©Starsport
©Starsport

Saldanjin agent otkrio: Partizan odbio 8.000.000 od Lila, žele ga i Everton i Sporting

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 02:06

Menadžer crno-belog Brazilca govorio za Turke o statusu napadača

Informacija da je Mateus Saldanja prethodnog vikenda uživo gledao susret Galatasaraj - Fenerbahče uzburkala je fudbalsku javnost na Bosforu i istovremeno je bila povod za nagađanje narednog koraka Partizanovog Brazilca. Ipak, ukoliko su navodi iz Turske tačni, najbolji strelac Mozzart Bet Superlige, značajno je bliži zemljama na zaparu Evrope nego odlasku na istok.

Kako je otkrio Jagiz Sabunčoglu, novinar Sports Digitala, tokom televizijske eimisije, Saldanja se na susretu dva čuvena turska kluba nije našao poslovno.

Izabrane vesti

"Sreo sam se sa Saldanjinim predstavnikom. Rekao mi je da nisu došli u Istanbul da pregovaraju o transferu i da je Lil poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra koju je Partizan odbio. Otkrio je i da su za napadača zainteresovani i Everton i Sporting", rekao je ugledni sportski novinar iz Turske.

Napadač koji je prethodnog leta stigao iz Japana za 1.300.000 evra privukao je veliku pažnju, te je za očekivati da u Humsku donese značajan finansijski priliv tokom naredne fudbalske pijace.

Podsetimo, napade Lila i Sportinga su u sezoni na izmaku predvodili golgeteri o kojima priča Evropa Džonatan Dejvid i Viktor Đekereš, a usled fenomenalnih igara jasno je da Doge neće biti u stanju da zadrže Kanađanina, kao što je za Lavove nemoguća misija da odole pred ponudama za Šveđanina.

Kada je Everton u pitanju, sve glasnije se govori o odlasku Dominika Kalvert Luina za kojeg je zainteresovan Njukasl, te je jasno da Karamele neće dozvoliti sebi luksuz da novu sezonu dočekaju sa Betom kao glavnom opcijom na poziciji centarfora, posebno jer Portugalac nije impresionirao tokom perioda iza nas.


tagovi

Mateus SaldanjaEvertonLilSporting LisabonFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara