Najava dana (subota, 6. april): Počinjemo sa Englezima, završavamo sa Špancima

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.04.24. | 08:28

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

KRISTAL PALAS – MAN. SITI, 13.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Aresenal je prvi, a Liverpul i Siti iza njega sa samo bodom manje. Nikada veća frka nije bila na čelu Premijer lige, pa Gvardiola ide bukvalno đonom na pobedu protiv Kristal Palasa koji je tek na 14. poziciji. Biće razloga i za osvetu, pošto je poslednji meč para okončan sa 2:2.

BRAJTON – ARSENAL, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)

Tobdžije brane prvo mesto, pa Arteta nema ni jedan jedini razlog da ne navali iz sve snage na devetoplasirani Brajton. Arsenal je poslednji meč para u decembru dobio sa 2:0, a sada će motivacija za novi trijumf doći na osnovu bliskog odstojanja koje u odnosu na ovaj klub imaju Liverpul i Mančester Siti.

ROMA – LACIO, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Lacio je trenutno sedmi, a na duši mu je u ovom trenutku četiri boda manje u odnosu na Atalantu, odnosno šest ako se stavi u ravan sa Vučicom. Dakle, Roma je u boljoj poziciji, i željna je osvete ta poraz u četvrtfinalu Kupa Italije, kada je od Lacija poražena sa 1:0.

FRAJBURG – RB LAJPCIG, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Na meti RB Lajpciga je Borusija Dortmund koja ima tri boda više i nalazi se na četvrtoj poziciji. Frajburg može da bude siguran da će ga gosti napasti od prvog minuta. Čuvaće se debakla, a sećanje nas vraća u novembar mesec prošle godine kada je u Lajpcigu sve okončano sa 3:1 za domaćina.

DORTMUND – ŠTUTGART, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Štutgart je treći, a Dortmund četvrti, tako da nas očekuje duel timova s velikom željom da baš na ovom susretu dođu do bodova. Inače, treba imati u vidu da Dortmund čeka Liga šampiona i Atletiko Madrid, pa je sasvim moguće da će Terzić pričuvati ekipu koja je pre ovog meča dobila derbi igrajući do konačnih 0:2 protiv Bajerna. Inače, Štutgart je u Kupu Nemačke dobio poslednji meč para sa 2:0.

ANTVERPEN – GENK, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Genk ima 27 bodova, a Antverpen bod manje. Domaćima je na umu Evropa, pa neće štedeti snagu na meču koji je prosto predodređen da bude neizvesan. Inače Antverpen je pred ovaj susret poražen od Anderlehta, dok je Genk dobio Union Sen Žiloaz. Genk je slavio na poslednjem susretu para sa 3:0.

PSV – AZ ALKMAR, 18.45

(Fudbal, Holandija 1)

Nema premca PSV-u ove sezone. Tim koji je samo jednom poražeb u ligaškom takmičenju, i to od NEC-a, što je sve iznenadilo neće lako popustiti pred AZ Alkmarom koji je četvrti na tabeli. Koliko je PSV bio brutalan u decembru, govori i konačnih 0:4 sa poslednjeg meča para.

SPORTING – BENFIKA, 21.30

(Fudbal, Portugalija 1)

Derbi rešava ko je bolji, mada Sprting ima bod više i utakmicu manje od Benfike. Oba tima imaju tek po dva poraza od početka sezone, a Sportingu je na umu vađenje fleka nakon dvomeča sa Atalantom u Ligi Evrope. Bilo je neizvesno i prošli put kada je konačnih 2:2 u polufinalu Kupa Portugalije bolje godilo Sportingu koji je prvi meč u februaru dobio sa 2:1.

TSC – ČUKARIČKI, 20.00

(Fudbal, Mozzart bet Superliga Srbije)

Utisak je da kako se sezona bliži kraju tim Žarka Lazetića igra sve bolje. Za Čukarički to ne može da se kaže, jer pruža promenljive partije od početka sezone do sada. U prošlom kolu Brđani su remizirali sa Vojvodinom u Novom Sadu (1:1), ali TSC je sada još veći favorit. Ekipa iz Bačke Topole je u seriji od šest mečeva bez poraza od Čuke.

ATL. BILBAO – MAJORKA, 22.00

(Fudbal, Kup kralja Španije)

Ovo finale igra se u Sevilji na neutralnom terenu. Bilbao na teren izlazi nakon poraza od Real Madrida, dok Majorka za sobom ima remi protiv Valensije. Bilbao ipak ima pravu da se nada da će se Majorka plašiti, naročito ako se setimo da je poslednji meč para u februaru dobio sa 4:0.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara