Lebron Džejms (©AFP)
Lebron Džejms (©AFP)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 18. mart): Kad nema fudbala, fokus je na NBA

Vreme čitanja: 3min | pon. 18.03.24. | 07:56

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

INDIJANA – KLIVLEND, 24.00

Izabrane vesti

/Košarka, NBA liga/

Malo lošijim rezultatima u poslednje vreme Klivlend je usporio u trci za drugo mesto na tabeli Istočne konferencije, ali i dalje ima šansu da prestigne Milvoki. Indijana je trenutno na poziciji koja vodi direktno u plej-of, jer je dobila tri od minule četiri utakmice. Prethodna tri duela ovih rivala pripala su Pejsersima.

BOSTON – DETROIT, 00.30

/Košarka, NBA liga/

Ne bi smelo da bude problema za Boston, pošto je lider na Istoku, a na megdan mu izlazi jedan od najlošijih timova u takmičenju. Doduše, Detroit je slavio tri puta u pretohodnih pet mečeva, dok su Seltiksi nanizali četiri trijumfa. Kod kuće su spojili osam pobeda. U minula četiri duela na svom terenu Bostin je bio bolji od Pistonsa.

FILADELFIJA – MAJAMI, 00.30

/Košarka, NBA liga/

Bez povređenog Džoela Embida forma Filadelfije je u padu, a to se vidi i po plasmanu na tabeli, jer Siksersi su na granici plej-of zone. Imaju samo jednu pobedu više od Majamija, koji je dobio Detroit I tako prekinuo seriju od četiri neuspešna meča. Minula tri međusobna okršaja pripala su timu sa Floride, koji je ujedno dobio i četiri od minulih pet gostovanja Filadelfiji.

ČIKAGO – PORTLAND, 01.00

/Košarka, NBA liga/

Igraće Bulsi verovatno u plej-inu, a za to im je potrebno da dobijaju mečeve protiv autsajdera, kakav je Portland. Čikago ima samo jednu pobedu na minula četiri susreta na domaćem terenu, dok je Portland poražen na gostovanjima Minesoti i Nju Orleansu. Čikago je u seriji od četiri slavlja nad Blejzersima.

JUTA – MINESOTA, 2.00

/Košarka, NBA liga/

Da bi nastavila da ugrožava Oklahomu i Denver u pokušaju da se probije na prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije, Minesota mora da dobija ovakve utakmice. Juta je zicer za Timbervulfse, pošto ima samo jednu pobedu na poslednjih pet utakmica. Igrali su pre dva dana i Minesota je slavila 19 razlike.

GOLDEN STEJT – NUJORK, 3.00

/Košarka, NBA liga/

Nekadašnji šampion se nije odrekao mesta koje void u doigravanje, ali daleko od toga da blista. Na uztorku od poslednjih pet utakmica dobio je tek dve. A Njujork se podigao i ima tri vezana slavlja, nad Filadelfijom, Portlandom i Sakramentom. Pre dve sedmice Golden Stejt je rutinski slavio u Medison skver gardenu.

SAKRAMENTO – MEMFIS, 3.00

/Košarka, NBA liga/

Jedan od najskromnijih sastava NBA lige je gost Sakramenta koji želi plasman u plej-of, da izgbegne plej-in. Biće ovo njihov prvi duel od januara 2023, a pripao je Kingsima, koji su slavili 33 razlike. Od prethodnih šest utakmica ekipa iz Kalifornije je slavila na četiri.

LOS ANĐELES LEJKERS – ATLANTA, 3.30

/Košarka, NBA liga/

Zanimljivo, oba tima sun a desetim pozicijama na tabelama Zapada i Istoka. Jure mesto u plej-inu. Jedini meč ove sezone dobila je Atlanta kod kuće, ali su Lejkersi bili ubedljivi kad se prethodna dva puta igralo u Stejpls centru. Najavljeno je da će srpski bek Bogdan Bogdanović zbog bolesti propustiti meč.

TIM – KRAJINOVIĆ, 15.00

/Tenis, ATP Zadar/

Obojica su daleko od mesta na kojima su nekad bili I zatoi igraju Čelendžer u Zadru. Dominik Tim “ne može da se sastavi” već mesecima, a nije mnogo bolji ni Krajinović, koji je rano završavao turnire u Notingemu i Lilu, da bi u Sekešfehervaru prošao samo prvo kolo. Od tri dosadašnja međusobna duela jedan je pripao Srbinu, a dva Austrijancu.

ANDORA – AMOREBIETA, 20.30

/Fudbal, Španija 2/

Duel davljenjika, pretposlednji tim na tabeli Segunde čeka fenjeraša. Pobednik bi popravio šanse u borbi za opstanak, jer Alkorkon i B tim Viljareala, kao ni Albasete nisu previše odmakli. Amorebieta se podigla u poslednje vreme, na minulih pet mečeva osvojila osam bodova, dok je Andora prethodni put kod kuće slavila nad Valjadolidom, 2:1.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara