Foto: Reuters
Foto: Reuters

Makabi iz Haife naneo Vladi Iviću prvi poraz u prvenstvu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.10.22. | 00:31

I preuzeo mu lidersku poziciju

Obećavajuće je Vladimir Ivić započeo povratnički mandat u Tel Avivu. Malo je nedostajalo da preko Nice uvede Makabi u grupnu fazu Lige konferencije, u uvodnih pet rundi izraelskog prvenstva primio samo jedan gol i pokazao da je željan da vrati krunu… Međutim, ove subote upisao je srpski stručnjak i prvi poraz u šampionatu. I to poprilično bolan. U derbiju šestog kola tukao ga je Makabi iz Haife – 2:0 (0:0).

Ekipa Baraka Bakara je baš u prošlom kolu, uoči derbija sa imenjakom iz Tel Aviva, pretrpela težak poraz od Hapoela iz Jerusalima (0:3) i večerašnjem rivalu prepustila čelo tabele, ali se Ivićevi momci nisu dugo zadržali na vrhu. Večerašnjom pobedom pred svojim navijačima Zvezdin dželat na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona ponovo je lider izraelskog šampionata u kojem brani titulu.

Izabrane vesti

Junak utakmice je bez ikakve sumnje napadač tima iz Haife Din Dejvid. Izraelac je u igru ušao sredinom drugog poluvremena umesto Frendzija Pjeroa i sa dva gola u završnim minutima doneo trijumf šampionu. Bila su to njegova jedina dva pogotka od starta sezone. Onaj drugi bio je poseban. Uostalom, pogledajte i sami…

U timu iz Tel Aviva u poslednjih 25 minuta priliku je dobio bivši napadač Čukaričkog Đorđe Jovanović.


tagovi

Makabi HaifaMakabi Tel AvivVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara