©Star Sport
©Star Sport

Marakana rasprodata!

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.08.22. | 14:52

Ostalo još samo nešto malo ulaznica za južnu tribinu, poručuju iz Ljutice Bogdana

Nije ni bilo mnogo dilema, a sada ih ima još manje - dupke puna Marakana će u utorak od 21 čas ugostiti Makabi iz Haife! Crvena zvezda je na svom zvaničnom portalu prvo objavila da vlada ogromno interesovanje za revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv izraelskog šampiona i procenjuje se da će ceo stadion biti rasporodat u roku od dva dana, ali je taj rok ekspresno probijen, što su poručili upravo iz redova srpskog šampiona preko agencije Tanjug.

Zapravo, ostao jejosam jedan kontigent ulaznica za južnu tribinu.

Izabrane vesti

"Obaveštavamo javnost da je stadion Rajko Mitić praktično rasprodat za meč plej-ofa Lige šampiona protiv Makabija. U prodaji je ostalo još samo malo karata za južnu tribinu, koje će biti prodate u narednih par sati. Zbog ogromnog interesovanja i važnosti meča došli smo u situaciju kao nikada pre, da četiri dana pre meča karte budu rasprodate. Hvala našim navijačima na velikoj podršci!", rečeno je Tanjugu iz Zvezde.

Iz Crvene zvezdi vode računa i o kompletnoj koreografiji na stadionu, pa tako oni koji imaju karte za sever i jug treba da dođu u belim, a oni za istok i zapad u crvenim majicama. Sve to u cilju kako bi se stvorila atmosfera za pamćenje, 23. avgust 2022. godine, u slučaju ulaska u Ligu šampiona, zabeležio kao jedan od značajnijih trenutaka u novijoj istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba.

Podsetimo, gostujućim pristalicama pripada pet odsto od ukupnog kapaciteta stadiona, što je oko 2.500 ulaznica. Nema sumnje da će i taj sektor biti prilično popunjen gostujućim navijačima.


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara