Andrija Živković (©Reuters)
Andrija Živković (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote ne svetu na Sevilju i PAOK

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.05.24. | 10:21

Nigde nećete da nađete veće

Finiš je sezone u većini liga u Evropi, pa ključa širom kontinenta. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Sevilju protiv Kadiza u Primeri i na PAOK protiv Panatinaikosa u superzanimljivom plej-ofu šampionata Grčke.

PAOK – PANATINAIKOS (SREDA, 19.00), KEC 1,75

Izabrane vesti

Solunski crno-beli su posle pobeda nad AEK-om i Olimpijakosom opet u igri za titulu u Grčkoj. Lider AEK ima samo bod više, dva kola pre kraja. Na redu je i treći grčki velikan Panatinaikos koga je unazadio turski stručnjak Fatih Terim dolaskom na kormilio umesto našeg stratega Ivana Jovanovića. Zeleni zaostaju četiri boda za šampionom, pa će teško da se dokopaju trona. I jedni i drugi moraju da idu na pobedu. PAOK na Tumbi ima tri vezana trijumfa, imaće vetar u leđa od strane bučnih navijača i ima ulogu favorita. Ovi timovi su ove sezone sastali čak pet puta, tri u šampionatu i dva puta u Kupu Helena. Panatinaikos je samo jednom slavio, jednom je bilo nerešeno, dok je PAOK tri puta pobedio. Poslednjeg dana marta na startu plej-ofa, crno-beli su dobili u Atini sa 3:2. Uzdanica domaćina biće srpski reprezentativac Andrija Živković, dok za PAO igraju dvojica Filipa, Mladenović i Đuričić.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

SEVILJA – KADIZ (SREDA, 19.30), KEC 2,10

Turbuelnta sezona Sevilje se bliži kraju. Nije izborena Evropa. Bilo je mnogo lutanja oko trenera, a tek treći stručnjak ove sezone na kormilu Andalužana Kike Sančez Flores je uspeo je da uvedi tim u sigurnu luku. Kadiz je jednom nogom u Segundi. Tri kola pre kraja ima pet bodova manje od Selte, pa danas mora da pobedi ako želi da ostane u igri za opstanak u najbolje društvo. Protekle nedelje je Kadiz pobedio Hetafe sa 1:0 i ostao u igri. Sevilja je poražena u Viljarealu (2:3) u subotu, pa je na 12. mestu i eventualno može do utešne devete pozicije. U prvom delu sezone bilo je 2:2 u sudaru ovih timova. Gostima su potrebniji bodovi, ali je kvalitet na strani domaćina.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara