Košarkaši Partizan Mozzart Beta (©Star Sport)
Košarkaši Partizan Mozzart Beta (©Star Sport)

Najava dana (četvrtak, 4. april): Evroliga uz zadatke večitih, a Čelsi i Mančester junajted na fudbalskom meniju

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LIVERPUL – ŠEFILD VENZDEJ, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Duel najboljeg i najlošijeg tima Premijer lige ima poprilično predvidljiv ishod. Čini se da je pitanje samo koliko će Klop imati motiva da na terenu iskali svu silu. Daklem tipovanje na golove će biti osnovno, a mi napominjemo da prethodna dva susreta para nisu bila naročito efikasna. Dolazila je NG, ali i 0-2 igra.

ČELSI – MAN. JUN, 21.15

(Fudbal, Engleska 1)

Čelsi je tek na 12. mestu na tabeli, a Mančester junated zauzima šestu poziciju. Bitno je reći da domaći nisu poraženi na prethodnih pet mečeva. Videćemo šta će za ovaj susret spremiti Poketino, budući da je Mančester junajted dobio poslednja dva meča para na kojima je padala najmanje GG3+ igra. Inače, čist GG tip dolazio je pet puta uzastopno na njihovim mečevima.

GRANADA – VALENSIJA, 20.00

(Fudbal, Španija 1)

Granadi spasa nema, tako da Valensija ima pravo prvenstva, pa i nadu da će preteći Betis koji je sedmi na tabeli Primere. Međutim, moraće Slepi miševi da igraju bolje u odnosu na meč sa Majorkom u prošlom kolu koji je okončan bez golova. Valensija je dobila poslednja dva meča para.

SALCBURG – ŠTURM GRAC, 20.45

(Fudbal, Kup Austrije)

U polufinalu Kupa Austrije susreću se dva najbolja tima u zemlji. Kada su se sreli poslednjeg dana marta, Salcburg je slavio s minimalcem. Na kraju su čak pala i tri crvena kartona. Dva su dobili igrači Šturma, a jedan Salcburga. Dakle, tenzija ovde samo može da kulminira.

NAPREDAK – JAVOR, 17.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Napredak ima realne šanse da se dočepa plej-ofa, pošto je po broju bodova izjednačen sa Novim Pazarom. Javor je na 13. mestu, nije opterećeb sličnim aspiracijama, a seća se dobro i oktobarskog meča para na kom su ga Kruševljani savladali sa 0:2. Biće ovo zanimljiv meč.

BAŠAKŠEHIR – BEŠIKTAŠ, 19.30

(Fudbal, Turska 1)

Bešiktaš krizira, a Rize mu duva za vrat u nameri da preotme četvrto, evropsko mesto. Tri poraza u nizu diktiraju hitnu reakciju ovog tima, a Bašakšehir i nije baš naivan tim. Bili bi gosti zadovoljni ponavljanjem minimalne pobede koju su ostvarili u novebru prošle godine.

CRVENA ZVEZDA – OLIMPIJAKOS, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Olimpijakos se posle velike pobede nad Partizan Mozzart Betom prošle sedmice vraća u Beograd sa idejom da ponovi rezultat protiv crveno-belih kako bi ostao u igri za prednost domaćeg terena, dok Janis Sferopulos najavljuje da će njegov tim da uradi sve kako bi se navijačima poklonio trijumf. Očekujemo da Zvezda zatvori evroligašku sezonu ofanzivnom igrom pred svojim navijačima.

ALBA BERLIN – PARTIZAN MOZZART BET, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Priča se da će Alba sledeće godine igrati u Evrokupu, pa se nadamo da Partizan Mozzart Betu neće biti previše teško da nadjača ove sezone najlošiji tim Evrolige. Verujemo da će puleni Željka Obradovića biti agilni kao u novembru kada su poslednji meč para dobili sa 89:74.

BARSELONA – MAKABI T.A, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Ne, Barselona ne sme da bude samouverena kada igra sa Makabijem koji je uzastopno dobio pet mečeva i trenutni je na sedmom mestu u evroligaškom društvu. Prošli put u novembru bilo je baš napeto, pošto je Barselona slavila sa tesnih 90:92.

VALENSIJA – LION, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Ništa nije izvesno kada igraju timovi za koje je ova evroligaška sezona neuspešna. Valensija je na 14. Mestu, a Lion je 17. Obe ekipe imaju tek po jednu pobedu na prethodnih pet utakmica, a poslednji meč para dobila je Valensija.


Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara