Reuters
Reuters

Najava dana (petak, 15. mart): Fudbal širom kontinenta, i Evroliga naravno

Vreme čitanja: 3min | pet. 15.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

TULUZ – LION, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Dva boda razlike u ovom slučaju, a u korist Liona ne znače ništa naročito. Timovi sredine tabele mirne duše mogu da se nadigravaju, a pošto su u podjednakoj formi, favorita praktično i da nema. Međutim, Lion tradicinalno bolje prolazi na mečevima para, a poslednji put je slavio sa 3:0.

EMPOLI – BOLONJA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Empoliju gori pod nogama, i lako se može desiti da sklizne u crvenu zonu. Dakle, svaki bod mu je bitan, ali će do njih teško doći protiv četvrtoplasirane Bolonje koja je posle serije pobeda u prošlom kolu poražena sa 0:1 od Intera. Empoli je nekada imao sreće sa Bolonjom, ali to se promenilo u oktobru kada je poražen sa 3:0.

KELN – RB LAJPCIG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Nisu sve lađe potonule za Keln, ali nije ni daleko od toga. Bodovi protiv RB Lajpciga za njih su kao pusti san, jer gosti jure Dortmund, što znači da im je Evropa naredne sezone u fokusu. Šta će se desiti s Kelnom ne znamo, ali se dobro sećamo kako ga je RB Lajpcig u oktobru demolirao sa 6:0.

SOSIJEDAD – KADIZ, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Gostujući Kadiz za opstanak, a Sosijedad za izlazak iz krize koja bi ga mogla izbaciti iz igre za kvalifikacije za Ligu konferencija. Naime, tri kiksa u polslednjih pet kola za klub s takvim ambicijama je mnogo, naročito za ekipu koja je igrala osminu finala Lige šampiona gde je poražena od PSŽ-a. Inače na poslednja dva međusobna okršaja para dolazio je X, a na utakmicama nije bilo golova.

RAPID – LASK, 19.00

(Fudbal, Austrija 1)

Ovo je pljej-of susret, a LASK je trenutno treči. Sa poslednjih pet utakmica ima tri remija i dva poraza, što ukazuje na blagu krizu. Rapid nema izgubljen meč u skorije vreme, a na poslednja tri meča para dolazio je X, svaki put uz GG ishod. Poslednji put u oktobru bilo je 3:3.

ESTORIL – PORTIMONENSE, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Toliko loših rezultata u skoru obe ekipe ne ukazuje da bi ma ko ovde mogao da bude makar i minimalno favorizovan. Mogao bi ovaj meč u značajnoj meri da odredi ko će opstati u takmičenju, a ko pasti u drugoligaške vode. Kako bilo, biće ovo tvrda utakmica para koji generalno nije izdašan za tipovanje na golove.

RAPID BUKUREŠT – FARUL KONSTANCA, 19.30

(Fudbal, Rumunija 1)

Na ovom meču plej-ofa Rumunije svakako jača sila koncentrisana je u redovima Rapida. Farul ima svoje i dobre i loše momente, i ne može da se kaže da se brukao na poslednjem meču para. Naime, njihov decembarski meč okončan je bez golova.

KARAGUMRUK – KONJA, 18.30

(Fudbal, Turska 1)

Više motivacije za bitku na sve ili ništa ima Karagumruk koji se bori za opstanak. Konja je bezbedna, a ono što domaćinu ne odgovara jako dobro igra u poslednje vreme. Činjenica je da je na poslednja tri meča para dolazio X, te da je svaki put štikliran i GG ishod.

BAJERN – ŽALGIRIS, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Bajern ima 12 pobeda i 16 poraza, dok Žalgiris u skoru ima 11 slavlja i 17 izgubljenih mečeva. Tim iz Kaunasa samo jednom je poražen na poslednjih pet mečeva na kojima je bio domaćin. U svakom slučaju tri uzastopne pobede na mečevima para ulivaju mu samopouzdanje.

BOLONJA – REAL MADRID, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Real je počeo da popušta. Tri uzastopna poraza malo ko je očekivao od Madriđana. Moraće da se trgnu ako misle da ne nastave negativan trend na gostovanju sedmoplasiranoj Bolonji koja je do sada samo dva puta izgubio na domaćem terenu. Real je inače poslednji meč para u novembru dobio sa 100:74.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara