Navijači (©Reuters)
Navijači (©Reuters)

NAJAVA DANA (sreda, 26. jul): Bajern - Siti kao zagrevanje, pa nova tura kvalifikacija

Vreme čitanja: 3min | sre. 26.07.23. | 08:08

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ARIS LIMASOL – BATE BORISOV, 19.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

BATE ima takav tim da mu ofanzivna postavka igre ne odgovara u gostima. Videlo se to s Partizanima gde su nakon remija na strani, na svom terenu uspeli da trijumfuju. Aris je pred ovaj susret osvojio Superkup Kipra, tako što je pobedio Omoniju sa 2:0. Ova

pobeda mogla bi da joj puno znači u moralnom pogledu.

ŠERIF – MAKABI HAIFA, 19.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Izraelci imaju jako dobar tim, što znači da se na gostovanju u Tiraspolju mogu postaviti kao napadački postavljena formacija. Biće tvrdo, a mi napominjemo da Šerif nije ni blizu onog tima koji je prošlih godina žario, palio i iznenađenja plasirao u evropskim takmičenjima.

RAKOV – KARABAG, 20.15

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Poljaci su probili led u šampionatu, pošto su dobili Jagjeloniju sa 3:0. Karabag je nakon prijateljske pobede nad CSKA Sofijom dva puta tukao Linkoln. Pred sobom sada ima znatno jačeg protivnika, pa se egal bitka očekuje u svim segmentima igre.

KLASKVIK – HAKEN, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Prvo X, a zatim pobeda nad Ferencvarošem, eto tako je izgledao Klaskvik u Evropi do sada. Haken će biti tvrđi orah, pošto je u punoj takmičarskoj formi. Ne treba biti previše opterećen njegovim porazom od Varnamoa u šampionatu, pošto je očigledno da je Haken bio usmeren na razmišljanje o ovom meču dok je igrao 16. kolo šampionata.

LUDOGOREC – OLIMPIJA LJ, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Bugari su ti koji se više raduju ovom ukrštanju. Dobro, imali su nekih problema u prošlom periodu, u šta ubrajamo kiks sa Balkanijem, te Krumovgradom, ali su nakon toga ostvarili dve vrlo efikasne pobede. Prvo su pali Balkan (4:0), a zatim Etar (5:0). Olimpija je u prvom kolu šampionata poražena od Kopra, pa će debelo morati da poradi na psihologiji igre, kako se to razočarenje ne bi odrazilo i na izdanje u Evropi.

STRUGA – BUDUĆNOST, 17.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Struga bi mogla da bude ta koja se nada zgoditku, na osnovu loših karakteristika Crnogoraca koji su poraženi od Mladosti u šampionatu, da nije u seriji loših rezultata. Sve u svemu, ko je ovde jači teško je presuditi jer ni jedni ni drugi nemaju previše kvalitetan tim. Biće ovo zato utakmica u kojoj će i jedni i drugi verovati da će sreća biti na njihovoj strani.

CSKA SOFIJA – FCSB, 19.30

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Kada se postave u istu ravan, i Bugari, koliko i Rumuni imaju šansu da iz ovog meča izlaz traže kroz pobedu. Za CSKA 1948 je dobro što je njihov šampionat počeo i što su oba kola protekla u znaku njihovih pobeda. FCSB je pred ovaj susret dobio Krajovu, te Dinamo iz Bukurešta što znači da će imati dosta motiva da ostvari novu pobedu. Biće uzbudljivo.

FENERBAHČE – ZIMBRU, 20.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Fener na keca želi da savlada Moldavce, što neće biti teško s obzirom na razliku u kvalitetu. S tim u vezi Zimbru će se braniti koliko god može, a koliko će biti uspešan u tome najbolje će pokazati lucidnost procene svih onih koji preferiraju tipovanja na golove.

ROSTOV – RUBIN KAZANJ, 19.45

(Fudbal, Kup Rusije, grupna faza)

Rubin je pred ovaj meč odigrao nerešeno, s konačnih 2:2 protiv Lokomotive iz Moskve. Ovaj rezultat Rostov može i da uplaši, pa se očekuje da ova utakmica bude tvrda sa dosta opipavanja pulsa suparnika i sa jedne i sa druge strane.

BAJERN – MAN. SITI, 12.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Siti je na pripremama tukao Inter (1:2), a zatim i Jokohamu (3:5). To će biti veliki izazov čak i za Bajern koji se ove godine susreo sa Sitijem u četvrtfinalu Lige šampiona. Biće ovo repriza tog dvomeča, uz napomenu da je Siti slavio na prvom susretu (3:0), dok je drugi okončan remijem.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara