da mu zasmeta ili oduzme loptu i tako do šesnaesterca). Što se one sramotne igre u napadu tiče, neprestanih pokušaja driblinga i epileptičnog napada, tu si se ukopao do kraja i kod nas koji smo verovali u tebe. Nisi ti za klub kakav je Crvena Zvezda.
B

Breskvar

pre 5 meseci

Odlican komentar,decko nikada ali nikada nece biti ozbiljan igrac.Jako neinteligentan na momente i bezobrazno nepodnosljiv.
P

Popsi

pre 5 meseci

Tako je. Krivac je za drugi gol, odmah sam rekao.
m

milo123

pre 5 meseci

sve isto kazem. Ima stvarno dobar laznjak, ko od nasih fudbalera moze igrace sitija da lomio tako - niko. Uradio je to par puta i kod njih u gostima, ali sta vredi ako samo to radi. Bolje da ni ne proba i da doda iz prve, nego da zalomi 2 puta i treci put sutne u golaut. i dalje verujem da moze da napravi nesto od sebe, ali ne verujem da je pola godine isto radio i da mu niko nije sugerisao, i doslvoce zabranio da nakon provog zalamanja radi ista osim do suta ili asistencije.
J

Ja tebi ti meni

pre 5 meseci

Najbolje se videlo ko je kakav igrač kada su morali da isprate svoje igrače i da igraju u defanzivi. Mada se sve to videlo čak i protiv Javora,Pazara,a kamo li protiv Sitija. Kapi motorike,brzine i tehnike trčanja, taktičke obučenosti većina igrača nema.
P

Pera12345

pre 5 meseci

Bio na utakmici. Sve to se vidi na terenu x5. Trče ko po livadi. Krug non stop prazan od strane CZ.
g

garinča

pre 5 meseci

Dzaba mi to vidimo kad nevide oni koji trebaju
S

Skijas

pre 5 meseci

Sine ti si promasio sport. Stvoren si za skijanje. Tamo mozes do sutra da zalamas.
P

Pirloo

pre 5 meseci

Nikad igrac od njega, alavi sebicnjakovic, gde je kapiten da ti zavali vaspitnu na sred terena kad ona dva debila Bahar i Terza neznaju da te vaspitaju!!! Takvo nepostovanje saigraca tokom cele polusezone moze samo kod ovog bezlicnog nazovi trenera!!
H

Hahahahahaha

pre 5 meseci

Nemoj da zezaš, stvarno?
Đ

Đeneral Draža

pre 5 meseci

Već sam jednom komentarisao da je Lučiću poodavno neko morao objasniti da je dribling poželjan, zato se i gleda fudbal, ali da se mora poštovati profesionalno ponašanje i svoje kolege u timu. Svaki put kad se ovako zaboravi stanjiti platnu kovertu. To se igra sa drugarima iz kraja a ne ovde. Inače, da dečko ima talenta tu nema spora.
C

CZ Va

pre 5 meseci

Reče "valjda" i ostade živ... Ovaj samo u Srbiji može da prodje.
P

Petrinjo7262

pre 5 meseci

Hoćeš zolju sine da nas dokusuris!? Nisi, čini ti se 🤣
h

hahahha

pre 5 meseci

kad sam video da krece prema liniji, rekao sam drugaru, gledaj sad kad pocne sam sebe da lomi... nazalost tako je i bilo, ja stvarno vise ne razumem, da li postoji neko da mu izricito zabrani vise od jednog "driblinga"
U

U tom slučaju

pre 5 meseci

Budi siguran da ide dribling u desno i šut na tribinu.
v

v1ad

pre 5 meseci

Zalamace i sledeci put. I onaj posle toga. I posle. Kao sto svaki put zalama i petlja umesto da odigra nekad iz prve.
T

Trojanac1

pre 5 meseci

Dečko je prosto bolid.
S

Savatije

pre 5 meseci

Nadam se da će Lučića prvog da uvaljaju nekome.
D

Duljaj

pre 5 meseci

Ali uvek isto i minimum 3 poteza vise. Ne znam, normalan trener bi mu objasnio da ne solira ili poslao na tribine.
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Za rzliku od Mijatovića i Nedeljkovića ovaj veze nema. Pokloniti ga u januaru prvom kom se javi.
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Glupa faca i nekorisran 101% za razliku od Nedeljoovica,Mijatovica pa i Mitrovica kad mu daju da igra ono sto može i zna!!!Pride ima Zvezda još nelioliko bonusa i tu je najveća perspektiva!!!Stranci svi promašaj za obim para koliko su koštali i to ove sezone nije bilo moguće da se u LŠ ma čime nadoknadi
u

uuu

pre 5 meseci

Decko ti stvarno imas neki problem u glavi...
N

NepozvaniGuest

pre 5 meseci

Dobar si igrac, ali brate mnogo davis i zalamas u mnogo puta bespotrebno, ako to popravis moze da bude nesto od tebe, bez toga neces dalje od Superlige
L

Lucijanic

pre 5 meseci

On dobar igrac ,ti se razumes u fudbal ko Mara u ...
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Ma nisi brate, samo driblaj u mestu! Malo levo pa desno, opa cupa, pa ponovi. Ali nemoj slučajno nešto smisleno i brzo da odigraš, samo driblaj u mestu i dodaj prvom do sebe. To samo govori kolika si kukavica i koliko ne umeš da doneseš odluku, i zato neće biti igrač od tebe!
N

Nedaje 9

pre 5 meseci

najbolji si Lucicu...da zalomis samog sebe