Komentari na vest

Murinjov unosan biznis i više od 90.000.000 evra samo od otkaza

M

Marcoman

pre 4 meseca

Pisite malo o Baraku Baharu i genijalnom Terzi!
О

Овај је...

pre 4 meseca

...већа превара од Капела.
ш

шуми

pre 4 meseca

а колико је Гвардиола зарадио од отказа ???
S

Serbius

pre 4 meseca

95% komentara ,klinci koji su rodjenj tipa 2004-e :))))) I kao nesto njajuKE o legendi kava je Zoze :)))
K

Koliko mu

pre 4 meseca

znači ono osvajanje sa Portom i Interom!Čovek se posle toga obogati na obeštećenja!Svaka klauzula u slučaju otkaza 20-30-40 miliona!Svaka čast!
x

xnxx

pre 4 meseca

kakva klauzula, covek uzima ono sto mu pripada na osnovu plata do kraja ugovora i to je to, nikakva klauzula, to su plate koji bi primio da je odradio ugovor do kraja
b

beldor

pre 4 meseca

pa čisto sumnjam da bi toliko primio za 6 mjeseci jel
k

ksks

pre 4 meseca

Voleo bih da ga vidim u Njuki
T

Top Gun

pre 4 meseca

Alo nije zaradio od Rome nego ukupno. 90% nije pročitalo tekst.
b

bosko2020

pre 4 meseca

Ne barnim Murinja ali sta je postigao,svaka mu cast.Drugi najveci problem koji god trener stigao,nema nikakvih pojacanja sem polovnih igraca sklonim povredama.Bez ulaganja nece biti nista od Rome,nemoguce od takvog kluba da se nema para za ulaganja ili se mulja naveliko.Svaki prelazni rok su vecinom pozjamice sa otkupom ili bez,da se nema para za kupnju 3 do 4 kvalitetnih igraca.
G

Gaizka

pre 4 meseca

Od 2010. godine svi greše samo su Murinjo i njegovi svedoci u pravu. Mou radi sjajan posao samo to niko da vidi :(
V

Voždovac

pre 4 meseca

Ton teksta i mnogih komentara je kao da je Murinjo nešto ukrao ili nekog prevario. Ugovor je saglasnost dveju strana. A iz primera Junajteda čiji sam simpatizer, tvrdim da je otpuštanje Murinja najgori potez od odlaska Fergusona. Računajući i dovođenje raznih starletana.
Y

Yes sir

pre 4 meseca

Slažem se. Da su istrpeli Murinja do danas bi bili osvojili PL i još poneki trofej. Ovo pišem kao vatreni Liverpulovac.
N

NR

pre 4 meseca

Murinjo bi kidao kada bi zeleo da se promeni. Svi ga citaju. Cim je derbi, neka jaca utakmica. Odmah se brani i ide na 1:0. Covece napadni ih pa pukni 5:0 kao Zvezda ako ne mozes da pobedis. Provaljen je, promeni nesto matorane.
E

Evolution Soccer

pre 4 meseca

Zato on ima 2 Lige Šampiona kraj svog imena a tebi ne ide ni na PESu
N

NR

pre 4 meseca

Ja imam 10 skudeta sa Romom na PESu i 4 LS. Tako da bas i nisi fer u toj izjavi.
F

FalconE

pre 4 meseca

Romi pre svega fali vlasnik/investitor koji voli fudbal i želi da uloži u isti. Fridkinovi to nisu. Fali sportski direktor. Kada praviš reorganizaciju ekipe, a znaš da si pravilima Financial Fair Play (koja očigledno nisu ista za sve, pa neko i sa 113 kazni može da troši 5 milijardi po prelaznom roku...) okovan, posao moraš poveriti čovek koji zna kako se to radi, a ne nesposobnom Tiago Pintu. Gotovo ni jednog igrača kojeg mu je Murinjo prosledio kao listu želja ovaj nije uspeo da dovede. Tražio mu je Marcosa Leonarda iz Santosa ovaj se cenjkao do poslednjeg dana prelaznog roka da li će da plati 100.000 više ili manje, dok Santos nije zavrnuo celu priču. Tražio mu je Fratezija, ovaj dovede Aouara koji je poslednji put ozbiljan fudbal igrao pre dve godine, a prošlu sezonu je presedeo celu pored terena. Dalje, odlasci Matića i Ibanjeza pred sam start lige i prvo kolo su tek ono što je tragično. Gledao sam Romu tokom priprema, sve što su igravali ništa od toga nisu mogli primeniti jer su ostali bez možda i dva ključna igrača za stabilnost tima tri dana pred start lige. Bez napadača koji je stigao, NAPOKON, 31 avgusta. Naravno na pozajmicu, naravno u situaciji kada niko nije hteo da ga uzme, naravno kada nije celo leto trenirao. Na sve se nadovezala i povreda uvek rovitog Dibale i nije ni čudo što bolje od toga nije moglo. Sportski direktor je morao biti čovek koji zna svoj posao, ili neko ko bar zna šta znači taj klub (čitaj - Toti), a ne šarlatan tipa Tiago Pinto. Sve ovo je njegov tim, i sa razlogom se nalazi tu gde se nalazi. Nadam se da će Fejnord da odradi svoje u LE.
D

Drug

pre 4 meseca

Druze ja stvarno neznam ko veruje jos u Deda mraza🤦‍♂️pa svugde u svetu se pravi ugovor tako da ne bude niko ostecen,ni trener ni klub🤷🏻‍♂️ovo je samo prica da se eto tako napise..u svakom ugovoru ima stavka Ako klub da treneu otkaz duzan je da mu isplati kompenzaciju u vidu jedne godine plate ili da ga nastavi placati dok god ne nadje novi klub..pa ko bi jos dao nekome 20 milki i on posle deset dana potpise za drugi klub i uzme jos 20 milki..tako da ne pricaj te gluposti jer ovo ponavljate vec milion puta a uopste nema ni malo istine u ovome..pozzz
S

Srbija Majka

pre 4 meseca

Naravno da to u realnosti nije taj novac koji je naplatio...jer on nikada vise od pola godine nije bio bez posla. To automatski znaci da se taj ugovor sa predhodnim klubom prekida, i na snagu stupa onaj koji je trenutno potpisao. Vjerovatno ste htjeli da pokazete koliki bi bilans bio, ako sagledamo kakve je ugovore potpisivao, i koliko bi se naplatio da je pecao ribu i setao pse.
R

Roma le

pre 4 meseca

Pazi sad kad Ameri dovedu Kontea, pa jednog luzera zamene drugim.
i

istineeeeEee

pre 4 meseca

radi taj Murinjo je jedan od najtrofejnijih trenera na svetu jer je osvojio LS, LE, LK, tri najjace lige na svetu i mislim svetsko klupsko... Luzer mozes biti samo ti.
A

AM87

pre 4 meseca

2003:Kup Uefa sa Portom ✅️ 2004:Liga prvaka sa Portom ✅️ Šta god da je poslije toga napravio u karijeri treba mu skinuti kapu za ove dvije titule
M

Majstor igre

pre 4 meseca

Dovoljno je samo reći da je Murinjo ovu ekipu dogurao prošle godine do finala Lige Evrope i do samo jednog koraka do Lige Šampiona sa uloženih 7 miliona evra. Apsolutni car.
P

Prevara od trenera

pre 4 meseca

Sve igrače koje imaju je on doveo. Samo u prvoj sezoni je dobio preko 100 miliona za transfere. To što je Bolonja isped njih na tabeli dovoljno govori o Murinjovoj Romi. Blago tebi ako ti je car neko ko forsira antifudbal. Negledljivo!
@

@prevara

pre 4 meseca

steta sto takav antifudbal drzi rekord za najvise postignutih golova u jednoj sezoni lalige ispred celotijeve katalonske poezije. koliko dobre igrace imas toliko dobar fudbal mozes i da igras. cuj raspali kristante sto se zaplice o svoje noge da igra napadacki fudbal. ili beloti od koga je i raga sa samarom od 50kg na ledjima brza.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 meseca

Murinjo je BIO izvanredan trener , ali to je bilo poprilično odavno. I Murinjo više od 10 godina nije veliki trener, ,,, Murinjo je uvek bio trener seoskih manira, niske etike , i solidnig fudbalskog znanja, i teško je razumeti kako su ga prihvatali za trenera klubovi poput Čelsija, M.UTD ,Totenhema ,posle otkaza u Realu.Klubove koje je vodio je potpuno ojadio,,,i pohvalti se trofejom LE u M.UTD je groteskno,,,inače Murinjo poslednjih 10 godina i jeste trener za nivo Lige Konferencije i ni makac više od toga. On je u stvari odavno bivši trener i neznam kakvo čudo treba da se desi pa da dobije posao u bilo kom ozbiljnijem klubu u Evropi.
V

Vendijana

pre 4 meseca

"Trenerčina" Ten Hag čak ni to. Bar igra lep fudbal.
P

Plači plači

pre 4 meseca

Titula LŠ sa Portom, jedina u istoriji. Titule prvaka Engleske sa Čelzijem, prve posle 50 godina. Titula LŠ sa Interom posle 45 godina. Titula prvaka Španije sa Realom uz apsolutni rekord LaLige svih vremena po broju bodova i postignutih golova, donet Kup Kralja na Bernabeu posle pauze od 18 godina. Titula prvaka Engleske sa Čelzijem u povratničkom mandatu na Stamford Bridž. Jedini evropski trofej Junajteda u post SAF eri, i zvanje viceprvaka Engleske, napravljen od ekipe koja je pod palicom Mojesa završila sedma u Ligi, a potom pod Luj Van Galom šesta. Šansa za trofej u Totenhemu koju oni sami nisu želeli da iskoriste nego su smenili trenera tri dana pred finale. Osvojen prvi i jedini evropski trofej u 96 godina dugoj istoriji Rome.
M

Makks

pre 4 meseca

Kako moze trener solidnog fudbalskog znanja uzeti 2 Lige sampiona? Voleo bih cuti objasnjenje.
Z

Zar nece

pre 4 meseca

Zar nece roma da ga placa sad samo dok ne nadje novi klub ?
K

Kokaniđa

pre 4 meseca

Šta god ko pričao čovek je ostvario poslednju senzaciju u evropskom fudbalu kad je bio šampion Evrope sa Portom pre 20 godina. Uzeo Ligu Evrope i bio 2. u PL sa raspalim Junajtedom. Uzeo LK i igrao finale LE sa prosečnom Romom. Uzeo LŠ posle 50 godina sa Interom koji nije bio ni među 5,6 favorita te sezone. Naplatio i preplatio je on svoje usluge, ali nije slučajno stigao u tu poziciju da to radi. Ima razloga zašto je to tako.
И

И

pre 4 meseca

Brate slažem se sa tobom i ne bih da ti promenim poentu komentara zbog jedne rečenice, ali ovo za Inter je probolo oči i mora se ispraviti. Sa Portom je bila senzacija. Ali Inter da nije bio u prvih 5 favorita? Pa taj tim Intera može da udje medju 15 najboljih evropskih timova svih vremena. Barsa je bila prvi favorit, Inter drugi i to tesno. U tom timu je branio Žulio Cezar na svom vrhuncu, bekove igrali Zaneti, Maikon i Kivu, mogao si da biraš. Štoperi Valter Samuel i Lusio, pa koliko jačih tandema je bilo? Uz sve to su u timu imali i Materacija i Ivana Kordobu. Sredinu igrali Stanković, Esteban Kambiaso, Tijago Mota, Vesli Snajder, svi u najboljim godinama, a u napadu Dijego Milito i Samuel Eto, obojica još uvek na vrhuncu. Pa taj tim nije imao ni jednu slabu tačku. I imao je klupu kakvu Murinjo nigde nije imao. Potcenjeni možda jer nisu igrali atraktivno, prosto, Murinjo je bio trener. Reći da nisu bili u 5,6 favorita u LŠ je baš preterivanje. Ljudi uzeli tripletu. Sigurno u 15 najboljih timova svih vremena, a kamo li da nisu bili top 5 favorita te sezone.
C

Cikago

pre 4 meseca

Okej trofeji okej sve ali covek je oteran iz svakog kluba zadnjih 10 godina,definitivno vise nije ni u top 20 trenera danasnjice,prevazidjen u svakom smislu
N

NUFC

pre 4 meseca

Prevazidjen a uzima trofeje gde god se pojavi. Vidim Junajtedu nakon milijarde i po posle njega i konglomerata stručnjaka ala Ole Gunnar + Ragnarock + Ten Hag svanulo. Izgleda ipak nije tako lako uzeti tu LE :) Jedva čekam da potpiše za Njuku pa da krene kmečanje na sve strane kad krene da se topi UAE plastika :)
k

kojotski

pre 4 meseca

Batice, nadji mi trenera u Evropi koji nije "oteran". Pa, Anćelotija su "terali" okolo više nego Murinja. Šta ćeš, takav je posao...
D

DDF

pre 4 meseca

Za neka velika dela treba da imas adekvatne igrace za visoke ciljeve,igrace sa kojim je radio u Mancester jun.i Romi prevazisao je sve ciljeve
G

GostSteva

pre 4 meseca

Dokle ide ovo ludilo u fudbalu ? 90 miliona na ime otkaza ??!!! Znam, ugovor je ugovor, mora se ispoštovati, ali opet !!!??? Za te pare se može izgraditi pristojan stadion ! Ludilo mozga... Sportski pozdrav
S

Stevo brate

pre 4 meseca

Pročitaj tekst. Nije dobio 90 miliona zbog otkaza od Rome, već ukupno kroz celu karijeru.
P

Poljo

pre 4 meseca

GostSteva ... molim te, nek ti neko pročita tekst. Ovakve budalaštine me nerviraju.
K

Kako to

pre 4 meseca

U Evropi kada trener dobije otkaz, isplaćuje mu se na gomili ceo ugovor do kraja, dok kod nas kada trener dobije otkaz, isplaćuju mu se samo plate dok ne nadje drugi klub.
B

Birokrata

pre 4 meseca

To sve zavisi od dogovora, npr Bajern je tako Nagelsmanu placao, dok nije nasao drugi posao. U sustini ako trener zahteva on moze da dobije sve pare, a ako je za dogovor moze bilo kakva suma da bude.
M

Maradona22

pre 4 meseca

Ne vidim razlog za otkaz.Pogledajte tim Rome pa šta očekuju ljudi da se bore za skudeto ? Ne ulaze se u Romu već duže vreme nema uopšte ozbiljnih pojačanja .Dovodenje lukakua renata sanceza i ostalih polupanih igrača je realna slika rome na tabeli sa tim se ne može više .Ne znam moje mišljenje je da je murinjo izvukao max iz ovakave rome
u

u redu

pre 4 meseca

U redu, al pogledaj ti opet taj tim i reci mi dal taj isti tim Rome mora 9.da bude? 2,3 boda iznad Monce..i prethodne dve godine šesti završio..sa prosekom od maltene samo jednog gola po meču..pre 2 sezone 50 golova na 38 utakmica..kao da ovi iznad njega imaju drim timova..nikad gora liga..jel Milan osvojio sa Sedorfom i Kakom il sa Krunicem i Selemakersom..polupani Lukaku? dečko je i dalje medju 3 najbolja špica u Italiji i to pokazuje čak i ove godine, iako mu asistiraju Kristante,Bove i ostali 'fantazisti', ipak je nakupio golova i pola bodova doneo lično on a drugu polovinu Dibala..Murinjo je imao odresene ruke, Sančeza i Aoura je npr sam doveo a znao je da su stakleni.
T

Tako je

pre 4 meseca

Ne samo da se ne ulaže druže nego su mu i to malo što je imao rasterali da bi pokrili svoje dugove. Ibanjez, Matić, Zaniolo (ajde sa Zaniolom i nije bio u Bog zna kakvim odnosima, ali opet), Mkhtarijan, Džeko... Sve što su doveli doveli polovnjake na pozajmice. I to još polovnjake sklone povredama. Jedina dva igrača normalna u toj Romi su Dybala (stakleni, odigra 15 utakmica za godinu dana) i Lukaku koji je senka nekadašnjeg igrača ali još može da odigra pomalo, plus još je na pozajmici, dakle nije Romin igrač. Ostatak smešno.
@

@u redu

pre 4 meseca

kakav spin. kazes 2,3 boda iznad monce. pa reci i da je 5 bodova iza fiorentine koja je na mestu broj 4 koje vodi u ligu sampiona. i da su do pre dva kola oni bili na tom mestu. a na sve to sada im ide lak raspored tj utakmice koje ce verovatno dobiti dok ce ostali (lacio, fiorentina, napoli, atalanta) medjusobno da se "kolju"
G

Gost999/951357 ne plači

pre 4 meseca

Šibicar među trenerima
B

Birokrata

pre 4 meseca

Mislim da je u toj disciplini Konte ipak sampion.