Komentari na vest

Ništa od Barsine dinastije sa Ćavijem, odlazi na kraju sezone

I

It's time

pre 3 meseca

Da hoće bar probati da promeni formaciju malo ,ovaj 433 je dosadio i bogu i narodu i svim svecima
G

Gvardiola

pre 3 meseca

je ove sezone najavio povratak u jednom intervjuu... Msm da su šanse za njegov povratak baš velike! Klopa bih isto voleo da vidim ali msm da nema šanse...
V

Viloo

pre 3 meseca

Vratiće se (ako) kad budu imali super star tim bez konkurencije i brdo para za ulaganje
D

Deki Andjus

pre 3 meseca

Ti ne mozes da vodis ni Begaljicu
P

Poljo

pre 3 meseca

Murinjo i Klop su slobodni.
4

4444444

pre 3 meseca

Haha samo kad je i ovaj tunjas u uefaloni prekopirao Klopa pa najavio da odlazi na leto nadajuci se da ce dobiti slican efekat da ce igraci da izginu za zadnju sezonu 😁 ma kako da ne
O

Orao

pre 3 meseca

Aj sve, pritisak, abicije... Ali kad mi profesionalni sportisti kazu porodica trpi... Pa moj prijatelju, sta da kazemo mi sto radimo od jutra do sutra, i gledamo porodicu nedeljom. Necu da me neko pogresno shvati, nisam ja ljubomoran na njih, niti im zelim nesto lose, ali kad imas kuce na 4 kontinenta, carter let, nemoj da mi pricas da porodica trpi molim te. Nazalost, pare daju slobodu, a oni ih imaju
P

PR

pre 3 meseca

Mi moramo oni ne.Naši bi gladovali,njihovi neće
B

Bizz

pre 3 meseca

Porodica trpi a živi u barseloni,20 od 24 sata s porodicom
D

DDF

pre 3 meseca

"Najbolji igrac"Reala zadnjih 5-6 godina je Bartomeu unistitelj Barcelone,zbog njegove politike kluba koju je vodio Barcelona ne moze da se digne finansijski i sportski jos minimum 3-5 godina Cavi je mozda najmanji krivac za lose rezultate i neuspeh ove sezone,bez kvalitetnih igraca nema kvalitetnog tima za konstatni uspeh i titule,izgleda da je uvideo da u Barceloni finansijska"recesija"bice jos dugo i sa jos manjim troskovima i najpametniji potez je njegova ostavka na kraju sezone poput Klopa u Liverpulu,s tim da u Liverpulu ima novca ali gazde ne zele da"otvore"
7

777

pre 3 meseca

Neee,ovo svakako nije dobra vest za Real.Odlazak vrsnog strucnjaka nije razžalostila samo zaljubljenike lika i dela dotičnog,vec i razočarala sve simpatizere belih dresova.Toliko je u igrackim danima zadužio ovaj klub i debelog laportu,a oni ga se olako odrekli.Projekat je počeo da daje naznake,sve je islo u dobrom smeru.Ekipa je imala i glavu i rep.Samo da su mu dali jos vremena,sa ovakvim igračkim potencijalom,finansijama,svojom umešnošću,vratio bi ih na staze stare slave.No kako kaze,tek ce sad dati svoj maksimum do juna,i deluje da cilja na poslednju od 4 titule na koje je do pre 2 nedelje pretendovao.Ali,ova je i najvaznija,liga sampiona.Verovali ili ne,nesto mi govori da ce doci do samog kraja,ako ne i osvojiti je cak.Ostaje nada,da ce taj trofej biti dovoljan da zadrži svoje mesto i nastavi gde je stao.
Х

Х Х

pre 3 meseca

Барселона осваја ЛШ и ја имам исти осећај.
d

dadodamsamojos

pre 3 meseca

ovo je najgori trener u istoriji, ako se gleda broj utakmica koje je vodio i broj poraza.
U

U o akvoj stuaciji,

pre 3 meseca

je uzeo titulu...
H

Ha ha haa

pre 3 meseca

Uefalona bila i ostala.
F

Fabri

pre 3 meseca

Neki pricaju o Klopu i Barsi ali mislim da to nikako ne bi islo. Prvo spanski i nemacki mentalitet se bas razlikuju a drugi i vaznije Klop igra direktiniji fudbal, prebrz za Barsinu filozofiju i ono na sta su oni navikli...
V

Vijas

pre 3 meseca

Druže ne znam šta ljudima nije jasno,čovek je jasno rekao neću da znam za fudbal godinu dana kad napusti liverpul,dakle ne treba mu to,oće čovek da se odmori,zato i napušta liverpul,i opet ljudi sve to zanemare šta je rekao i prosipaju svoje neke želje i teorije
B

Biss

pre 3 meseca

Dajte mu kopačke,bolje bi igrao od ovih pacijenata
R

Realno posmatrano

pre 3 meseca

Nije Barsa toliko losa ekipa, moraju bolje da izgledaju. Ter Stegen, Arauho, Kanselo, Kunde, De Jong, Gundogan, Levandovski, Gavi, Pedri... Mora to bolje da izgleda i bolje da se složi.
S

Samo što

pre 3 meseca

Taj kanselo ne može da igra odbranu,dobar za krilo
S

SS Lazio

pre 3 meseca

Velika greska ako ga puste. Mislim da trebaju biti strpljivi sa njim. Sezona jos nije gotova, uz malo srece u zrebu i sa povredama mogu daleko dogurati u LS. U La Ligi nemaju sanse, posebno ne u borbi sa Tebasom, Perezom i sa kim ne. Osvojili su La Ligu prosle sezone iako nisu bili favoriti, posebno ne posle niza zemljotresa u klubu i van njega. Ove sezone, igra Barselone ima smisla, medjutim igraci poput Jamala, Toresa, Penje, Fermina, Baldea nisu kvalitet koji Barcelonu mogu podici na nivo vise. A sta tek reci sa ispod prosecne igrace poput Serdja Roberta ili Romeua. Kada tome dodamo listu povredjenih igraca: Ter Stegen, Gavi, Alonso, Rafinja, Injigo Martinez dobijete negativne rezultate. Nocas Barcelona je bila za klasu bolja od Zute podmornice, medjutim nedostatk srece i individualne greske u odbrani uticali su na krajnji ishod.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Ne gotiv Barcu nikako ali on nije krivac. Nekada su imali paklene igrace, njihove trojke napred su bile ubice: Ronaldinjo,Eto i Mesi posle toga Anri,Mesi,Pedro, Sances,Vilja Mesi pa na krjau Neymara,Suareza i Messi. Posle toga Klovnovi:Alkazer,Malkom,Brautwait,Dembele,Trinkao,Depaj,Obamejan,De Jong ,Feran,Feliks i Rafinja zali Boze.
C

Cacss28

pre 3 meseca

Mnogo nesrecnih okolnosti od kako je postao trener barse, dosao je u najgorem trenutku u istoriji kluba, ffp i tebas unistavali,sudjenje uzasno gde se jasno favorizuje real povrede kljucnih igraca
M

Marko 4321

pre 3 meseca

Mislim da dolazi Klop. Sto bi bilo dosta zanimljivo.
J

Jujj

pre 3 meseca

Kako li si to samo skontao ajnštajnu naš
J

Jahor

pre 3 meseca

Nije on danas doneo odluku nego posle utakmice real almeria video gde sve ovo vodi sta ce mu ovo
b

bosko2020

pre 3 meseca

Nek i Barsa igra lose ali da povjerujem 5 komada od raspalog Viljareala i to u gostima jos hahahah.Viljareal se 10 kola ne moze sastaviti.
F

Foraš

pre 3 meseca

Ovog čovjeka je bukvalno otjerao pritisak. Ono sto Barci fali za uspjehe jesu krila koja garantuju 20 golova po sezoni, a Barca to nema. Mislim da sa ovakvim stavom igraca licno Krojf iz groba da ustane ne bi vise uradio. Xavi je preuzeo ekipu u najgorem vremenu i vec sljedece sezone osvojio ligu, to mora da se prizna i navijaci mu trebaju biti zahvalni. Ali kao sto neko rece ovdje, Barcinim igracima treba neko ko ce da im vadi dusu na treninzima, da od njih napravi zivotinje.
G

Gff

pre 3 meseca

Pep vrati se molim te
G

Gost22

pre 3 meseca

Gvardiola ako je covek da se vrati mislim da bi napravio novo cudo ima dosta klinaca koje bi napravio velikanima
J

Jojo

pre 3 meseca

Ko god da dodje morace da zna da dolazi u ligu gde jedan drzavni klub moze davati golove rukom, dobijati smesne penale
G

Gost22

pre 3 meseca

Nije lud da ostane u ligi koja je namestena za smadridjane
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Konačno!!!!Ma da je 30.jun daleko za ovu nauljenu dunstercinu i lažnog trenera!!!Ko zna koji primer da nekada vrhunski igrači nemaju nikakav potencijal i kvalitet za trenere!!!Jednodtavno lik bez kapaciteta,harizme i znanja za klupu kluba nivoa Barce!!!
@

@djukin fan

pre 3 meseca

Tako je druze, sa njim titulu, a sa tobom bi im samo nebo bila granica.
3

34

pre 3 meseca

Ima dosta mana ali sudije ga unistile ove sezone ovo danas, real almeria
R

Realan _lik

pre 3 meseca

Barsa sa svojom politikom i uticajem u svetu fudbala da dovede Artetu... Cuda bi napravili!! Sportski pozdrav
K

Kleo

pre 3 meseca

Treba im uticaj da bi doveli Artetu? A sta je on to pa osvojio i napravio do sad u trenerskoj karijeri, pa je tolika cast i muka dovesti ga?
x

xnxx

pre 3 meseca

jeste s tim sto je arteta kao i njegovom ucitelju potreban beskonacan budzet, a barsa jedva prezivljava
b

banjo10

pre 3 meseca

Jedino logicno resenje je da se proba sa Klopon,da proba da razdrma ekipu njegovim metodama!
G

Gost99

pre 3 meseca

Veca sansa da dodje Limeni nego on realno.Ako mu Liverpul trosi energiju zamisli samo sta bi bilo da vodi Barselonu.On i prosle godine kad je zavrsio 5. opet su ga fanovi podrzavali.
P

Pazu

pre 3 meseca

Nadam se da gospodin Klop neće u Uefalonu
P

Pazi

pre 3 meseca

Nadam se fa gospodin Klop neće u Uefalonu. Time bi pljunuo na svoju karijeru, kao i na sve nas koji navijamo za Liverpul. Klope, brate, nemoj u malecki klubić!
X

Xyzet

pre 3 meseca

Nema Barsa novca za Klopa, tj. igrače koje bi on tražio. On je u Liverpulu ciljano dovodio igrače, tačnih karakteristika koji mogu odgovoriti njegovim zahtevima. Legao bi on Barsi i bio bi to izazov, baš kao i LFC u početku, samo nema od toga ništa.
7

777

pre 3 meseca

Sa Klopon nece moći.Prvo jer nece biti aktivan u poslu nakon ove sezone neko vreme,drugo sto nemaju novca oni za takve egzibicije,a ni za potencijalna pojacanja koja bi on zatražio,ako bi se ipak odlučio za samoubistvo.
0

0202

pre 3 meseca

Voditi Barselonu je trenutno najtezi trenerski posao na svetu.Ogroman pritisak da se osvajaju trofeji kao sto su ih osvajali pre par godina,a sa druge strane ogranicena sredstva zbog kojih mogu jedino da dovode igrace na pozajmicu ili besplatno.Nakon Bartomeu ce im trebati 10 godina da se oporave od njegovog poslovanja

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

nakon barta i lionela sa njegovom platom i prohtevima....... unistili
P

Petrinjo8273

pre 3 meseca

Koje trofeje oni osvajaju zadnjih godina majke ti?! Pogurani do maksimuma dok je bio mesi, sad se i taj balon izduvao, ekipa nikakva matora netalentovana a medijski napumpana.. kakav im je roster dobra im je pozicija na tabeli.. sav škart koji su drugi odbacili oni dovlače i to nije samo sad slučaj počeli su još sa boatengom da bi ovih godina dovodili na kilo. Njihov najveći problem je kompleks od Reala, umesto sebe da gledaju i grade neku novu priču oni se ubise da ih instant pobede preko noći a ne vide da samo srljaju sve vise i vise, počevši sa dugovima do toga da im je igrački kadar svake godine sve lošiji.. ne bi me iznenadilo da sledece godine ne izbore ni LS..
М

Матрикс

pre 3 meseca

На позљјмицу и беспкатно ? љ даш за Кундеа 50.000.000, Рафињу 70.000.000, неког неафирмисаног Бразилца 45.000.000 и тако даље ... Ај покушај опет, али са неким другим оправдањем
M

Maree78

pre 3 meseca

Kao navijac Real Madrida, sada je vreme za povratak Pepa Gvardiole na leto pa da vidimo sta i koliko moze i da li ga sa praom smatraju najboljim danas...
G

Gost22

pre 3 meseca

To svakako nije dobra ideja,ako vec ovaj odlazi,najbolje da dodje neko slicnog ranga na njegovo mesto i da konacno potonu na jedno duze vreme.
G

GostLazar

pre 3 meseca

Oce, ako Barsa obezbedi budzet milijardu. Ne kazem da je los trener, ali samo da naglasim da je Ferguson dosao u Junajted koji nije bio nista spec, pa sa njim dosao do svih trofeja. Gvardiolin prvi klub je bila Barsa, pa kako da ne budes dobar kad se odmah ucis sa najjacima. Evo, uzmi FM i igraj sa PSG sad u Francuskoj, kako god da postavis taktiku, osvojices titulu, a uzmi npr. Bohum u Nemackoj, pa da vidimo sta ces uraditi, e tako je i sa trenerima. Naravno, ponavljam, Gvardiola je opasno dobar trener, samo kazem da nema nista od povratka, jer ce sebi zapecatiti sudbinu kao Murinjo povratkom u Celsi.

JudeBellingham

pre 3 meseca

Xavi ostani molim te, verujem u tebe
L

Lazzzzza

pre 3 meseca

Da dodje i Gvardiola ne bi mogli protiv Pape Pereza