Komentari na vest

Natho: Zvezda ima širinu sastava kakva nije viđena u Srbiji, uložen je ogroman novac, ali nije išlo kako je Barak želeo

И

ИванРС

pre 4 meseca

Као Звездашу од најранијег детињства, много ми смета све што се у Црвеној Звезди дешава. Господин Натхо се тога делимично дотакао. Не само он већ и један Немања Видић пре њега. Ово је сезона у којој навијам да Звезда не освоји титулу, смо из једног разлога - да из ње оде онај који је све ово и направио. Притом, није заслужан буквално ни за шта, а све је преузео на себе. Дегутантно је помињати имена, а још дегутантно је је немати стила ни манира у комуникацији.
S

Samo iz Penala

pre 4 meseca

Da u fudbalu ne postoje PENALI i SUDIJE ovaj nikada fudbal ne bi mogao igrati,to je cinjenica!
g

gargojle

pre 4 meseca

otišo je tvoj sabrat, a zvezdin dželat. Zla karma se menja, nema je više... od sada sd Crvena Zvezda se uzdiže... a vi grobari razmislite što vam ništa ne polazi za rukom...
Z

Zadar Bozic

pre 4 meseca

Zelim samo da cestitam svima BOZIC koji slave!
š

šampitiustau

pre 4 meseca

Natho potpisao za Everton
Х

Хњђс

pre 4 meseca

Идеш на ону ствар, исто као Букари у Звезди и Ледеј у кошарци
t

topaz

pre 4 meseca

I ti ćeš za Barakom u nastavku prvenstva. Ako ko bude hteo da te kupi.
S

Salamander

pre 4 meseca

Radnik, IMT, Čukarički, to ništa? Ne umanjujem vašu pobedu u derbiju, vi ste svoje šanse iskoristili, mi naše nismo, sve je bilo čisto, i taj penal je bio čist, nema tu polemike. Ali druže, iz utakmica sa Radnikom, IMTom i Čukaričkim ste uzeli 9 bodova, a trebalo je 2, ali mene neće da kazne da pričam o tome kako su vas sudije pogurale. Dakle, 7 bodova imate više nego što ste zaslužili, a da je sve fer, sa pobedom u derbiju, bili biste i dalje na - 6. A ta priča kako ste osvojili 98 bodova i niste bili prvi je jako smešna. Dakle, tom logikom kada je Siti imao 98 bodova a Liverpul 96,Liverpulu je ukradena titula? Imate lakši raspored do plej ofa, realno je da mi negde izgubimo još koji bod do tad. Za vas se ne zna, ako bude fer suđenje, možda i vi prospete koji bod. Sportski pozdrav.
U

Urgh!

pre 4 meseca

Frajer se baš osilio, pa počeo i on da nešto kao diskutuje... Kao sve nešto između redova, a tipična priča koju stalno ovi nesrećnici ponavljaju. Kao svi protiv njih, a sve okolnosti govore suprotno... Svi se kao urotili protiv Partizana, a sve govori suprotno. Ako je tako kao što govore, kako je moguće da su prvi na tabeli sa ovako limitiranim i nikad lošijim timom... Kako to da im se sudi toliko penala i uvijekna samom kraju utakmica, kad gube ili kad je neriješeno. Što ne navukoše Zvezdi derbi ako je već tako kao što govore... Ikad ovaj tim im stane, a hoće jer je pun nekvalitetnih igrača, reći će, oteli su nam, ne da vlast, sudije, narod... Vjerovatno i Partizan gubi u košarci, kao npr.danas, zato što im ne dozvoljavaju, ne daju. Ma ajde... Treba jednostavno prihvatiti odgovornost, i reći da su loši.

ГОШЋА

pre 4 meseca

Каква бу*ала од човека. Па да му није судија и пенала, не би гол дао. А ако стњ толико добри, што примисте шест кодама од омладинаца из Данске??? Да вам није можда Вучић крив, што се бламирате у квалификацијама за Лигу Конференција.

Sale

pre 4 meseca

Najbolje bi bilo da se u pravilnik ubaci da se Partizanu nikada ne svira penal za bilo kakav prekrsaj u kaznenom onda bi vi pobedili, to je i bilo nepisano pravilo u derbiju vise od 2 decenije.
G

Gost13

pre 4 meseca

Nije problem penal, penal je bio kao kuća i morao se svirati za ono. Ali ovo što ovaj majmun priča, kao da je Partizan odigrao kao Siti a u stvari dobili na gluposti Milana Rodića.
G

Goran Gogi

pre 4 meseca

sale@ne treba da im se sude oni koji ne postoje a sudilo se alo samo ovaj vam je izveo 35 a gde su rikardo i ostali pucaci...
B

Bakana

pre 4 meseca

Mnogo boli kad si Fmp.
Z

Zidov jsd

pre 4 meseca

Ovaj cica od 50.god fudbal moze da igra jedino uz pomoc sudija i poklonjenih penala,to kad oduzmes ne postoji na terenu!
Z

Zeder

pre 4 meseca

Onda mozes misliti koliko je zvezda ocajna kad je izgubila od partizana u kome ovaj “deda” igra glavnu ulogu.
P

PenaLtko

pre 4 meseca

DOK JE SUDIJA I PENALA OVAJ CE IGRATI FUDBALA,JEDINO TAKO MOZE!
c

cinjenica

pre 4 meseca

U Premijer ligi, ovakav jsd bi imao 0.00002 % sasne za titulu
n

notorna činjenica

pre 4 meseca

a cz bi umesto u toj istoj premijer ligi bila u 4 ligi sa -20 bodova zbog finansijskih bravura.
d

d. g.

pre 4 meseca

Ovi lažu i što je najgore počinju da veruju u te laži.
9

999

pre 4 meseca

Sta je slagao?
d

d. g.

pre 4 meseca

@999 Ne da niste ugnjetavani već su vam sudije ove sezone poklonile desetak bodova.
l

ludilo...

pre 4 meseca

zamislite da neki igrac zvezde ovako Prica o stvarima u partizanu? sta njega briga sts se desava u zvezdi koji su ovo kompleksi covece
I

Ibarbo

pre 4 meseca

Da Evo Stamenic je bas lepo pricao o Partizanu dete od 20 godina vec je podlegao Terzinoj i Covinoj politici. Nemoj si smesan bato
d

da povratis

pre 4 meseca

Koja beda od coveka
M

MNM

pre 4 meseca

Večite lažne žrtve,svi im brane,svi su protiv njih,čuj ovo sad imaju samo 0,1%šanse al oni će pobediti sistem ma idi bre priče za malu decu...a u stvari samo glume,pa da
V

VOLIM PARTIZAN

pre 4 meseca

Bas ovoga sam se bojao... kada nam ovaj penzioner nagovesti titulu, 20 do 30 bodova zaostanemo za njom... niti ti mozes da bavis profesionalno fudbalom, 90 posto igraca je zalutalo u nasu svetinju, kao i onaj pored klupe sto ih vodi, o upravi vec svi sve znaju... totalna rekonstrukcija nam je potrebna jer ovo se zove cist AMATERIZAM!!! Oni iz rupe ne treba da nas interesuju, nas PARTIZAN mora biti na zdravim nogama, pa makar igrali sa klincima i bili na sredini tabele... ali pravi trener i pravi klinci (ne tatini) i mozda po jedan ili dva stranca koji bi stvarno pravili razliku... VOLIM PARTIZAN

Natho

pre 4 meseca

Osuta paljba po komentarima na ovog coveka pa najbolje da je cutao sta god ga novinari pitaju i da se pravi lud sve je super u nasem fudbalu cvetaju ruze ,Evropska sezona iz snova i u nasoj drzavi je sve sjajno.Tu bajku slusamo svaki dan na TV kad cujemo drugu stranu ispadne sirenje mrznje ,lazi i ostalo...
k

kono cemu

pre 4 meseca

Naravno da su lazi, da ovo kaze neko iz zvezde to bi nazivali provokacijama
p

pitanje

pre 4 meseca

sta je jsd uradio u evropi?
а

армата

pre 4 meseca

На страну тактита бахара али ови наши играчи изађу и играју ко она ствар дерби и онда мораш слушати овог пеналџију о неким теоријама завјере и као он нешто зна. У Србији све непоштено а Израел све поштено. Сравнише Газу са земљом.
c

cirkus

pre 4 meseca

To sto misli da bi imao 5% sanse u premijer ligi za titulu govori koliko je lud i koliko nema pojma o zivotu
C

Cirkusu

pre 4 meseca

To kako si ti to shvatio i preveo govori o cirkusu u tvojoj glavi.
e

ej bre napaceni

pre 4 meseca

Sa Stanojem osim derbija niste izgubili ni jednu utakmicu, pa vam to nije smetalo s smera vsm kada zvezda ne izgubi?
j

jel reslno ..

pre 4 meseca

Penal van 16 protiv vojvodine đu je zato dobar...
k

koliko je ljigav

pre 4 meseca

Sta kaze ima 35 penala? 5% u premijer ligi? ovaj ne zna sta prica
Z

Zeder

pre 4 meseca

Realno Bahar je doveden na giljotinu. Suma sumaru karijera u Zvezdi mu je zavisila od dvomeca sa Jang Bojsima. Ozbiljni klubovi ne sklapaju tim na 6 meseci. Bahar je bio pod ogromnim pritiskom da donese instant rezultat. Forma je bila lose tempirana ali ko moze da mu zameri? I dalje smatram da je ona zvezda iz predsezone model koji treba traziti. Dugo takav fudbal nije igran na ovim prostorima.
Y

Young Boys

pre 4 meseca

A ponadao si se?
t

tesko ludilo

pre 4 meseca

Jel realno da je rekao da bi imao 5% sanse za titulu u premijer ligi? ahahahahs ova je skroz poludeo ..
D

DaDaDa

pre 4 meseca

Iritantan,arogantan,antipatican,ljigav,odvratan...bas se uklopio u crnu sektu,svugde ga ima i svugde seje mrznju i pravi zrtvu od sebe,kako na terenu tako i van.
G

Gost1234

pre 4 meseca

Lepo je ispljuvao Srbiju……….
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Nemate ni 0.1 posto šanse za titulu. Inače, sada je nikada regularnija liga??? Isto kao kada ste bili na +6?????? A kada po sedmi put u nizu ostanete bez titule, naravno biće namešteno. Jel lep osećaj biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona, a mukiceeeeeeee????

Bojank91

pre 4 meseca

Komentarisaću samo naslov. Zvezda ima samo 2 igrača više u timu po transfermarketu (33). Voždovac ima 3 više. Neki imaju i 27, 28... Samo kuknjava i viču drž'te lopova. To je ta škola za manjinu.
H

Hamas samo gazi

pre 4 meseca

Ovaj je isti tip "coveka" poput onog cmizdravca Evertona Luiza koji je sve zive provocirao, vredjao, gestikulirao ruzno i onda plakao kao najveca curica kada je na Banjici bio pocascen uvredama koje je zasluzio. Fifa, Uefa pomagajte, rasizam, terorizam, uvredili smo brazilsku protuvu..
G

Grajkula

pre 4 meseca

Sve zna, sve mu smeta, ali ipak ostaje u Srbiji, uzima masnu lovu i sutira penale... Nesto mu prica ne pije vodu....
B

BubaloT

pre 4 meseca

Najskuplji, a lose igrate!
B

Burek

pre 4 meseca

Da ne kažem da smo mi sjajni, ali ovaj ne vadi Zvezdu iz usta. Ponaša se kao da je novinar u Zadruzi pa širi neke tračeve, neka se spusti malo na zemlju. Grobari, džaba vam i da nas još dva puta dobijete ove sezone ako vam se opet desi GAT ili TSC, ali objektivno.

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Koga zanima to? Dovoljno je vas pobediti, ne mora titula, ne mora ništa, samo da vas zgazimo.
N

Nezvani Gost

pre 4 meseca

U pravu si. Vama se takvi sklanjaju, u tome i jeste poenta.
B

Burek

pre 4 meseca

Okej, izvinjavam se. Nisam znao da se na kraju sezone gledaju samo pobede u derbiju
D

Daj faul

pre 4 meseca

Vazi Bibrase… svaku nas pobedite i na kraju da placete jer je Zvezda sampion! To ne govori o vasem kvalitetu nego kolicini mrznje i kompleksa
C

Cer

pre 4 meseca

Pa njima njihovi navijaci pevaju "NAJSKUPLJI, a lose igrate". Sve jasno.
b

bingosale76@gmail.com

pre 4 meseca

A sta vi pevate vasim igracima,vi i ne dolazite na utakmice partizana,nego gledate nase tekme 😁😁😁
P

Pevamo

pre 4 meseca

Jeftini a dobro igrate.
K

KojeStvariPenaltko

pre 4 meseca

Koje su to stvari na koje Penaltko ne može da utiče?Jel misli na ono skakanje na sudiju gde bi svaki sudija vadio crveni, a ovde nije dobio ni žuti? Zašto je skroman kada priča o golovima sa penaltika i zašto se ne pohvali da ih ima preko pedeset?:))))
R

Realan skroz

pre 4 meseca

A jel realno da su se ovi kao istripovali kao neke zrtve...ovo samo kod nas ima. Kao u boj na Kosovo da idu,cuj ako budu imali i promil sanse...kmekavci
G

Godzila

pre 4 meseca

Hronična kuknjava. I kad su prvi i kad zaostaju 40 bodova.
F

Fakat

pre 4 meseca

Sve što je rekao je realno i tačno.
B

Barak

pre 4 meseca

Članovi delegacije crveno-belih su se uprkos velikim vrućinama u Izrealu pojavili u odelima. "Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš.‘"
p

psyhhodelija

pre 4 meseca

Penatko..Ima li titulu ovaj Bibras od kad je u partizanu? Možda kup? Nek mi neko proveri to
B

Baxter88

pre 4 meseca

A njemu sviran penal na 16m protiv Vojvodine, tad mu izgleda prijalo sto nema prenosa u Izraelu? Licemer ko i svi oni! Zna i sam da su smesni i da ih vlast pogurala do sad samo zbog izbora, Zvezda odigrala grozno ali je opet 3x igracki jaca i zna i on to ali opet lupeta i dodvora se navijavima...

Sakur

pre 4 meseca

Kada zvezdas sam prizna da ih drzava gura a ovo je bilo samo zbog izbora jer su kao grobari glasali za zvezdinog vodju ahahahahahahahahha
1

1959.

pre 4 meseca

Stalno kažete da je Zvezda odigrala loše....a zašto je bilo tako?I Partizan može bolje....a vi izigravate lažne veličine.

Bibras Natcho

pre 4 meseca

A taj penal je baš uticao na rezultat....
S

Skauting

pre 4 meseca

Da, ali ti sad imas Duleta Jovanovica koji ce posle priprema na Kipru sa prvim tim biti napadac za kojim ce poludeti Evropa.. 🤫
D

Daj faul

pre 4 meseca

Cak i da si mu rod najrodjeniji… dosadan si
B

Burek

pre 4 meseca

Jel kao što je poludela za Baždarom i Mareuzijem ? P. S. Mitar i Vlahović su ipak ranije bili vaši omladinci
S

SaleKg

pre 4 meseca

Fudbalski doktor Natho bolje zna stvari o fudbalu u našoj zemlji nego 65 posto Srba, simpatizera jednog kluba! Bravo, majstore za sve...znanje, volju, želju, a posebno za ove izjave...valjda će i oni jednom shvatiti da krađom, lažima, nameštanjem sudija, sklanjalicama, premiranjem, enormnim novcem, itd...nikad ništa neće postići sem brukanja u Evropi.
D

Daj faul

pre 4 meseca

Lotar Mateus, Asprogenis i Boja like this
J

Jesse Custer

pre 4 meseca

Tako je. Bibars Natho od malih nogu prati srpsku superligu i njene prethodnice i zna sve o njoj, pa samim tim i širinu sastava svakog tima ikad koji se takmičio. Apsolutno je sam došao da tih zaključaka. Nema šanse da mu pune glavu tim stvarima ljudi u klubu i oko njega, ma kakvi. Kakvi ste vi bolesnici, nema vam ravnih.
M

Mixa1989

pre 4 meseca

Mi se brukamo a vi primili 6 od nekih konobara iz Danske ?OMG..
b

bingosale76@gmail.com

pre 4 meseca

Vi nama o brukanju,imas li obraza covece...

FSS

pre 4 meseca

Dajte jednom da bog da da izvucete te Danske konobare koji za razliku od svih nasih timova imaju normalan stadion ,infrastrukturu,tim i neku strategiju ko ga vodi i kako se vodi nas fudbal i klubovi ce biti decenijama za proucavanje.
N

NEKOM MAJKA, NEKOM MAĆEHA

pre 4 meseca

Nekom za 10 godina 50 miliona evra, a nekom mrvice za licence?
n

nema krsju vaswm ludilu

pre 4 meseca

neko igra LS neko prodajwbigrsce. pa ajde da se merimo ....