(©Reuters)
(©Reuters)

Niko neće titulu u Grčkoj: Olimpijakos spotakao AEK, PAO to nije znao da iskoristi

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.05.23. | 21:16

PAOK “ukrao” pobedu Ivanu Jovanoviću…

Dramatično je u Engleskoj, ništa manje uzbudljivo u Nemačkoj, ali u Grčkoj je prava ludnica!

Dva kola pre kraja plej-ofa ništa nije rešeno u Superligi, niko nema prednost. Kao da ni panatinaikos, ni AEK neće titulu. Prate se u stopu. Vuku identične poteze, pa u Grčkoj neće biti poznat novi prvak do poslednjeg zvižduka u šampionatu.

Izabrane vesti

Olimpijakos je odavno ispao iz priče, ogromne turbulencije unutar kluba i promena trenera su ga izbacili iz kombinacija. Zaređao je sa lošim rezultatima, ali je i učinio uslugu mrskom Panatinaikosu. Odigrao je za atinske Zelene, poturio je nogu AEK-u i spotakao ga – 0:0.

Pirejski crveno-beli su obasjali put Panatinaikosu do titule, voda je išla na vodenicu srpskog stratega Ivana Jovanovića, ali to nije iskoristio (1:1). Zeleni su u Atini u potpunosti nadigrali PAOK, kampovali su na polovini rivala, poveli preko Danijela Mansinija i sve upropastili.

Umesto da u poslednja dva kola uđu sa prednošću od dva boda, ne nose ništa. i pride imaju teži raspored. Argentinac je pogodio na dodavanje Andraža Šporara, zadovoljan je domaćin otišao na odmor, međutim, u nastavku se sve promenilo.

Na isteku jednog časa igre PAOK je ugasio ton na stadionu Apostolos Nikolaidis. Felipe Soares je spojio sa golom Brandona Tomasa, proradila je “veza” sa Pirineja. Portugalac i Španac su sprečili Panatinaikos da se primakne tituli.

Biće pakao do kraja u Grčkoj. Ekipu Ivana Jovanovića u narednom kolu očekuje derbi sa Olimpijakosom na Karaiskakiju, a zatim i duel sa Arisom, dok nema “kosku” u vidu derbija. Takođe će ukrstiti koplja sa Arisom, ali zato u poslednjem kolu čeka Volos.



tagovi

Grčka 1PAOKAEKPanatinaikosOlimpijakosIvan Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara