Hjon Min Son (©Reuters)
Hjon Min Son (©Reuters)

Malo dobrih vesti: Son igra za Južnu Koreju u Kataru

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.11.22. | 14:46

Napadač Totenhema potvrdio vesti na društvenim mrežama

Dosta je sa vestima o onima koji neće ići u Katar, vreme je za malo dobrih vesti - Hjon Min Son ide na Svetskoj prvenstvo!

Napadač Totenhema potvrdio je na društvenim mrežama da će biti spreman na vreme da vodi Južnu Koreju u Kataru do novog plasmana u nokaut fazu. On je doživeo frakturu jagodične kosti posle sudara sa Šanselom Mbembom u meču grupne faze Lige šampiona posle čega je bio podvrgnut hirurškom zahvatu.

Izabrane vesti

24. novembar, 14.00: (1,82) Urugvaj (3,40) Južna Koreja (4,80)

Danima je trajala neizvesnost oko njegovog učešća na najvećoj planetarnoj smotri, ali Son je ipak doneo lepe vesti za celu zemlju koja je s nestrpljenjem čekala da se neko oglasi.

“Hteo sam da iskoristim trenutak i zahvalim vam na porukama podrške koje sam dobio tokom poslednjih nedelju dana. Sve sam ih pročitao i zaista sam svakom ponaosob zahvalan. Vaše reči dale su mi snagu da prođem kroz ovaj težak period“, napisao je Son i dodao:

“Učešće sa svojom zemljom na Mundijalu je ostvarenje sna za svakog klinca koji želi da igra fudbal. To je i moj san bio celog života. Neću propustiti Svetsko prvenstvo u Kataru. Jedva čekam da reprezentujem svoju divnu zemlju, vidimo se uskoro“.

Son je integralni član južnokorejske reprezentacije od 2010. godine. Od tada je skupio 104 nastupa uz 35 golova.

Južna Koreja prvi meč u Kataru igra 24. novembra protiv Urugvaja.


tagovi

Katar2022Hjong-Min Sonreprezentacija Južne Koreje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara