Komentari na vest

NEMANJA RADONJIĆ - Dečko koji je znao da se suprotstavi Valteru Sabatiniju

G

Goust

pre preko 1 godinu

Ovaj covek zasluzuje mnogo duzi tekst. Narucito da bi klinci znali sta ih ceka ako ne nameste glavu na vreme. Jedan od mojih omiljenih igraca. Sto bi se reklo, decko se igra fudbala.
4

46

pre preko 1 godinu

nekako jedva čekam tekst za Sašu Lukića
4

46

pre preko 1 godinu

Srpska verzija Ravela Morisona.
J

Jocaaa28

pre preko 1 godinu

Ovaj tekst kao da ste zaboravili na jednog igrača u ovoj seriji i sad kao na brzinu da se napiše. Smejurija stvarno. Onaj o Stefanu Mitroviću ruski klasik za ovo.
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

"Slušaj ti malo srpsko g....." Šovinizam ili je do mene?
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Ronaldo iz Niš!!!
p

penzioner

pre preko 1 godinu

Kako imam osećaj da će da pokida ovo prvenstvo, sa klupe zadnjih 20/30 minuta da pravi ogromnu razliku. Sretno Neco ajmo Srbija!!
k

kataar

pre preko 1 godinu

Koji je nastavak? Cemu ovo
P

Portista

pre preko 1 godinu

Ko je pisao ovo, kuku meni??? ‘Kojiga’ ‘dase’ ‘vido’ ‘najednom’ ‘kodnjega’ Dalje od ovog citata Grujicevog oca stvarno nisam mogao da citam. Ok je vidjeti ovako nesto u komentarima, ali ne medju ljudima koji su placeni da pisu..
@

@portista

pre preko 1 godinu

@portista eno i na vesti o utakmici Pojlska-Meksiko. ‘Da negovorimo’, ‘majstrosko’, ‘ područije’. Prosto da se čovek zabrine. Skoro svaka vest ima ili pravopisne greške ili greške pri kucanju. Kao da mali Perica iz sedmog dva piše na svom blogu, a ne jedan renomirani portal. Da li iko kontroliše članak pre puštanja u javnost?
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Nemanja Radonjic levo desno Andrija Zivkovic polu spic Pantic iza Sasa Lukic , levo Bogosavac , stopera Cukin Miladin , u tom trenutku najjaca generacija sigurno u evropi , dobijali su sve evropske ekipe 2,3 razlike na svakom turniru ,a ova 6-orica su odskakala od vrsnjaka narocito Pantic , Zile i Radonja , Radonja je umeo da ode na all exclusive zurke do 5,6 ujutru i da dodje na utakmicu u 9 ujutru i da da 3 gola i bude najbolji , toliko je bio zadivljen Beogradom da je u danu obilazio 5,6 kafica dnevno , gde zurka bila bio je i Radonja , nista njemu nije moglo da promakne u jednom trenutku je dobio 10 kila i opet nisi mogao lasom da ga uhvatis sa 18 godina je stigao da se uzdigne da se spusti dole kao da ima 20 godina karijere iza sebe ... Trenutnom menadzeru Risticu da podigne kip u kuci sto ga je uhvatio pod svoje i sto su njegovi prijatelji spavali sa Radonjom da ga smire , naravno i Lalatovicu koji je imao strpljenja za njega , jer Radonju je poceo da prati bas los glas i niko ga nije hteo , sve je imao u tom trenutku sem glave u cemu su mu gore dvojica navednih pomogla...mogao bih do sutra o ovome koliko je samo trenera Zavisica iritirao sutne mu sve lopte iza gola , pa nece da trenira pa ode na utakmicu crvene zvezde da gleda itd . uvek je pricao da ce da igra za Zvezdu i eto Zvezda mu je bila odskocna daska za dalje...U sustini dobra dusa sa ekserom u glavi
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Vidi se da imas pouzdane informacije.Sta mu je sa onim drustvom ludim iz Niša ,svi su odrasli na starom groblju ? Mislim Ivan i Aleksandar ali ti znas sigurno bolje ?
1

112233445566

pre preko 1 godinu

Panjina!

Неустрашиви Хазардер

pre preko 1 godinu

Еее да је у пубертету био мало озбиљнији ладно би сада харао у Ситију, Марез и Грилиш би му чистили копачке ко замене :))
б

бриско144

pre preko 1 godinu

Апсолитно. Онај коме то није јасно, је само комплексаш. Дечко је и оставио фудбал на две године и не труди се довољно, па опет игра у Торину. Уз неки озбиљнији став, наравно да би био ниво изнад, имао је све.
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Ali sta bi bilo kada bi bilo .
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Ih sada ,sta bi bilo kada bi bilo