Komentari na vest

Na Old Trafordu će posle tri meseca ugledati krilo od 85.000.000, Sančo (izgleda) konačno fizički i psihički spreman da igra

G

Grrrristic

pre preko 1 godinu

Iako najviše mrzim (SPORTSKI) mutd i radujem svim lošim rezultatima kao navijač L’pool-a s’ kraja 90ih ovom momku želim da bude fit psihofizicki skroz jer nije mentalno zdravlje za za’ebanciju ljudi. Ajde mali pa da das gol u derbiju engleske za čast i rezultat 1:5 ;) U zdravlje ljudi.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce Sanco da se vrati u staru formu,nadam se da ce i Antony isto da shvati kakva je PL i da pocne da igra kao u Ajaxu,valjda ce Ten Hag da sredi ovo dvojicu do sledece sezone.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Zna li se sta se desava sa Groinvudom,video sam da je poceo da trenira nego da li je i dalje vezan ugovorom sa Mancesterom?
F

Faust

pre preko 1 godinu

Jeste, plaćaju ga i dalje ali je suspendovan
E

Evo me

pre preko 1 godinu

Mali kad bi se vratio i ostavio iza sebe bio bi prava zver,mali je veliki potencijal i dalje.
G

Gost090

pre preko 1 godinu

Grinvud bolji od svih
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Zato ne treba davati ovoliki novac za labilnu i razmaženu decu koja pri tom imaju minimalne sportske rezultate već samo talenat. Jedan Zidan je vredeo nekad ovaj novac. Tada nosilac jednog Juventusa i Francuske reprezentacije. Lider na terenu, mogao je i u rat da vodi saigrače. Diktirao tempo utakmice, za sve se pitao na terenu. Ozbiljna glava za razliku od današnje dece.
Z

Zokislav

pre preko 1 godinu

Zidan pre Juventusa - 6 punih sezona odigrao u Francuskoj Prvog Ligi. Koliko ovih "vunderkidova" odigra tekmi pre dolaska u top klubove?
G

Gost137183

pre preko 1 godinu

Pa Zidan je vredeo toliko pre 20 godina i to je tada bila ogromna i rizicna investicija. Danas je 100 miliona u fudbalu nista kad si gigantski klub. Ovaj sport eksponencijalno prodire na tržišta Amerike, Indije i Kine koje čine polovinu svetske ekonomije. Fudbal se sve vise gleda a para nikad više nije bilo. Za 20 godina će tvoje dete ostavljati ovde komentare kako je 1 milijarda miliona mnogo za igrača i kako je fudbal otisao u propast jer se sve vrti oko para. Odrastite vec jednom
G

Gost090

pre preko 1 godinu

za mene najbolji igrac sto sam do sad video.