Foto: AFP
Foto: AFP

Novo kolo Prognozzera: Zvezda, Milan i Siti mogu na korak do titule

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.05.22. | 07:00

Tipuj tačne rezultate potpuno besplatno, budi najbolji Mozzart prognozzer i osvoji vredne nagrade

Novo kolo Prognozzera samo što nije. Predstojeća runda jedinstvenog Mozzartovog takmičenja u pogađanju tačnih rezultata donosi mnoštvo uzbudljivih duela u kojima je ulog veliki.

Pored standardno prisutnih beogradskih večitih koji nastavljaju šampionsku trku, na korak od titule mogli bi da dođu i Mančester Siti i Milan. Sitijevog trenutno najvećeg rivala Liverpul čeka finale FA kupa sa Čelsijem, Milanovog gradskog rivala Inter čeka vruće gotovanje na Sardiniji, a na programu su između ostalog i prvi polufinalni mečevi u plej-ofu za promociju u Premijer ligu. Lacio će na noge Juventusu gde će imati priliku da overi mesto u Ligi Evrope, dok će Atletiko i Sevilja na Vanda Metropolitanu voditi borbu za treće mesto u Primeri.

Izabrane vesti

PROGNOZZER – 17. KOLO

Subota

16.00: Šefild Junajted – Notingem Forest

17.45: Čelsi – Liverpul

Nedelja

15.00: Vest Hem – Mančester Siti

18.00: Milan – Atalanta

18.30: Atletiko Madrid – Sevilja

18.30: Napredak – Crvena zvezda

20.45: Kaljari – Inter

Ponedeljak

16.30: Voždovac – Partizan

20.45: Hadersfild – Luton

20.45: Juventus – Lacio

Na meniju ovog puta nema utakmica u petak, kolo počinje u subotu od 16.00 utakmicom Šefild Junajted - Notingem Forest, što znači da imate sasvim dovoljno vremena da na miru, bez vremenskog pritiska prognozirate deset gore navedenih utakmica i stignete do vrednih nagrada. Podsetimo, najuspešnijeg igrača u svakom kolu očekuje dobitak od 20.000 dinara, pobednika celokupnog takmičenja 200.000 dinara, dok je ukupni nagradni fond Prognozzera 1.556.000 dinara. Najbliži glavnoj nagradi i dalje je "banjo78" sa 3.886 poena.

No, pre nego što pohrlite da date svoje prognoze, potrebno je samo da se registrujete na sajtu mozzartsport.com, što je potpuno besplatno.

Poene sa jednog meča koji prethodno odaberete moguće je duplirati ili uvećati čak tri puta, tako što ćete iskorisiti DŽOKERE. Džoker za dupliranje poena će vam biti na raspolaganju ukoliko uplatite tiket(e) u vrednosti od 1.000 RSD/16 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba, a onaj za tripliranje ako uplatite 2.000 RSD, odnosno 32 KM.

Detaljna pravila igre pročitajte OVDE.

Od uspešnosti samih prognoza zavisi i vaš broj osvojenih bodova. Najviše, logično, donosi pogođen tačan rezultat (50), pa redom pogođen ishod meča (20), pogođen ukupan broj golova (15) i na kraju pogođen broj golova jednog tima (5), s tim da se bodovi ne sabiraju, već se računa pogodak koji nosi najviše bodova.

Budi pobednik, prognozziraj i osvoji vredne nagrade!


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara