©Star Sport
©Star Sport

Mijailović i zvanično Zvezdin, Čukarički mu izašao u susret u finišu prelaznog roka

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.09.22. | 16:39

Iskusni vezista se vratio u matični klub

Srđan Mijailović se i zvanično vratio u Crvenu zvezdu. To je potvrđeno i na zvaničnom sajtu Čukaričkog, gde se iskusni vezista zahvalio upravi Brđana koja mu je izašla u susret poslednjeg dana prelaznog roka.

Mijailović je ponikao i igrački stasao na Marakani, a na Banovo brdo je stigao 2020. godine, nakon što je nosio dres turskog Kajzerija i ruskih Krila Sovjetov.

Izabrane vesti

U dresu Čukaričkog je od oktobra 2020. godine do danas odigrao 67 mečeva u svim takmičenjima i postigao dva gola:

"Odluka da se vratim u srpski fudbal i da dođem u Čukarički je bila najbolja moguća u tom trenutku. Nisam pogrešio, došao sam u sjajno organizovan klub, ostvarili smo dobre rezultate, proveo sam dve prelepe godine na Banovom brdu. Zavoleo sam sve ljude u klubu, želeo bih da im se zahvalim na svemu i nadam se da će Čukarički ostvariti svoje ciljeve u ovoj sezoni. Veliko hvala i Upravi kluba, koja mi je izašla u susret na kraju prelaznog roka", rekao je na oproštaju od Brđana Srđan Mijailović.

Mijailovića je zimus u svojim redovima želeo i bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević. Crno-beli su ga videli kao zamenu za Aleksandra Šćekića, ali nisu uspeli da se dogovore sa rukovodicima Čukaričkog oko visne obeštećenja, pa je Srđan je ostao na Banovom brdu. U finišu letnjeg prelaznog roka se javila Zvezda i dovela ga u svoje redove.

"Mijailović je momak za primer, zahvalni smo mu na svemu što je pružio za Čukarički u proteklom periodu. Izašli smo mu u susret, momak je veliki zvezdaš, vratio se u svoju kuću i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Mijailović do kraja grupne faze takmičenja u Ligi Evrope neće moći da igra za Crvenu zvezdu, ali bi mogao da ima važnu ulogu u mečevima Mozzart Bet Superlige. Trener Crvene zvezde Miloš Milojević u ovom trenutku na poziciji zadnjeg veznog ima Sekua Sanoga, a to mesto pokrivao je i Slavoljub Srnić. Iskusnom vezisti sa Obale Slonovače ugovor ističe 31. decembra, pa ostaje da se vidi da li će biti postignut dogovor oko produžetka saradnje. Crveno-beli su proteklih meseci prilično aktivno radili na dovođenju veziste Šerifa Edmunda Ada, ali još uvek uspeli da pronađu zajedničku reč sa čelnicima moldavskog šampiona.


tagovi

Srđan Mijailović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara