Komentari na vest

Mašina za davanje golova štancuje i u 38. godini: Ronaldo dao više od Kejna, Embapea, Halanda...

L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Ahahahaha ma on je mala maca ja sam u seoskoj ligi prvi strelac sa 43 godine,dao sam 72 gola 😆😆😆molim vas da me stavite u grupu sa embapeom i halandom😆😆😆
P

Pazza

pre 4 meseca

L.M 10 ima World Cup... a penaldito sufrir... :)))))) znamo se,spavas li mirno kikiriki? :)))))))))))
e

ej seki seki tako ti alaha

pre 4 meseca

A zasto niste napisali koliko je golova dao iz penala?! Bar polovinu od toga, ako ne i vise!
B

Birokrata

pre 4 meseca

Vecito bustovao statistiku penalima, samo mu bilo stalo do licnog ucinka. Da gol, raduje se...pripisu gol saigracu, popizdi i ne raduje se ..nema veze sto je njegova ekipa dala gol, nije on licno i personalno.
T

Twix

pre 4 meseca

@Birokrata: Vecina fudbalera je danas takva. Ne secam se kad sam video da neki tim proslavi gol ono bas od srca. Cak ni bitnije golove u finalima. Ono kad pocnu da igraju neke koreografije necu ni da pocinjem. Al taj Ronaldov 'incident' je bas jedna velika mizerija.

Bojank91

pre 4 meseca

38 godina ima. Zasto u toj ligi i drugi ne daju toliko golova? Pokidao je u svakom klubu u kom je igrao
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Da, sa u Juveu pogotovu, evo još se nisu oporavili od njega
L

Looolp

pre 4 meseca

O cemu ti? U istoj ovoj ligi Mitrovic trpa svaku utakmicu
B

Brigel1968

pre 4 meseca

GOAT!!!
q

qqwweerr

pre 4 meseca

До краја године Роналдо има још једну утакмицу да одигра, а Халанд ако се опорави од повреде још две. Измените чланак, грешке се дешавају.
B

Birokrata

pre 4 meseca

Da li je realno da poredite Ronaldove golove u kamilarskoj ligi sa golovima u Bundesligi ili PL??
G

Gosty

pre 4 meseca

U toj ligi bi se i Saldanja nazabijao golova 😂
B

Birokrata

pre 4 meseca

A onaj pacenik ronaldo je zato i otisao tamo, da bi mogao da daje golove i i dalje se lozi da je neka klasa, a odavno nije vise na top nivou za najjace lige.
l

llll

pre 4 meseca

Pogledaj pre 2 sezone gde je bio Man Utd sa Ronaldom a gde je sad bez njega pa onda komentarisi. Ne budi glup kad ne znas. Bolje cuti. Da se vrati u evropi bio bi i dalje u top3 igraca. A videli smo Lesija kad promenio potplaceni klub kako je prosao u PSG.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Bitno da je Mesi otisao u prejaki MLS
B

Birokrata

pre 4 meseca

Ko je pominjao Mesija, samo kazem da su ga stigle godine ali mu ego ne da da se pomiri sa tim nego mora da ode u amatersku ligu da bi bar tamo bio najbolji. I meni je stvarno debilno porediti njegove golove u onoj ligi sa ljudima koji i dalje igraju ozbiljan fudbal.
@

@birokrata

pre 4 meseca

Brate, Ronaldo je otisao tamo jer u Evropi niko nije mogao da ga plati, a svi mediji su se okomili na njega. Da se sutra vrati, opet bi bio jedan od najboljih igraca Evrope, jer je jednostavno klasa i jer je fizicki spremniji od dobrog broja igraca koji su 10 godina mladji. Samo cu da kazem da je u Alegrijevom dekadentnom Juventusu, u ekipi sa dosta manje kreativaca nego sad, imao preko 20 golova u sezoni, dok svi napadaci Juventusa prosle i ove sezone zajedno ne mogu da skupe 20 golova u sezoni. Covek je jednostavno klasa i po.
B

Birokrata

pre 4 meseca

Nije moga da ga plati jer on prosto ne vredi vise te pare koje trazi.. stigle su ga godine... sve to stoji da je klasa i da je spreman ali godine su godine,nije to vise taj nivo prosto. A Juventus je lose rezultate belezio delimicno iz razloga sto su svi morali da se podrede njegovom ucinku i cela igra se zasnivala na njemu a to vise ne prolazi. Onn da vredi toliko uzeo bi ga neko Bajern, Real, PSG..
@

@birokrata

pre 4 meseca

Lupas brate, kao otvoren prozor. Ocigledno je da ne volis Ronalda, ali da kazes da ne vredi... Jedino mesiljubac ili neko ko nema pojma o fudbalu moze to da kaze. Ali evo, diskusije radi, PSG ima Embapea, imao je i Mesija u tom trenutku, ocigledno su odabrali vec bili, da ne pricam i o Nejmaru. Bajern ne daje nikome toliko para koliko je Ronaldo trazio, u Realu je vec bio, i znamo svi da su ga bukvalno oterali jer nisu hteli da mu daju pare, da ne pricam o tome da su u tom trenutku imali Benzemu u zivotnoj formi i Vinisijusa koji im je glavni igrac a igra maltene to sto i Ronaldo. Sto se Juventusa tice, kad je on otisao, oni su pali na 8. mesto, toliko im je "smetao". Da si neku utakmicu tada odgledao, video bi da je bukvalno sam izmisljao golove ni iz cega, i da su se ti koje je "gusio" bas pokazali kad je on otisao sa tim osmim mestom, i imali na kraju 20 bodova manje (ako se dobro secam) u odnosu na prethodnu sezonu kad je on bio tu. Tako da treba baratati cinjenicama, a ne samo siriti otrov bez razloga i lupati svasta samo zato sto nekog ne volis.
B

Birokrata

pre 4 meseca

Sto izvlacis iz konteksta..Lepo sam napisao Ne vredi te pare koje trazi. Da vredi neko bi ih platio, bar sad u ovom danasnjem fudbalu se placa i sakom i kapom i igrace koji ne vrede ni pola para koje dobijaju a kamo li neke koji vrede. Plus je covek egoista i mora sve da bude podredjeno njemu, a u vrhunskim ekipama on ne bi bio taj top igrac oko kog se sve vrti jer jednostavno nije vise taj nivo..svaka cast kako igra u svojoj 38.oj godini, mnogo su tad debelo u penziji, ali nije za poredjenje sa igracima u najboljim godinama i najjacim ligama..vidim da ga volis al budi realan kao sto predlazes meni.
@

@birokrata

pre 4 meseca

Opet lupas. Znas ti da li je on egoista ili nije, bukvalno si u svim ovim komentarima prosipao tvoju sliku Ronalda, a ne realnost. A ako sam nesto radio, stavljao sam stvari u kontekst da bi mogao da ih razumes. Ko bi ga platio po tvom (ne)strucnom misljenju?
B

Birokrata

pre 4 meseca

Po mom (ne)strucnom misljenju da je vredeo te pare koje je trazio neko bi ga uzeo i dao mu ih, prosto. Ne bi morao da ide tamo u tu izmisljenu ligu. A to da je egoista i da mora da bude najbolji se vidi iz njegovog ponasanja, nacina razmisljanja, pa i price njegovih bivsih saigraca..to je opstepoznata cinjenica u koju ne verujete samo vi zaludjeni fanovi...al nemam nista protiv da i dalje verujete kako je on najbolji na svetu i kako ce i sa 50 biti najbolji igrac sveta. Samo nemoj onda da mi prosipas tu neke price kao budi malo realan.
M

Makks

pre 4 meseca

@birokrata, nije Ronaldo kriv sto si ruzan i imas 12 zuba u ustima. Opusti se
K

Kknbb

pre 4 meseca

Llll. O cemu ti? United je prije Ronaldo bio drugi, a sa njim peti, a bez njega se opet plasirali u LS prosle sezone. Kakvi su bili sa Ronaldom? Hahah A Messi je u sezoni 2022/23 imao vise golova + asistencija od Haalanda. Jeste da je Haaland igrao u tezoj ligi ali Messi ima 36 godina i nije izveo nijedan penal u PSGu. Nikada niko nije igrao ovakav nogomet sa 36 godina. A gdje je Ronaldo nakon Reala gdje mu je bilo sve kupljeno i namjesteno? A United je prošle sezone bez Ronalda osvojio 17 bodova više nego sa njim u sezoni prije toga. United je prošle sezone bez njega osvojio čak 75 bodova. Nakon odlaska Fergusona samo su u onoj sezoni sa Mourinhom osvojili vise bodova u jednoj sezoni. Prošle sezone izbacili Barcelonu iz lige europe, pobjedili u ligi City, Aresnal, Liverpool, Tottenham, Chelsea... Ne može se reći da je Ten Hag pogriješio što je otjerao Ronalda jer im je odlično išlo bez njega prošle sezone. Najveća greška mu je što je pustio De Geu, a doveo Onanu. Ali najveci problem Uniteda su ozljede igraca. Njima fali citavu sezonu po 5-6 igraca. Oduzmi bilo kojem klubu 5-6 igraca iz prvog tima i odmah ce se osjetiti na rezultatima. Pogledaj samo Citya kada im ne igraju Rodri i De Bruyne...
G

Gostysgot

pre 4 meseca

birokrata, logicno da je Ronaldo toliko dao u Juventusu kada su svi igrali na njega. Sada Juve igra timski nogomet i ne igraju samo na jednog igraca. Zato i ne moze neki napadac dati 20+
O

Ooopo

pre 4 meseca

birokrata, u kojoj sezoni bez Ronalda je Juve bio 8? O cemu ti? Bili su prosle sezone (ne znam tacno koji jer su im oduzeli 10 bodova). U sezoni nakon Ronalda su bili cetvrti isto kao i sa njim u zadnjoj sezoni. Samo sto se sa njim ne bi plasirali ni u LS da Napoli nije kiksao u zadnjem kolu. Sa njim su bili gori