Komentari na vest

Maroko VS Španija: Duga istorija zategnutih komšijskih odnosa i Doha kao Kazablanka

R

RealniDelija

pre preko 1 godinu

Napred braco Markoanci, prave delije su uz vas!
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Svim srcem uz Spaniju... Od pocetka prvenstva sam rekao Francuska i Spanija su mi favoriti a voleo bih da Argentina uzme i Argentina je ismejevana ovde posle prve tekme i tada sam rekao da ce oni daleko dogurati i evo ubedjen sam da ce oni biti u finalu izbacice Brazil u polufinalu
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Maroko je opasna ekipa, ako izbore produžetke svašta može biti ovde.
B

Babaroga

pre preko 1 godinu

Secam se kad se pojavila Nigerija sa doktorom fudbala Dzej Dzej Okocom po meni najjaca Africka ekipa do sada mogu slobodno reci da je ovaj Maroko ozbiljna ekipa deluju mi kompaktno kao tim jedina steta je sta idu na Spance u osmini finala ipak verujem da mogu da odigraju dobro i da ce napraviti sezanciju!!!
s

srka

pre preko 1 godinu

Maroko je po meni najbolja afrička reprezentacija. Mogu da naprave mnogo problema Špancima. Očekujem neizvestan meč. Imaju i dodatni motiv, jer su ih Španci svesno izabrali za protivnika u osmini finala. Ne bih se iznenadio da stignemo do jedanaesterca.
A

Ala

pre preko 1 godinu

Ste me nasmejali, radikalni navijači Reala. Atletiko ih ima, ali Real je smešan. Za njih su navijači Valjekana nedostižni.
s

statopricasti

pre preko 1 godinu

smesni? ali zato ih ima najvise na svetu.... i to ubedljivo , i njih i junajtedovaca. pozzzz
7

76

pre preko 1 godinu

Када би Мароко победио...... Од среће бих поломио и пластичну чашу.... 🤪🥴
G

Gordi Albion

pre preko 1 godinu

Mislim da je jasno ko dan. Spanija rutinski ovo resava. Africke ekipe su jos jednom pokazale da su svetlosnim godinama iza evrope. Njihov fudbal je u rangu ling long lige. Jos jednom da cica napomene ENGLESKA OSVAJA 😘 A sto se ove tekme tice, slusajte cicu opet I uzimate lovu. Laganica na 2&2-4 Ili eventualnoooooooo 2&GG. Skroz je realno da Maroko umulja gol ali da pobedi nema od toga nistaaaaa.
l

ladno minusi

pre preko 1 godinu

ljudi veruju u Maroko , ha ha kao i nase 1/4..
o

ofnz

pre preko 1 godinu

Napred Marokoooo