Marin i Mrkela (© FK Crvena zvezda)
Marin i Mrkela (© FK Crvena zvezda)

Mrkela: Zvezda će biti mnogo jača sa Marinom

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.22. | 16:25

Sportski direktor crveno-belih zna da će nekadašnji reprezentativac Nemačke biti pun pogodak i van terena

„Cilj je da i naredne sezone osvojimo sve“, rekao je Marko Marin, novi šef skauting službe Crvene zvezde nakon što je promovisan.

Sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela koji je predstavio nekadašnjeg as crveno-belog kluba u novoj ulozi, ne sumnja da će se reči obistiniti nekadašnjeg reprezentativca Nemačke obistiniti.

Izabrane vesti

"Marko Marin je veliko ime evropskog i svetskog fudbala, čovek sa velikim iskustvom i siguran sam će biti ogromno pojačanje i da će Crvena zvezda sa njim biti mnogo jača", rekao je Mrkela i dodao: "Poslednjih nekoliko godina ostvarivali smo sjajne rezultate, bili smo svake godine sve bolji i bolji, ali i u ovoj pauzi između dva prvenstva želimo da se pojačamo i igrački i organizaciono."

Mrkela je takođe bio sportski direktor i 2018. godine kada je Marin doveden za 700.000 evra, a igrama u nardne dve sezone pokazao da je jedno od najboljih pojačanja u novijoj istoriji Crvene zvezde. Na 58 utakmica za crveno-bele postigao je 11 i namestio 24 gola, a čitav njegov mandat, kako u Superligi, tako i u Evropi i Ligi šampiona obeležile su česte majstorije. U Zvezdi se nadaju da će tako biti i kada Marin ne bude kotrljao loptu po terenu.

"Pre nekoliko godina sam Marka Marina predstavio kao igrača i tada sam rekao da sam siguran da je to jedno veliko pojačanje za nas. Isto tako sam sada siguran da će Marko Marin u novoj ulozi šefa skautske službe biti veliko pojačanje za Zvezdu", zaključio je Mrkela.




tagovi

FK Crvena zvezdaMitar MrkelaMarko Marin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara