Komentari na vest

Marković: Dobili smo infuziju samopouzdanja (VIDEO)

G

Gostivac

pre gotovo 2 godine

kad vas dohvati Javor..
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

svi navijači su uzeli teglu meda i polako se slade..., a sve sto vam se desava zasluzujete...

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Али навијачи Звезде, који и на +7 не могу мирно да спавају, него морају сваку вест о Партизану да коментаришу и наравно увек вређајући игре и резултат Партизана, али већ су постали досадни, јер стално једно те исто, намештаљка, погурао судија, 6' надокнаде, као да је 16', а не обичних 6' ... Људи идите радујте се победама и успесима Звезде, неће то трајати довека.
G

Gostjj

pre gotovo 2 godine

To nisu navijaci Zvezde nego paćenici koji vise na portalima 24h redovno, a od kojih verovatno ni 10% nije otišlo na Marakanu..
M

MnogoSteSmesni

pre gotovo 2 godine

Zabavni ste sa vašom partizanskom retorikom, ali činjenica je da vaše vreme prolazi i to vas boli. Pobedili ste zahvaljujući sudiji koji je produžio utakmicu dok ne postignete gol i to vam nije prvi put.Pričate o poštenju, a da je sve pošteno vi bi sada bili na dnu gde vam je i mesto po kvalitetu, a ovako vas vaši partizanski kadrovi drže iznad zone totalnog raspada.Istina će se videti na Malti kada krenu da vas pune konobari i ribari:)))
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

DOBILI STE POKLON,PRODUZETAK OD SUDIJE,NJEMU TREBA DA SE ZAHVALITE!
G

Goran Novi Sad

pre gotovo 2 godine

Jeste bravo mali raste samopouzdanje krace vam treba za gol da ne prospete bodove Nis 97min Novi Sad 95min Aj bezi na JNA parking i izvlaci tamo pravilne saobracajne linije za parking da parkiram ko covek kad krene LS ili LE
0

00000

pre gotovo 2 godine

Dobili gat u 95. min u derbiju zacelja.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da vjerujem koliko se raduju golu. Zvezda se raduje tako kada udje u LS, a Partizan kada dadne go protiv GATa u nadoknadi. Eto vidite razlike. Nema se tu potreba ista više diskutovati. Partizanovci nemaju pravo rijec da napisu u korist Partizana kada je tema Partizan/Zvezda u pitanju. To kome država pomaže ne znam, ali kao da bi državi bilo u interesu da Partizanu ide loše i da propada, klubu koji je drugi najveći FK u Srbiji. Državi je u interesu da klub napreduje. Glavni razlog je novac. Sav novac koji klub dobije bilo kojim putem mora se oporezovati. Tako da… Eto dodje Partizan ipak naosmo mjesto, dobro je da nisu u crvenoj zoni.
m

milittao

pre gotovo 2 godine

pa i mi u klubu u selu kad namestimo meč se ne raduje nešto preterano....
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

"dadne gol" dadne? Hahahahha
S

SlediPad

pre gotovo 2 godine

Dobili ste infuziju, ali na Malti kada krene tamburanje neće biti sudije i predsednika Bjeke da pomognu i onda vam sledi klinička smrt:)))
B

Brr

pre gotovo 2 godine

Bolje ti je da ćutiš, kako te nije sramota da daješ izjavu, sram vas bilo... Ljudi bolji od vas dva puta, sram vas bilo, po prvi put me sramota što sam navijač Partizana...
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Sta zvezda treba da kaze sa gol razlikom 22/1
G

Gosthdje

pre gotovo 2 godine

Ja cuti dao si neregularan gol u 95 minuti, poklonio vam FSS i nekadasnji zvezdas na celu, da vam njih nije bili biste zadnji, Raznio vas GAT...
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

A zasto neregularan gol?
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

Šta trabunjaš ti?