(©Starsport)
(©Starsport)

Marković: Dobili smo infuziju samopouzdanja (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.08.22. | 22:24

Štoper Partizana srećan zbog gola i pobede

Da je neko pričao igračima i navijačima Partizana da će crno-bele više od mesec dana čekati na pobedu u Mozzart Bet Superligi...

Posle trijumfa na premijeri u Ivanjici crno-beli su upali u crnu seriju, koju je prekinuo Svetozar Marković golom u 95. minutu za trijumf nad Mladosti GAT u Novom Sadu (1:0).

Izabrane vesti

Svašta je stalo u tih mesec dana pomračenja u Humskoj, ali štoper Parnog valjka veruje da će bolje sutra početi od ovog gola u Novom Sadu.

Nemam mnogo toga da kažem, osim da svi znaju koliko nam je bila potrebna ova pobeda. Teški su dani iza nas, nadam se da će ovo biti prekretnica i da ćemo se polako vratiti tamo gde i pripadamo“, rekao je Marković posle meča.

On je bio jedan od tragičara meča sa AEK-om prošlog četvrtka, jer je autogolom za 1:1 vratio Kiprane u igru, iako je Partizan bio bolji tim u prvom poluvremenu.

Koliko mi je bilo teško zbog autogola sa Kipranima i utakmice koju je tada trebalo da dobijemo, toliko smo sad dobili infuziju samopouzdanja. Nadamo se svi boljim danima“, podvukao je Svetozar Marković.



tagovi

FK PartizanSvetozar MarkovićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara