Marko Pavlovski ima novi klub!

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.09.18. | 16:17

Kapiten zlatnih Orlića će pokušati da oživi karijeru

Ovog leta se napunilo pet godina otkako je srpski reprezentativni fudbal osvojio prvu titulu pod ovom zastavom i himnom. Bilo je to na Evropskom prvenstvu omladinaca pod komandnom palicom Ljubinka Drulovića.

Mnogi igrači iz te generacije poput Milinković Savića, Mitrovića, Gaćinovića, Maksimovića su napravili lepe karijere ali neki su nestali i nestali sa fudbalske mape poput Milana Vojvodića ili Stefana Čupića. Ipak, najveće razočaranje je kapiten te generacije Marko Pavlovski.

Izabrane vesti

Tadašnji vezista OFK Beograda je u Litvaniji plenio tehnikom i talentom i ubrzo je u velikom transferu prešao sa Karaburme u Porto. U jakoj konkurenciji se nije izborio, čak ni u B timu. Nije se snašao ni u belgijskom Muskronu, hrvatskom Splitu, pa se kasnije vratio u OFK Beograd. Prošlu sezonu je igrao za Voždovac, ali nije ispunio očekivanja. Ovog leta mu je istekao ugovor, tražio je novi klub i na kraju ga našao kao slobodan igrač.

Pavlovski je potpisao dvogodišnji ugovor sa portugalskim drugoligašem Varzimom.
“Ovo je klub sa bogatom istorijom, prelepim stadionom i odanim navijačima. Verujem u klupski projekat i nadam se da ćemo napraviti neke sjajne stavri. Varzim je prestižan klub i učiniću sve da mu pomognem. Liga II je idealno takmičenje za igrače da napreduju”, rekao je Pavlovski.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Marko Pavlovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara