Novi hrvatski prvoligaš presinguje Prosinečkog, žele ga Džo Šimunić i Silvio Marić

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.06.23. | 19:23

Rudeš ima ambiciozan plan

Mali klub iz Zagreba, Rudeš, je jedna od najlepših priča hravtskog fudbala ove godine. Sa dobro poznatim licima na ključnim funkcijama, Josipom Šimunićem i Silvijom Marićem, novi član hrvatske elite želi da napravi iskorak. Čak i da se plasira u Evropu naredne takmičarske godine.

Iako je postignut veliki uspeh u nedavno završenoj sezoni, klub je sporazumno prekinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Davorom Miladinom.

Izabrane vesti

Hrvatski portal Germanijak došao je do saznanja da je jedan od najboljih igrača u istoriji jugoslovenskog fudbala Robert Prosinečki. Za njegov dolazak na mesto šefa stručnog štaba agituje upravo najodgovorniji dvojac u Rudešu, predsednik Šimunić i sportski direktor Silvio Marić.

Germanijak dodaje da njih dvojica vrše jak presing na Roberta Prosinečkog, koji se za sada nećka. Još nije prelomio Veliki Žuti da li želi da se oproba kao trener u HNL-u.

Sigurno je da će i narednih dana iz Rudeša presingovati Roberta Prosinečkog, koji je samostalnu trenersku karijeru počeo u Crvenoj zvezdi. Prethodno je pomagao Slavenu Biliću u redovima mlade reprezentacije Hrvatske.

Poslednji trenerski angažaman Robert Prosinečki je imao u Olimpiji iz Ljubljane. Prethodno je bio šef stručnog štaba Denizlija i Kajzerija.


tagovi

Robert Prosinečki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara