Džejdon Sančo, Erik ten Hag i Markus Rašford (©Reuters)
Džejdon Sančo, Erik ten Hag i Markus Rašford (©Reuters)

Na Old Trafordu će posle tri meseca ugledati krilo od 85.000.000, Sančo (izgleda) konačno fizički i psihički spreman da igra

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.01.23. | 15:09

Erik ten Hag potvrdio da je blizu povratka na teren, možda već sutra protiv Redinga u FA kupu istrči…

Čekanju navijača Mančester junajteda bliži se kraj, uskoro će posle tri meseca ugledati lik Džejdonu Sanču. Vratilo se englesko krilo plaćeno 85.000.000 evra nedavno na Ostrvo, priključio se klupskim treninzima i prestao individualno da trenira.

Erik ten Hag je pred duel sa Redingom u FA kupu potvrdio da je blizu povratka na teren, da će uskoro imati još jednu opciju u napadu. Podigao je Džejdon Sančo nivo fizičke spreme, prebrodio je težak period i ponovo će konkurisati za sastav.

Izabrane vesti

Više od tri meseca nekadašnji engleski reprezentativac – Geret Sautgejt duže vreme ga ne zove u reprezentaciju, samo jednom bio je na spisku posle promašenog penala u finalu Evropskog prvenstva – poslednji meč za Crvene đavole odigrao je još krajem oktobra u Premijer ligi.

On napreduje, pravi korake ka povratku na teren, a odluku ćemo doneti posle treninga. Videćemo da li je spreman da zaigra”, nagovestio je Erik ten Hag da bi Sančo mogao da dobije šansu sutra protiv Redinga.

Džejdon Sančo je posle razočaravajuće prve sezone u Mančester junajtedu igrao dobro na pripremama, zatim je nanizao nekoliko dobrih utakmica, dao tri gola – Liverpulu i Šefildu, kao i Šerifu u Ligi Evrope – i namestio jedan – protiv Totenhema – i u svim su Crveniđavoli trijumfovali. Ali, počeo je da se bori sa depresijom, imao je i sitniju povredu i ispao je iz konkurencije Engleske za Mundijal.

Nije putovao sa Junajtedom na pripreme u Španiju, na preporuku holandskog stručnjaka sklonio se od očiju javnosti. Otišao je u Holandiju, samostalno je trenirao u niželigaškom klubu na stadionu od 3.000 mesta, i čekao je pravi trenutak za povratak na Ostrvo.

Izgleda da je kucnuo čas da Sančo opet zaigra u prvom timu...



tagovi

Mančester JunajtedDžejdon Sančo

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara