Komentari na vest

Ništa novo u Gordom Albionu: Zvižduci posle prvog remija zamenili euforiju

g

gostrealista

pre preko 1 godinu

Prijatelski mec dva sveznika. Gde smeju englezi da pobedev svog starijeg brata
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Valjda mlađeg

Kameni

pre preko 1 godinu

Kako to starijeg druže moj? :)
9

93:20

pre preko 1 godinu

Sautgejt koliko god je izgledao da zna sta radi na startu mandata sad toliko izgleda izgubljeno. Grilis sa svojim karakteristikama je odlican za igru Engleske, cim je usao union je zivost.. ovo mu je prvo Svjetsko dao je gol na premijeri ima samopouzdanja i to se vidjelo kad je u prvom napadu prosao pored dva igraca,i u trku usao u kazneni prostor... iako znamo da se obicno sporije krece kako bi bio udvojen i ostavio prostora za saigrace. Koja je funkcija Kaluma Vilsona, Englezi nikad da se suoce sa cinjenicom da Kejn nece donijeti nikad neki veliki gol... ne kazem da je Vilson bolji ali je drugaciji. Kejn je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pogadjao protiv Tunisa,Paname i Kolumbije. Mozda grijesim ali su dva bila sa penala,u duelima sa Hrvatskom,Svedskom i Belgijom dva puta nista nije uradio. Odbrana je kompaktna,imam dilemu kad Walker bude spreman hoce li preci na igru sa trojicom u zadnjoj liniji kao sto cesto rade. Jasno je da Mount nije u formi, imas igrace na klupi,veliki broj opcija i ti forsiras igraca koji je van momenta. Pa mi u Crnoj Gori sa ovim malim kadrom pa kad nisi u formi na klupi si a ne Engleska koja ima igrace da ga zamijene da bude bolje. U nekom mom kosturu Englezi idu do 1/4 finala,ali ne jer im vjerujem nego jer imaju grupu po mjeri i dobro "ukrstanje" u 1/8 finala.
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Kod Engleza ne važi to za formu. Kod njih je uvek tradicija na prvom mestu i to ih je uvek koštalo. Mada, ovo sinoć nije reper ničega. Da je neko slučajno poveo u 92. minutu, izjednačenje bi bilo čim se pođe sa centra.
G

Gost Zauvek

pre preko 1 godinu

Napred Vels...Izbacite ove pacere.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Vels da ih izbaci? Pa kako Vels nekoga može da pobedi 3 0? Englezi su vec prošli zbog gol razlike.Sad je pitanje kao prvi ili drugi.