Braim Dijas protiv Selte (Reuters)
Braim Dijas protiv Selte (Reuters)

Najava dana (subota, 16. mart): Na teren izlaze Real i Totenhem, a tu je i Mozzart Bet Superliga

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.03.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

FULAM – TOTENHEM, 18.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Aspiracije Pevaca nisu male, a cilj je preticanje Aston Vile koja ima tri boda više. To ne može da bude lak zadatak, kao ni uzimanje bodova Fulamu koji igra sasvim solidno, a na poslednjih pet mečeva ima svega dva poraza. Totenhem je poslednji meč para dobio sa 2:0.

LANS – NICA, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Razlika od dva boda nije velika, ali treba imati u vidu da je Nica iz poslednjih pet kola izvukla samo bod. Lans ima tri pobede, remi i poraz od Monaka. Inače, Nica je dobila poslednja dva meča para iz prošle kalendarske godine, a oba puta dolazila je 0-2 i NG igra.

FROZINONE – LACIO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Nije realno, makar po kvalitetu tima, ali Lacio je u debeloj minus fazi. Ne bi smeo da naniže četvrti poraz, naročiti ne protiv Frozinonea koji je u crvenoj zoni, a ima samo jedan bod sa prethodnih pet utakmica. Poslednji meč para okončan je sa 3:1 u korist večeras gostujućeg tima.

HOFENHAJM – ŠTUTGART, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Štutgart brani treće mesto od Dortmunda koji od njega ima samo bod manje. To znači da će Hofenhajm koji je sedmi biti pod velikim pritiskom. Inače, ovaj klub ne leži Štutgartu koji je poslednji meč para dobio još 2021. godine. Poslednji put u oktobru bilo je 2:3 za Hofenhajm.

OSASUNA – REAL MADRID, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Osasuna je sve bolja i bolja, a da je tako vidi se po samo jednom porazu na proteklih pet utakmca. Pred liderskim Realom, ipak ova ekipa ne može mnogo da se šepuri, kako joj se ne bi ponovo desilo da izgubi ubedljivo, nešto nalik viđenom na oktobarskom meču koji je završen sa 4:0.

HETAFE – ĐIRONA, 18.30

(Fudbal, Španija 1)

Magija Đirone polako nestaje. Barsa je sada prati sa samo bodom zaostatka, a za takvu poziciju sama je kriva pošto je u poslednjih pet kola gubila od Reala, Bilbaa i Majorke. Hetafe igra promenljivo i pokušaće da izazove Đironu koja ga je dobila u avgustu sa 3:0.

VOŽDOVAC – ČUKARIČKI, 16.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Oba tima su prethodno kolo završila rezultatom 2:2, ali sa potpuno razlitim raspoloženjima. Dok je Voždovac u poslednjem minutu “ukrao” remi u Novom Pazaru, Čukarički je kod kuće ispustio dva gola prednosti protiv Spartaka. Gosti su na papiru dosta kvalitetniji, ali to nikako da pokažu na terenu. Poslednja dva duela ova dva tima završena su rezultatom 1:1.

SPARTAK SUBOTICA – TSC, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Derbi krajnjeg severa. I otkako su Spartak i TSC u istoj ligi, njihovi dueli su vrlo zanimljivi. Pogotovo što se Topolčani žestoko muče protiv komšija, čak su jesenas kod kuće izgubili 2:0. Štaviše, TSC ima više pobeda protiv Spartka u gostima nego na svom terenu.

VOJVODINA – NOVI PAZAR, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Vojvodina je spojila dve pobede, prve otkako je Božidar Bandović došao za trenera i sada se lakše diše na “Karađorđu”. Ali, da bi se evropski snovi ponovo sanjali, potreban je het-trik, da se obori i Novi Pazar, koji i pored teške rezultatske krize takođe mašta o izlasku na međunarodnu scenu.

PARTIZAN – FMP, 21.00

(Košarka, ABA liga)

Nije Partizan mogao da dobije Barselonu, ali zato na Jadranu jednostavno mota da bude bolji od FMP-a. Panteri su pri dnu tabele, ne blistaju ove sezone, pa je protiv njih ekipa Željka Obradovića definitivno favorizovana. Poslednji susret para Partizan je dobio sa 61:105, dakle jako ubedljivo.



tagovi

bet analizasportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara