Mesi u duelu (©Reuters)
Mesi u duelu (©Reuters)

NAJAVA DANA (subota, 26. novembar): Arabija sanja novo čudo, Argentina na popravnom

Vreme čitanja: 3min | sub. 26.11.22. | 09:56

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

TUNIS – AUSTRALIJA, 11.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Protiv Trikolora, Australija je pokazala potpunu nemoć. Poraz od 4:1, svakao je demorališući, tako da Tunis može da smatra da mu je bod osvojen protiv Danaca veliki kapital. Biće ovo i za jedne i za druge presudan meč, tako da treba očekivati žestoku borbu za bodove.

POLJSKA – S. ARABIJA, 14.00

(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Još uvek se ne stišava bura oko Saudijske Arabije. Kako i da se stiša, kada je ova selekcija porazila Argentinu sa 1:2. Poljaci koji su odigrali 0:0 sa Meksikom imaju koga da se plaše, pa Levandovskog i drugove ne treba smatrati apsolutnim favoritima ovog meča.

FRANCUSKA – DANSKA, 17.00

(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Francuska brani status favorita nakon pobede nad Australijom od 1:4. Danci su sa Tunisom odigrali bez golova, a sada će tako nešto biti mnogo teže. Didije Dešan misli da preuzme kontrolu meča od prvog minuta, a s obzirom na sastav s kojim raspolaže, to deluje kao neminovno.

ARGENTINA – MEKSIKO, 20.00

(Fudbal, Svetsko prvenstvo)

Šta se desilo sa Argentinom? Recimo samo, borbena Saudijska Arabija, koja je stala na crtu jednom od glavnih favorita Mundijala u Kataru. Zato će Meksikanci biti pod strašnim pritiskom Mesija i Di Marije, što im neće ostaviti mnogo prostora za upisivanje novih bodova posle remija sa Poljacima.

SLUCK – DIN. MINSK, 11.00

(Fudbal, Kup Belorusije)

Sluck ne igra naročito dobar fudbal u poslenje vreme. Da je tako, dokazuje oktobarska pobeda Dinamo Minska na poslednjem meču para, koji je zabeležen rezultatom 0:5. U svakom slulaju, ovde će zbog pomenutog rezultata tipovanje na golove biti od presudnog značaja.

SLAVIJA SOFIJA – LUDOGOREC, 14.00

(Fudbal, Bugarska 1)

Ludogorec je od početka šampionata poražen samo jednom, i među glavnim je timovima koji konkurišu za titulu. S tim u vezi, Slaviji će biti jako teško, baš kao i na poslednjem meču para, koji su u aprilu izgubili sa 4:1. Inače, na poslednja dva susreta timova došla je 4+ igra.

AEK LARNAKA – APOLON, 18.00

(Fudbal, Kipar 1)

AEK Larnaka je u poslednje vreme sve bolja i bolja. Ima Apolon tu i tamo grešaka, tako da će mu biti nešto teže da parira rivalu. Inače, tim iz Larnake je poslednji meč para dobio sa 0:1. Pre toga u aprilu bilo je 3:3, a generalno gledano, često se dešava da nam ovi timovi na međusobnim odmeravanjima priušte makar 3+ ishode, kao GG tipovanja.

LIBEREC – SIGMA, 15.00

(Fudbal, Kup Češke)

Ako ništa, utakmica osmine finala nacionalnog kupa, treba da bude egal. Bilo je tako i u avgustu, kada je došao X, pri konačnih 1:1. S obzirom da oba tima u poslednje vreme umeju tu i tamo da naprave grešku, ravnopravna bitka, uz neizestan ishod je skoro pa zagarantovana.

BORAC MOZZART – MORNAR, 17.00

(Košarka, ABA liga)

Marko Marinović, šef struke Čačana, ističe da je ekipa dobro trenirala tokom sedmice, tako da spremno čeka sledeći duel. On takođe naglašava da je Mornar opasan, te da je ostvario dve pobede u gostima. Borac Mozzart međutim ima svih sedam poraza, tako da bi mu još jedan kiks u Čačku pao zaista teško. Moraju izabranici Marka Marinovića da zaigraju na sve ili ništa.

BUDUĆNOST – CIBONA, 19.00

(Košarka, ABA liga)

Podgoričani očekuju još jednu pobedu. Mogu to, jer su pred njima desetoplasirani košarkaši Cibone koji su u protekla dva kola gubili od Splita i Crvene zvezde (92:53). Očekuje se da Budućnost primeni recept utakmice Beograđana, a sobzirom na kvalitet tima, to je sasvim moguće.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara