Radost igrača Barselone (©Reuters)
Radost igrača Barselone (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Barselona 1,37, Monako 2,00, Štutgart 2,00, Fajenord 2,50!

Vreme čitanja: 3min | ned. 05.02.23. | 11:49

Nigde nećete moći da nađete veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kec na Barselonu protiv Sevilje u španskoj Primeri, potom dvojka na Monako u okršaju sa Klermonom u okviru francuske Lige 1, kao i jedinica na Štutgart u sudaru sa Verderom u okviru Bundeslige, odnosno slavlje Fajenorda protiv PSV-a u sklopu Eredivizije (sve duele šampionata Francuske i Španije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Barselona u sredu nije uspela da postigne gol u prvom poluvremenu meča sa Betisom, ali u drugom delu Katalonce niko nije mogao da zadrži. Blaugrana je slavila sa 2:1 i ovaj uspeh joj je pomogao da dođe do 50 bodova, pet više od prvog pratioca Real Madrida. Učinak u odbrani je odličan, i ogleda se po tome što je na Kamp Nou Barsa primila samo jedan gol u devet utakmica. Katalonsi su vezali četiri ligaške pobede, a na minulih deset ne znaju za poraz. S druge strane, pošto je veći deo sezone čamila u zoni ispadanja, Sevilja je uspela da se popne u sredinu tabele sa tri pobede u poslednja četiri meča. Posle 19 susreta gosti su na 14. mestu sa dva boda više od prvog ispod crte. Ne može se zanemariti činjenica da Sevilja nije pobedila Barselonu u Primeri od oktobra 2015. godine, a poslednji uspeh na Kamp Nou datira iz 2002.

KLERMON - MONAKO (NEDELJA, 13.00), DVOJKA 2,00

Klermon se nalazi u sredini tabele Lige 1, na desetom mestu. Sa 30 bodova klub zaostaje samo jedan korak za Nicom na poziciji više. Dakle, ukoliko pobedi u ovom kolu, Klermon može uzdigne. Tim je trenutno u nizu od pet utakmica bez poraza. Za to vreme, Klermon je imao tri pobede i dva remija. Konkretno, savladao je Ren (2:1) i Lil (0:0). Monako je i dalje u borbi za plasman u evropska takmičenja. Posle 21 kola u Ligi 1, Monegašani su na četvrtom mestu sa 41 bodom. Kneževi zaostaju samo četiri boda za Lansom na trećem mestu. U prošlom kolu Monako je savladao Okser (3:2).

-------------

Mozzart Bet Superliga se konačno vratila, a zajedno sa njom i Prognozzer! Takmičenje u pogađanju tačnih rezultata ponovo je na snazi posle tromesečne pauze u nešto drugačijem ruhu. Opširnije OVDE.

-------------

ŠTUTGART - VERDER (NEDELJA, 15.30), KEC 2,00

Štutgart posle praznika i dalje ne uspeva da pobedi u Bundesligi, a odigrao je tri meča. Ipak, dva remija su pomogla Švabama da napuste opasni sektor tabele i klub ima dobre šanse da se učvrsti u sigurnoj zoni, s obzirom na pad u taboru protivnika. U prethodnom susretu Švabe su izgubile na gostovanju RB Lajpcigu (1:2), a tokom sedmice se plasirao u četvrtfinale Kupa pobedivši Paderbon u gostima sa 2:1. Verder iz Bremena je posle niza neobičnih mečeva i poraza uzeo tri boda u prošlom kolu, savladavši na svom terenu Volfzburg (2:1). Verder u drugom delu sezone još ne izgleda tako konkurentno kao jesenas, ali pobeda će sigurno dodati snagu igračima. Prethodno su u Štutgartu zeleno-beli retko imali sreće i klub će biti ozbiljno motivisan da se osveti.

FAJENORD - PSV (NEDELJA, 14.30), KEC 2,50

Fajenord održava sezonu na veoma visokom nivou i već duže vreme predvodi Erediviziju. Međutim, ima iza sebe rivale koji mu ne daju da se opusti. U prošlom kolu Fajenord je izgubio bodove u duelu sa Tventeom, ali je remijem od 1:1 produžio niz neporaženosti na svim turnirima na 10 mečeva. Sezona PSV-a je slaba, a nevolje su počele u leto, kada je tim iz Ajndhovena izgubio ulaznicu u grupnu fazu Lige šampiona od Rendžersa. U šampionatu PSV takođe nije impresionirao, a zimus je izgubio i dva ključna igrača u napadu, što je znatno otežalo situaciju. Dok je PSV treći na tabeli sa četiri boda zaostatka za Fajenordom, poraz bi ga doveo u tešku situaciji po pitanju borbe za titulu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara