Komentari na vest

Marakana rasprodata!

D

Dejotwopack

pre preko 1 godinu

Ajde Makabi spusti ove na zemlju
D

Dosta bre

pre preko 1 godinu

E. Oh Srbi i jedno i drugi… zbog klubova da ste neslozni? Zato smo pobedili 1918? Zato smo ginuli?
R

Ros

pre preko 1 godinu

Zašto se krije činjenica da je gospodin Rajko Mitić 1946. godine igrao za FK PARTIZAN? Kako je moguće da veliki istoričari Zvezdini navijači, koji sve iz istorije znaju, ne znaju ovi činjenicu, već se kunu i igrača koji je igrao za Partizan i još svom stadionu po njemu daju ime?!?! Bitno je da smo mi osnovani u Zagrebu, a da je Rajko igrao za nas, to niko ne želi ili neće da kaže.
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Ne znam odakle ti to da se ta cinjenica krije. Vrlo dobro znamo da je igrao za Partizan. Medjutim, ostrascenost i primitivizam su bili tada u suprotnosti. Na utakmicu su odlazili zajedno navijac Zvezde i navijac Partizana. A danas, moj sin od 11 godina nece da nosi dres Zvezde od kuce do skole (5 min. hodom smo udaljeni od skole) kada posle nastave ode da igra mali fudbal u skolskom dvoristu da vrsnjacima, jer se plasi da ce ga usput neko prebiti. Gospodin Rajko Mitic je ostavio nebrojano puta veci trag u Zvezdi nego u Partizanu i stadion je dobio ime po njemu zasluzeno. Sto se tice vaseg kluba, ne znam gde je osnovan, ne mrzim ga, niti ga volim. Ravnodusan sam prema njemu, ne gledam njegove utakmice osim kada igra protiv Zvezde. Vecina navijaca (ne mislim na ekstremne) Zvezde prati samo Zvezdu, a vesti o Partizanu cujemo samo usput. Ali, ova ostrascenost dovodi do mrznje. Slicno kao i poturanje prica o nacionalizmu. Sto bi rekao Rambo Amadeus: „Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi.“ Nazalost, ove provokacije pristalica jednog ili drugog kluba na racun suprotne strane i poticu zbog nezadovoljstva sopstvenim zivotom. Srdacan pozdrav.
d

dr Dr

pre preko 1 godinu

Da Ali na 2 prijateljske utakmice Pod prisilom I to su najveci dani u istoriji JSD
D

Dell

pre preko 1 godinu

Kao nejbolji igrač Zvezde pozvan je da bude gost Partizana na evropskoj turneji. Odigrao je 4 utakmice. Dok je sa druge strane Stjepan Bobek bio gost Zvezde i odigrao utakmicu u Budimpešti za Zvezdu. Toliko o tvom pozvavanju istorije.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

I sta sa tim.... igrao je i vasovic za oba kluba bio trener pa milka je napravila Zvezda Klea vam dovela Zvezda Stojkovca napravila Zvezda a vi ste se kleli u njega i sta sad treba nabrajati ili... Rajko Mitic je bio MAJSTOR I LEGENDA JE I TREBA DA VAM,BUDE CAST DA JE NEKAD OBUKAO CRNO-BELI DRES
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Nije bio igrač Partizana,nego je bio pozajmljen na jednoj turneji Partizana.To što si ti hteo da kažeš se odnosi na vašeg Divca.
m

mile slina929

pre preko 1 godinu

OOOOoooOooo idemooooooooOooOoooOo
a

ako mogu

pre preko 1 godinu

pljuvači da mi napišu da li je bilo naših igrača među trojicom koji su najviše pretrčali,12km, i ko su oni ?! Da bila su dvojica,jedan je Kanga niste ga toliko pljuvali,drugi je Rodić ,jedan od najomalovažanijih igrača od strane navijača,na onom vremenu visoke temperature i vlažnosti vazduha čovek je isterao 12km sa vi ga ovde svakodnevno blatite i drobite kako na "leđima nosi bocu sa kiseonikom"...Milunović takođe,čovek istrčao 11km u Izraelu a ne prestajete da ga pljujete,igrač utakmice po broju oduzetih lopti,dakle štoper koji odigra tako pri tom na svjoj poziciji koja nije manevarska i trkačka napravi 11km i vama nije dobar ??? Ja nemam reči...vi ili ste umno poremećeni,mislim na pljuvače,ili ste maskirane zebre... Dakle ušli smo u LE i niste zadovoljni i na pragu smo LŠ i dalje niste zadovoljni ??? Vama ozbiljno nešto fali! Niko od vas pljuvača niti ide na stadion,a članaku i sezonsku da ne spominjem u to mogu da se kladim u šta hoćete !! Pravi navijač je prepoznao svoju Crvenu Zvezdu i pravi navijač je na stadionu ! Sramota me više šta sve ovde bulaznite,bez ikakvog osnova i prava !
S

Skauting

pre preko 1 godinu

Jel se igra maraton ili fudbal? Mnogo si se raspisao u prazno. Rodic nije imao niti jedan centarsut za 90minuta. Ali zato je kod prvog gola Makabija otisao po burek. Sramno.
S

Skauting

pre preko 1 godinu

Jos nesto, dzabe tebi sezonska kad veze sa fudbalom nemas. Hvalis Rodica i Milunovica u mecu gde smo primili 3 gola. Mogli smo jos 2. Milun jeste odigrao korektno u utakmici gde je Dragovic podbacio. Ali tri komada su tri komada. A ti budi zadovoljan time kad imas luzerski mentalitet.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Mozes!!! Bravo za komentar
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Prvi gol Rodic na dribling okrece ledja protivniku, kardinalna greska…zatim Milunovic kasni da blokira centarsut, Borjan lose prekida centarsut, dodaje do protivnickog napadaca, iza koga stoji Erakovic (najpravilnije od svih), ali je realno napadac u boljoj poziciji. Dragovic ne prilazi Erakovicu da zajedno blokiraju napadaca, vec se pogresno povlaci na gol crtu. Uzas cele odbrane. Kod drugog gola Kangva pokazuje prstom Bukariju da preuzme igraca koji se krece ka korner zastavici, a da ce on preuzeti igraca koji centrira, medjutim ne prilazi igracu Makabija, ovaj neometano centrira, Milunovic se apsolutno pogresno postavlja iza napadaca i primamo gol. Kod treceg gola Ivanic ispada, Kangva rekreativno trci nazad, a Erakovic i Milunovic kasne u blok suta, uz to ostavljaju zaklonjenog Borjana. A ko je koliko trcao, lepo je znati, mada statistika sve pokazuje, a nista ne otkriva. Milunovic je igrac koji dobro skace neometan, ali ima taktickih gresaka mnogo. Pogresno je sto se razdvojio tandem Dragovic-Erakovic. Budemo li nastavili da igramo sa Milunovicem u ovoj formaciji strepecemo u svakoj utakmici od goleade. Zelim mu sve najbolje, nadam se prolasku protiv Makabija, ali smo zbog lose odbrane, a pre svega Milunovica, koji je kiksirao kod sva tri gola izgubili od losijeg tima, stagod ko mislio. Takodje, sa Kangvom se mora raditi na taktickoj pismenosti, pre svega u odbrani. Da je kod Milojevica, bio bi ,,bombona” od igraca. Ovako, nadam se da je Stankovic kadar da se izvuce protiv Makabija.
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Ja druže mogu da pretrčim 15 km,ali džabe,ne znam da igram fudbal dovoljno dobro da bih igrao u Zvezdi.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Кад сте већ дали име стадиону по Партизановом играчу Рајку Митићу, могли сте по неком ко је оставио већи траг на том стадиону, нпр Кежману или Дијари.
M

Moras biti zdrav

pre preko 1 godinu

Ovo ti stvarno kazem dobronamerno: poseti neko strucno lice (savetujem psihijatra pre psihologa jer moze da ti prepise lekove). Nije sramota traziti medicinsku pomoc. Mentalne bolesti su ozbiljna stvari prirodno je ici kod doktora kada ti je zdravlje naruseno. Nemoj misliti da te sprdam, ozbiljno zelim da bar za pocetak shvatis da li bolestan. Samo polako, korak po korak. Nisi sam
B

Bisko

pre preko 1 godinu

Kakac si ti trol, svaka cast. Uvek me nasmejes, nastavi sa dobrim radom
T

Terza reagujjjjjjjjjj

pre preko 1 godinu

Treba kupiti vestacke tribine i pribliziti sve terenu. Em bolja atmosfera, prednost u psiholoskom ratu plus vise novca. Win win win situation
r

ranGo

pre preko 1 godinu

pa ovi divljaci bacaju bakllje i preko atletske staze a ti bi ih jos blize terenu😉
r

ranGo

pre preko 1 godinu

pa ovi divljaci bacaju bakllje i preko atletske staze a ti bi ih jos blize terenu😉
З

Звездаш123

pre preko 1 godinu

Драги Звездаши,ајмо у уторак да покажемо ко су најбољи навијачи на свету,да се усеру Израелци кад буду излазили на терен!!
b

bwa

pre preko 1 godinu

Eno ih kupuju pampers kolko su uplašeni od mare, imaju i anksiozne napade zbog tunela😂😂😂😂
R

Realno posle mnogo lozenja sledi tus

pre preko 1 godinu

Sa Pesicem u napadu i sa ovakvim bekovima sledi jos jedan Stankelin kiks za ulazak u LS... Tip X2, kvota 2.00, kao kuca!
P

Peca_Le

pre preko 1 godinu

Ništa ti ulozi kuću na X2 pa posle meca spavaj ispod mosta.
S

Samo Zvezda!

pre preko 1 godinu

Marakano turisticko mesto ja sam tebe poseciv'o cesto! Ciganin sam to ne menja stvari ciganin je bio i moj stari. Imao je 62 leta nije im'o zene ni deteta. A kada se zene docepao za 2 sata me je isklepao, pa me salje u ciganske skole da naucim Zvezdine parole. Kada umrem i ostavim telo sasite mi Zvezdino odelo od zastave sanduk napravite i uz popa Dzaju mi zovite. Marakano turisticko mesto ja sam tebe poseciv'o cesto.
B

BravoBre

pre preko 1 godinu

Idemo bre jako!

Nestasko

pre preko 1 godinu

ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ
D

Drhtanjee

pre preko 1 godinu

Drhtacete od muke, kada Zvezda udje u Ligu Sampiona.

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Ja to i cekam, da rokam tikete kao prosli put za PSG 5+

ivan2nina@gmail.com

pre preko 1 godinu

A ovaj za PSG 5+ se istovario pre toga na Liverpul daje daje dva u prvom🤣🤣 a i na Floru i Faunu🤣⬇️
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

jel Rajko i Lazna Marakana??
@

@pfc flora

pre preko 1 godinu

Marakana je u Beogradu a stadion u Brazilu je Maracanã. Dakle i pise se i izgovara drugacije. Ili sto Nemci kazu: Marakana von Belgrad. Pod tim nadimkom poznata u svetu a stadion Rajko Mitic je zvanicno ime, po legendi i velikom gospodnu, 1. Zvezdinoj zvezdi.
N

NoName2

pre preko 1 godinu

Stadion Rajko Mitić, od milošte Marakana. U blizini se nalazi i stadion JNA, od milošte Lavor.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Ni u Brazilu nije nikad zvanicno bila Maracana nego "Estádio Jornalista Mário Filho" jos od 1966. Marakana je od miloste i u Beogradu i u Brazilu. Evropska i Brazilska Marakana su strah i trepet za male klubove Zagorske 32 divizije sa stadiona otetog od JNA ili lavora za noge od miloste.
D

Druzeeeee

pre preko 1 godinu

kako garagani prekrajaju istoriju, uskoro ce pricati da je marakana u Brazilu dobila ime po ovoj miticevoj
A

Aca.BG

pre preko 1 godinu

Marakana je bila cesto puna i dok je primala 100.000 gledalaca! Rekord je polufinale kupa kupova protiv Ferencvarosa kada je bilo 110.000 gledalacqa i jos desetine hiljada pred stadionom koji nisu dobili karte. Zato Zvezda i jeste najveci klub istocne Evrope a beogradska Marakana kultni stadion, poznat sirom Evrope. Jedini pravi hram fudbala u Srbiji!
R

Rambo Petković

pre preko 1 godinu

Marakanu najčešće pune navijači Flamenga, zatim Fluminensea, Vasko Da Game pa i Botafaga. Inače u Brazilu niko ne zove Marakunu stadionom Rajka Mitića, iz nepoznatog razloga.
G

Gost0000000

pre preko 1 godinu

Netačno. Najveća poseta je Partizan - Dinamo Zagreb. Ali se to prećutkuje zbog vasih komleksa.
@

@gost00000

pre preko 1 godinu

Ne budi smesan. Hahahaha...Jos jedna vasa izmisljotina kao i sto na vasem sajtu pod rubrikom trofeji slika pehara lige sampiona a ispod njega stoji vicesampion Evrope. Znaci niste ga osvojii i nema sta da trazi na vasem sajtu. Pre ce biti da su to kompleksi.
G

Godzila

pre preko 1 godinu

Gost0000000@ Ne blamiraj se, ta utakmica je igrana na Zvezdinom stadionu i prodato je 75 hiljada karata, neka je bilo i 10 hiljada vise ljudi to vam je 85 hiljada. Zvezda je zvanično protiv Ferencvaroša prodala 96 hiljada ulaznica a gde su oni koji su ušli bez karte. I onda dodjes i naklapaš o kompleksima a pojma nemaš ni šta znači ta reč, kao papagaji ste.

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

U jbt koje informacije, ovo sam morao da znam u zivotu, mnogo ce mi trebati! Imas jos neke podatke majstore da podelis sa nama, nemoj biti sebican?
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Grobari su komedija. Ja bio na Zvezda - Osijek nedelju dana pre Barija. 70ak hiljada došlo na stadion. Ferencvaroš je bio 15 godina pre toga. Popularniji fudbal, bogatija zemlja. Nema lika koji je živeo tad u Beogradu da se pravi lud da nije bilo 100.000+ na stadionu. Sedeli ljudi jedni drugim na ramenima, drhtale tribine, siguran sam da ima negde Radio BGD arhive.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Rambo Petković@ Netacno. Stadion "Estádio Jornalista Mário Filho" jos od 1966 pune navijaci Flamenga,Fluminensea itd ali od miloste Maracana Brazilska. E postoji i evropska Marakana sada "Rajko Mitic" koja je bila strah i trepet u Evropi za mnoge klubove. Kako kaze Curcic: "Noge se vec tresu u tunelu zbog Beogradske Marakane".
c

crnamamba986

pre preko 1 godinu

@Gost0000000 ahahahahahahahahahahaaaaa
G

Gresissss

pre preko 1 godinu

Jednom bijase 136 712 navijaca. 1971 godine. Ljudi bili na krovu smesteni i svi pevali druze tito mi ti se kunemo. Crvena petokraka simbol partizana
p

pf barasa

pre preko 1 godinu

imate na kupujem prodajem za 250e

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Ja imam 5 karte dajem ih dzabe, ako se niko ne javi bacam ih sa ljuskama od pravljenja salate.
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Ova utakmica je diplomski za Stankovića, Mnogo sreće i da bude nezaboravna noć na Rajku
D

Delijasasevera

pre preko 1 godinu

Ima neko kartu za sever?
G

Goust

pre preko 1 godinu

Care, ako nemaš sezonsku za Sever ili kartu nisi već kupio, a od subote su u prodaji, onda ti na Severu nije mesto. Lepo odeš na jug ili istok i navijaš za Zvezdu, bez ikakve potrebe da glumiš ludilo.
F

Familija

pre preko 1 godinu

MARAKANA ROĐACI
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ajde jednom da vidim neki nas tim da igra napadacki, 'total football', i to u gostima...ali odma ljudi traze dva zadnja vezna, daj nam Deki katanaco. Rezultat uopste nije los, samo jedan gol deficita, pa bolje 2:3 nego 0:1. Znam da nema gola u gostima, ali prvih 60 minuta je prstalo, na obe strane, najkvalitetnija utakmica ovog kola LS. Posle su ostali bez gasa, i jedni i drugi...Bravo Deki na hrabrosti!
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Nije problem da Zvezda da 2-3 gola, nego sto je u odbrani promaja pa će lako i da prime, toga se bojim. A da će da ih proguta Marakana, to teško, znamo da i oni igraju svaku utakmicu u grotlu , pun stadion , neprestano navijanje, znači navikli su na to, a videli smo da nisu naivna ekipa. Tako da to da se baš toliko uzdamo u publiku mislim da je preterano, al aj, voleo bi ja naravno 3 ili 4:0 i dovidjenja. Samo ako odbrana ne igra lud zbunjenog, moze tako i daj Boze, da bude ⚽️
o

ovako...

pre preko 1 godinu

Stankovicu ako procitas ovo... Presing i napadacki fudbal od prvog minuta! Molim te u ime svih navijaca Crvene Zvezde, nemoj ubacivati Gobeljica, Srnica, Krsticica... Ivanic, Katai i Bukari da stisnu m..a i da odigraju bar 80 minuta igra a ne da ih vadis iz igre posle 60 minuta. Mnogo smo ozbiljnija ekipa od njih, i realno je da pobedimo bar sa dva gola razlike. E sad, nije problem ni da igramo nereseno ili izgubimo, Boze moj. Prihvaticemo mi to bez problema, ali te molim, igrajmo fudbal makar sada a posle se u grupnoj fazi zatvaraj koliko hoces. Malo da uzivamo u fudbalu pred punim tribinama. Samo napad, napad, napad i ako ispadnemo niko nece da vam zameri! Pozdrav za sve Delije!
D

Deki crta Stanković

pre preko 1 godinu

Pročitao sam majstore, ne brini ništa razumeo sam......
D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

SAD NA GOL ZVZDA , POBEDI I BUDI ŠAMPION ...
M

MANOL0

pre preko 1 godinu

Klope,a da ubacis u analizu eventualne produzetke pa nastavis sa taktikom, minutima i izmenama ?
A

Azz

pre preko 1 godinu

Navijac od terena 100 metara. Bas je uzavrela atmosfera. Sramno. Inace sam navijac Zvezde. Da imamo stadion kao englezi ovi ne bi prosli bez 5:0.
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Da imamo stadion kao Englezi, izgubili bismo službenim rezultatom 0:3 i izbacili bi nas iz evropskih takmičenja na 10 godina jer bi sigurno nekome palo na pamet da uleti i bije sudiju ako nas zakine.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Obojuca ste u pravu)))
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Da li mozete da napravite neki tekst oko tog famoznog Markana? Iz neobjasnjivih razloga grobarima smeta taj nadimak, ja ne vidim nista sporno. E sad voleo bih da napravite tekst povodom toga, jer cela EX Yu je to ne prihvatila nego i dan danas ce navijac Dinama, Buducnosti, Olimpije, Hajduka i td... Reci Zvezda igra na Marakani, eee al ajmo i dalje zna se i da su upitani Brazilci da li im smeta sto Zvezdin stadion ima nadimak Marakana oni ne da im ne smeta nego su odusevljeni sa time... Pa ako moze jedan relan tekst kako je nastala Marakana kao nadimak i kako to da nikome to ne smeta sem ovima sto svoj stadion nazivaju hram a stadiom im spolja lici na nekakvo groblje u bukvalnom smislu... Marakana iz inata Rodjaci...
B

Bingocka

pre preko 1 godinu

Stadion Partizana lici na srusenu supu. Jeli si im video lozu,kao neki golubarnik...Svlacionice sa onim starinskim ormarima bas kao i kancelarije...Nije ulopzen dinar u stadion,cekaju da im drzava da.A i kako da ulazu kada su i Teleoptik i stadion zalozili
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Mama,hrana,marakana
A

Afrikana/marakana

pre preko 1 godinu

Iz nepoznatih razloga mi ne objavljuju komentar!! Nadimak su dali bobi i tirnanic u Maderi nakon otvaranja i velike kolicine vinjaka a udba podrzala

Nestasko

pre preko 1 godinu

ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ Брате .... Па о чему ће да причају они навијају за клуб који је у спортском друштву који се зове јсдп ??? Значи они су СД са именом државе која не постоји скоро 20 година,а можемо да се подсетимо и на име "њиховог" стадиона ... Морам да поновим ...ОБРАТИТИ ПАЖЊУ И ПОСВЕТИТИ ИМ ВРЕМЕ ДВА ДАНА ПРЕ И ДВА ДАНА ПОСЛЕ "ДЕРБИЈА" И ТО ЈЕ ТО.Ни то није обавеза али би требало да буде максимум.свако добро свим Делијама.... Свима којима је црвено -бела крв... МАРАКАНА ДАЛ' ЈЕ ПУНА ИЛ' СМО САМО МИ.... СЕВЕРНА СТРАНА И ПУНА МАРАКАНА.....

Bojank91

pre preko 1 godinu

Šteta što tribine nisu uz sam teren. Višedecenijski greh prema navijačima i igračima Zvezde i Partizana.
J

JPG

pre preko 1 godinu

Sreca pa ima normalnih ljudi koji su svesni gde smo bili pre 7 godina, a gde smo sada...i da ne udjemo u LS ko ce nas zaustaviti da tamo budemo sledece godine?! Mi bodrimo te uvek zvezdo ma gde bila ti, pravi delija veran je ko pas!!!
R

RIoui

pre preko 1 godinu

Marakana je u brazilu komsija....
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Marakana ti je u komsiluku. Ajde sto ste maliciozni, ali sto ne umete ni da se informisete...

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Marakana je pocela da se zove, kada je Tito presao sa JNA na veci stadion da slavi rodjendan. Dan mladosti socijalisticke omladine Jugoslavije. Zvezda Srbija opet nekad Jugoslavija!
G

Galiot

pre preko 1 godinu

Delije,da ne zaboravimo.....SEVER i JUG bele majice,ISTOK i ZAPAD crvene!!! Ajde potrudite se da napravimo novi spektakl,zna se ko u Evropi vodi glavnu reč što se tiče tribina!! Pomeramo granice iz godine u godinu....
R

Rado vidjen

pre preko 1 godinu

Presing! Sa tribina i na terenu. Ko ne moze to da igra, ne treba ni da pocinje. Treba njihovu zadnju liniju izmoriti, a onda ubaciti Pavkova i Kataia.
D

Dededa

pre preko 1 godinu

Jel moze sa sezonskom ulaznicom da se udje?
G

Gost11

pre preko 1 godinu

da
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Ne.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Ne,sa sezonskom kartom imas privilegiju da kupis kartu za medjunarodne utakmice.
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Сезонска важи још за ову утакмицу у европи.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Samo sa belu majicu
A

Ak032

pre preko 1 godinu

Kupljena karte za sever, steta sto ce biti kisa pa ce veliki deo gledalaca pokisnuti
B

Bg

pre preko 1 godinu

Leto je, koga briga za kisu u gace cu da se skinem
G

Gazi Zvezdo

pre preko 1 godinu

Pola karata je kod tapkarosa
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ne znam cemu cudjenje? Pa protiv raspalog Pjunika bilo preko 40 hiljada... Najvise se cude vidim ovi sto ne mogu onu njihovu olupinu od stadiona ni do pola da napune...
D

Dr prmed

pre preko 1 godinu

Kriza nema narod para..
D

Dusmanin

pre preko 1 godinu

Ako nemas 1000-2500 dinara za ovakvu utakmicu onda nije ni do vlasti ni do inflacije niti iceg treceg, onda je do tebe...
P

Perinco

pre preko 1 godinu

Kakva kriza!Zvezda sampion,narod odma bolje zivi,standard,sreca,osmeh...Duh samo nadlece okolo!!!
G

Gosturina

pre preko 1 godinu

Znaci pun Rajko, znaci mora Sanogo i nazalost Gobelja na beka,da igramo normalnu formaciju bez izmisljanja(Srnici,itd....) i prolazimo....stvarno verujem,da damo brz gol da im udje voda u usi i to je to,nadamo se najboljem, napred Zvezda
Ž

Žilence

pre preko 1 godinu

Ne mora Gobeljić!!!
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Pako Alkaser slobodan igrač nema obeštećenja samo plata 1mil.godišnje...
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Zar nije otišao u neku Al Sharjah, Emirati..
i

i velika

pre preko 1 godinu

zelja da se okusa protiv surdulice i kolubare.Si mi dobar ti da li stvarno mislis da ima zelju da igra ligu sampiona da ga nebi na keca dovela neka benfika,sporting,ajaks ili neko tako ahhahaha najjaci ste mi
M

Milojko Arsenic's

pre preko 1 godinu

Karte se dele za "džabe" samo da se na bilo koji način pomogne da se udje u LS i vrate dugovi na transfere koje je narod platio..
F

Fejnord 8.kom

pre preko 1 godinu

Punih 5.god bez ijedne titule i petlici deca iz Fejnorda cak 8.komada i 5arda na lavoru,to je bruka za Ginisa,nema dalje! Gledajte nas u LS dok igrate kup amatera tekstilne konfekcije sa harpunima iz 3 lige Malte!
@

@milojko......

pre preko 1 godinu

Evo ga mrzitelj, koliko si ti dosadan, sa tom pričom. Ja mislim da ti sam ne veruješ u tu priču. Milojko, nekad je bolje ćutati........
B

Bas ste jadni...

pre preko 1 godinu

koliko pakosti ima u vama to je fascinantno, nije vama do naroda vi ste samo licemercine koje spinuju
Д

Добронамерни

pre preko 1 godinu

Звезда се воли сваког дана а не само против Милана ! Звездаши треба да нам буде нормално да Звезду у првенству гледа 30ак хиљада људи као у оно време кад је Роби био тренер, то је најромантичнији период од кад памтим прилике у нашем клубу, а реално много смо тад били лошији него сад, губили смо титуле у децембру, а ово сад нећу ни да причам. Ултра коп, Терзић, Вучић, то су све глупи изговори да се не дође да се подржи вољени клуб, лепо је рекао Пижон и ако не ваља ја долазим да бодрим свој клуб... И верујте да је север једна од исправнијих трибина у европи, него су људи лепе само за негативне ствари које раде појединци а не група. Нико не коментарише колко навијачи Звезде помажу наш народ на Космету и осталим српским земљама и гомилу неких других позитивних ствари, но добро СВИ НА СТАДИОН !
S

SamoTi

pre preko 1 godinu

Tačno brate tačno. Kada je bilo najteže mi smo se mobilisali samo da podržimo našu Zvezdu. Komšije sramota, na stadionu maksimum imaju koliko mi na Severu. Moram da pomenem Sever koji si lepo opisao i evo 20 i kusur godina idem tamo. Posle utakmice sam lipsao, kao da sam ja igrao. Sva sreća pa smo složni i to nam je u zavet ostavljeno da nam tribina bude složna i decu treba tako da učimo. Hoću svoje mišljenje za stadion da kažem. Ja želim novi stadion na istom mestu. 60 do 65 hiljada, do terena, mora za nas ograda oko svih tribina i da puca. Realno to bi bilo ne viđeno kada bi došli da igraju. Marakana zauvek u srcu, titule i pobede to ne može niko da nam oduzme ali ne može da se sredi prihvatljivo na način na koji želimo da nam Zvezda igra, polufinala da igramo na svom stadionu, titule da slavimo a što da ne i neki Ajax da ga stavi u večnost sa evropskim trofejom. Zvezdo volim te, idemo do pobede!
b

bgcz

pre preko 1 godinu

pošto stalno ima tekstova o nekim klubovima "Crvena Zvezda" iz celog sveta, jel moze sad tekst o zajednici navijača Makabi Haife iz Srbije? Ovih dana ih je mnogo i baš su brbljivi. Nekih 30ak posto Srbije.

Nestasko

pre preko 1 godinu

ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ Ајде да и Деки уђе као тренер у ту ЛШ па да зачепи уста свим душманима,све те приче да је овакав онакав..људи (ако сте људи) па прелепо је увек бити ДЕЛИЈА али задњих пар година (пет) је нешто посебно.Хвала Богу хвала свима Да Бог да среће да се врате дани...
L

Lelemud

pre preko 1 godinu

Za titule je najmanje zaslužan Mister. On je obično tele, valjda ti je to jasno posle Omonije, Pjunika, Milana i Haife. Pa i derbije igra ziheraški. Ući će u LŠ sa Zvezdom jer Haifa nije dorasla nama, poješće ih atmosfera i naravno momci na terenu. Ali Mister nije čak ni izgovor za trenera, ko realno sagleda stvari. Uz to, Degenek, Borjan, Pavkov, Ohi, Sanogo... Nemoguće da je uvek do nekoga drugog, a da je on ispravan. Uostalom, neubacivanje Sanoga na vreme za posledicu je imalo ovaj najsvežiji poraz.

Nestasko

pre preko 1 godinu

@лелемуд ЗВЕЗДО ЗГАЗИ ИХ СВЕ Гледам ја фудбал и волим ЗВЕЗДУ мало више од 40 година једино ми смета толико омаловажавање Декија и његових успеха,таман да су му све други радили цртали он је тренер годинама.Да је направио грешку сада ( и много пута до сада) не поричем али да сам много срећан задњих година,почевши од Милоја јесам.Мало ми је без везе да се гледају само грешке а успеси су увек заслуга других.За његове свађе или шта год да са било којим играчем... Постоји Скупштина,управни одбор,а не да се повлаче свакакве ријалити бљувотине по медијима (ко је спавао са чијођ женом,ко је коме шта добацио,рекао,урадио...) То ми је без везе.Играмо у Европи задњих година и то добро.Значи нисам Делијев бот,значи боли ме свака изгубљена утакмица,сваки вид,све што није наше,још више ако видим и сам да је могло боље,али мислим (мишљење ко дупе свако има бар по једно) да би требали да будемо као једно а какве год критике да остану у кући.Ништа више.Тако брате лелемуде свако добро у уторак да одувамо овде Јуде па да се играмо мало у ЛШ. САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ А ЊИХ КО ЈЕБЕ А ЊИХ КО ЈЕБЕ
V

VeritaS

pre preko 1 godinu

Ljudi vole Zvezdu i to je to! I uvek je Zvezda bila posebno nesto za narod i drzavu.
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

A samo zamislite da nema atletske staze.
A

Afrikana/marakana

pre preko 1 godinu

Kakva bre marakana!! Daal je neko od vas ikad video Marakanu! Ovo rupa ono lepotica na zemlji!!! Sramota breeee kako kradete!!!! Cuuuj marakana hahahaha
0

011.011

pre preko 1 godinu

Ni Marakana u Brazilu nema to ime.Vec od milošte.Da te edukujem navijacu kluba Zagrebackog crno belog!
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Sta ces ti ovde na ovim vestima, idi slavi pobedu nad onim klubom sa Malte kojem ni ime ne znam. Ko tebi drma kavez, ubice te ljubomora, ja imam 57 godina i ceo zivot taj stadion znam kao marakana, po nadimku, i moji prijatelji partizanovci su ga tako uvek zvali, ne znam sta se to desava sa ovim novim generacijama, pa vi bi u rat jedni protiv drugih ako je to moguce.
N

No tolee no party

pre preko 1 godinu

Mi smo mozda ukrali ime a vi ste ukrali ceo stadion
G

Gostik

pre preko 1 godinu

dzaba kada mi nemamo trenera.
p

pustite mi komentar

pre preko 1 godinu

Navijaci tkz partizana jedini navijaci koji drže grb Makabija na profilnoj slici, to je takvo dno i jadnost da me apsolutno ne cudi sto su tako prokleti , mali klub mali navijaci a biće takvi doveka, karma će ih pratiti jos dugo

Avangardista

pre preko 1 godinu

Gebelsovska masinerija opet u punom sjaju, a?
j

jel taj?

pre preko 1 godinu

vucela?
T

TzT

pre preko 1 godinu

Pored partizanove, nasa deluje mala kao miš.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Jeste pogledaj koliko tekstova o tvom voljenom klubu, sce spin do spina, i tako svaki dan, a ti dosao na nase vesti da pricas o propagandi. Pa vi ste zastupljeni u medijama kao da ste u vrhu svetskog fudbala, a u vitrinama imate kup Mice Trofrtaljke i Slavice Cufteras, sta bi tek bilo da vam usati blista u klupskom muzeju.

Avangardista

pre preko 1 godinu

@jel taj, @tZt Ne pravi(te) se pametni, znate vrlo dobro na sta aludiram
p

pustite mi komentar

pre preko 1 godinu

Navijaci tkz partizana jedini navijaci koji drže grb Makabija na profilnoj slici, to je takvo dno i jadnost da me apsolutno ne cudi sto su tako prokleti , mali klub mali navijaci a biće takvi doveka, karma će ih pratiti jos dugo

Avangardista

pre preko 1 godinu

@pustite mi koment... @jadnici tug Ajd malo originalnije to a nemoj da pises jedan te isti komentar sa dva potpisa; E da, za urednistvo tzv 'mozzartsporta" - uvedite obaveznu registraciju a ne da se desava da balvani s obe strane pisu sa 10 razlicitih nickova jedan te isti komentar
g

ghost11

pre preko 1 godinu

Makabi je odlično ekipa kao što smo mogli da se uverima, ali smo mi i dalje kvalitetniji. Jedino što ne smemo da im dopustimo je da više žele ligu šampiona od nas, vidi se da su gladni. Da izginemo za tu pobedu pa šta bude!
p

podesen

pre preko 1 godinu

Samo ste skuplji 3 puta od njih,ako je tako valjda ste i kvalitetniji.Njihova 9 ka ima platu 420 000 e,kod vas Risairo imao toliko,Planic 400 000 e kod vas nema ko nema preko 500 000e ,od Rodića,Sanoga,Dragovića ne računamo najbolji je,Ivanić,Katai ,Bukari ,Mustafa,Borjan,Mister milion sa bonusima.Nema sta bogatiji smo od Izraela ili krademo na plati nesto od ta dva je sigurno.
D

Delija57

pre preko 1 godinu

@podesen - I liverpool je 20x skuplji od nas, i?
G

Geniye

pre preko 1 godinu

A koliko je Salzburg više od nas? Ajde bre beži, pojma nemaš.
j

jadnici kug

pre preko 1 godinu

Navijaci tkz partizana jedini navijaci koji drže grb Makabija na profilnoj slici, to je takvo dno i jadnost da me apsolutno ne cudi sto su tako prokleti , mali klub mali navijaci a biće takvi doveka, karma će ih pratiti jos dugo
l

les miserables

pre preko 1 godinu

Navijaci tkz partizana jedini navijaci koji drže grb Makabija na profilnoj slici, to je takvo dno i jadnost da me apsolutno ne cudi sto su tako prokleti , mali klub mali navijaci a biće takvi doveka, karma će ih pratiti jos dugo
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Sever i jug u belim majicama, istok i zapad u crvenim...a oni će opet da igraju u plavim dresovima...
S

Somi 1984

pre preko 1 godinu

Jel ovo treba da bude duhovito ili nikad nisi bio na Marakani?
S

Statler

pre preko 1 godinu

Komentar u stilu "daj da nešto napišem, makar i glupost" .
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Sta ih kosta da napisu. Samo da bi rasprodali ceo stadion. A sto je igra bila bezveze...? Sramota je gubiti od Makabija, makar i u Izraelu. A hocemo u Ligu sampiona.
i

igraju se

pre preko 1 godinu

dva meca, a rezultat je lako mogao biti bolji. previse kritikujete. Svi igraju fudbal
Ф

Фотељаши стручњаци

pre preko 1 godinu

Ти и слични теби нека не долазе
l

lol12

pre preko 1 godinu

Sramota je necija glupost i zavist
e

ejjj

pre preko 1 godinu

a neki ni pola stadiona ne mogu da napune ..
0

058

pre preko 1 godinu

Tačnije ni trećinu a šta vi navijači imate od toga da vam je pun stadin osim što će Maša dobiti vilu?
G

Gost123

pre preko 1 godinu

058-imace Zvezda zaradu od preko pola miliona evra samo od karata za ovu utakmicu!!!!! A posle cete vi grobari da pitate odakle pare za nesto, eto zato je bitno. Vi pola miliona ne zaradite za czlu sezonu od karata.....
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Nebo ce se opet otvoriti i stadion ce opet eksplosirati !
G

Gost1991

pre preko 1 godinu

I ti ces ostati Klinac
П

Пеки

pre preko 1 godinu

Живеле Звезда живела Србија