Ekipa Partizana (©Star Sport)
Ekipa Partizana (©Star Sport)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Partizan Mozzart Bet i Lans

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.24. | 10:06

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalni dan koji je zagrevanje za buran vikend širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kec na Partizan Mozzart Bet protiv Valensije u sklopu košarkaške Evrolige, ali i dvojka na Lans u obračunu Lige 1 sa Mecom (duele francuskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Partizan Mozzart Bet je ostao bez šanse da se plasira u plej-in Evrolige jučerašnjim slavljem Efesa nad Crvenom zvezdom, pa ga u poslednjem kolu kontinentalne elite očekuje revijalni susret sa Valensijom. Izabranici Željka Obradovića su na 11. mestu sa učinkom od 15 pobeda i 18 poraza. Beograđani su u prethodnom kolu prikazali dobru igru na gostovanju najgorem klubu u takmičenju i savladali su Albu rezultatom 94:83. Ujedno, crno-beli su pred susret sa Valensijom deklasirali Zadar sa 113:74 u okviru ABA lige. Valensija ove sezone isto neće igrati u doigravanju Evrolige. Španci su veoma samouvereno krenuli u ligaškom delu i dugo su zauzimali mesto na gornjem domu. Međutim, kako se sezona bližila kraju počeli su da igraju mnogo i zauzimaju 13. mesto sa skorom od 14 slavlja i 19 poraza. Valensija je u prošlom kolu izgubila od Asvela sa 98:69.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

MEC - LANS (PETAK, 21.00), DVOJKA 1,85

Mecova igra je veoma potonula poslednjih sedmica. Niz poraza u prvenstvu Francuske traje već tri kola zaredom. Ono što je vredno pažnje je da je Mec u svakom meču postizao golove, iz runde u rundu sve više, ali to nije pomoglo da se izbegne poraz. Prvo je bio poraz od Remsa sa 2:1, pa od Monaka sa 5:2, i naposletku od Bresta sa 4:3. Trenutno je ekipa Lasla Bolonjija na pretposlednjem mestu na tabeli koje vodi u drugu ligu. Zaostatak od plej-auta je tri boda, a do sigurne zone pet. S druge strane, Lans još ne može da pronađe formu. U poslednja tri kola tim sa severa je izgubio od Nice sa 3:1 i Lila sa 2:1, a odigrao je i nerešeno kod kuće sa Avrom 1:1, što je iznenadilo mnoge. Tim Franka Ezea je i dalje u zoni kontinentalnih kvalifikacija, na šestom mestu, ali ako rezultati ne počnu da se popravljaju, to neće dugo trajati.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara