Komentari na vest

Novopečeni kapiten Mbape: Grizman je razočaran, verovatno bih isto reagovao

P

Peki30

pre oko 1 godinu

Ja vec iz ove price vidim da mu nisu trebali datu traku. Kapiten po pravilu nije najbolji igrac nego najcesce najiskusniji,najstariji od kojih,ima boljih. Njemu to ocigledno previse znaci, samo ce imati dodatni pritisak, a nista bolje nece igrati. Kapitenska traka je za lorisa, ili nekog starijeg, smirenijeg, koji nije u fokusu. Mbape je ipak pametan decko, ali trebao je cak odbiti traku.,tamo negde oko 28-30god da je uzme, ko mesi bilo,bi top. Od kad je mesi kapiten?
K

Ko-kosarka

pre oko 1 godinu

Zaista nemam nista protiv Mbapea ali ako je neko zasluzio da bude kapiten onda je to Grizman !!!
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

To ti je sredio Čika Makron . To je tvoj učitelj SPLINTER .
d

decko

pre oko 1 godinu

je na proslom ep-u skoro svaki slobodnjak otinao od saigraca a ne secam se da je dao 1. To govori o njegovom karakteru i o "ujenitelju"
L

Leao

pre oko 1 godinu

Momak je zver, sa njim i bez njega jednostavno ni psg, ni reprezentacija nisu ni priblizno jaki kao kd on igra. Trenutno ubedljivo najbolji igrac na svetu, ma sta ko mislio, onakva superiornost u fizikalijama nikad nije vidjena. Na svetskom je to pokazao, u psg verovatno nece nikad. Ta ekipa nema ni glavu ni rep. Njima su ramos, nejmar i mesi i dalje vrh, treba neko da im javi da ovo nije 2017. Vecina ce reci da je mesi dokazao na svetskom, donekle se slazem da je igrao dobro al on gol nije dao osim sa penala.
d

druze

pre oko 1 godinu

Mozda ako imas 10 godina sto vrv i jeste slucaj cim si upisan leao xaxaxaxxxa alo.od svih legendi milana kaka sedorf seva maldini nesta barezi van basten ti nadjes leao i onda nam pricas o najboljem mbapeu ikada xaxaxaaxaax
o

ooppo

pre oko 1 godinu

I bez penala Mesi je imao 3 gola i 3 asistencije.
G

Gost 123

pre oko 1 godinu

@ druze bravo za zapazanje