Vinisijus Žunior i Eduardo Kamavinga (©Reuters)
Vinisijus Žunior i Eduardo Kamavinga (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu: Real Madrid 1,63, Sporting 2,15

Vreme čitanja: 3min | sre. 06.03.24. | 10:50

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igra se nokaut faza Lige šampiona, Lige Evrope, Čempionšip...

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su jedinica na Real Madrid protiv RB Lajpciga u sklopu revanš meča Lige šampiona, kao i kec na Sporting u sudaru sa Atalantom u okviru prvig duela osmine finala Lige Evrope.

Izabrane vesti

Real Madrid odlično našao u ne baš najtežoj grupi Lige šampiona, gde je važio za glavnog favorita. Napoli, Braga i Union Berlin bili su znatno inferiorniji u odnosu na tim Karla Ančelotija po iskustvu i klasi, i to je na kraju pomoglo Blankosima da opravdaju status sa svih šest pobeda. U prvom meču osmine finala sa RB Lajpcigom u Nemačkoj nije bilo lako za Real Madrid. Madriđani su pronašli svoj trenutak i iskoristili ga, ojačavajući svoj status favorita za proboj u četvrtfinale. Real Madrid je pre nekoliko dana remizirao 2:2 sa Valensijom u prvenstvu Španije. Lajpcig, za razliku od sadašnjeg rivala, nije važio za glavnog favorita u svojoj grupi. Mančester Siti je standardno bio favorit, a ipak izabranici Marka Rozea nisu imali problema da se sa drugog mesta plasiraju u plej-of jer su bili bolji od Jang Bojsa i Crvene zvezde. RB Lajpcig se na svom terenu dostojno borio protiv Real Madrida, ali nije imao dovoljno sreće i snage da zada udarac. Domaći poraz od 1:0 još nije smrtna presuda, ali je višestruko otežao ionako težak zadatak. U Bundesligi, Lajpcig je i dalje na petom mestu, ali zaostaje samo jedan bod za četvrtom Borusijom iz Dortmunda.

SPORTING - ATALANTA (SREDA, 18.45), KEC 2,15

Sporting nije bio u najtežoj grupi Lige Evrope, i važio je za favorita za prvo mesto. Ekipa Rubena Amorima očekivala je da će direktno u osminu finala, ali nije uspela i morala je kroz jedno kolo plej-ofa. Lavovi su napravili nekoliko grešaka i završili drugi, sa tri boda manje od Atalante. U plej-ofu, Sporting je za protivnika imao Jang Bojs i već u prvom meču u Bernu je sa 3:1 isprašio rivala, dok je kod kuće remizirao 1:1 i prošao u osminu finala. U prvenstvu Sporting vodi na tabeli sa 59 bodova, ali ima samo bod prednosti od Benfike. Atalanta nema baš stabilnu sezonu, ali grupna faza Lige Evrope je bila izuzetak. Izabranici Đanpjera Gasperinija samouvereno su prešli celu distancu, bez ijednog poraza u grupi, gde je završila baš ipred predstojećeg rivala. U Seriji A, Atalanta ima velike probleme. Bergamaski su se verovatno kladili na kartu za Ligu šampiona, ali za sada zauzimaju tek šesto mesto na tabeli. Boginja zaostaje bod za petom Romom, a pet koraka u odnosu na Bolonju. U skorije vreme situacija je bila obećavajuća, ali su dva poraza u nizu od Intera od 4:0 i od Bolonje sa 2:1 sve znatno zakomplikovala.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara