Jovanović (© Star sport)
Jovanović (© Star sport)

Đorđe Jovanović na Banovom brdu

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.11.20. | 10:51

Zasad, samo trenira i igra prijateljske utakmice

Jedna od prepoznatljivosti Čukaričkog poslednjih godina je da vraća u život izgubljene talente srpskog fudbala. Tako je bilo sa braćom Srnić (Dragoljub i Slavoljub), Filipom Stojkovićem, Miroslavom Bogosavcem, Miladinom Stevanovićem, Nemanjom Radonjićem, Danilom Pantićem, Veljkom Birmančevićem i(li) Srđanom Mijailovićem, a tu nisku možda nastavi Đorđe Jovanović.

Nekadašnji špic crno-belih ovih dana trenira na terenima superligaša sa Banovog brda, čak je u subotu igrao i kontrolnu utakmicu protiv Inđije – Brđani slavili autogolom Vasilija Bakića u 84. minutu – i ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi se napadač iz „klase 1999“ i zvanično stavio na raspolaganje treneru Dušanu Đorđeviću, piše Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Krajem produženog letnjeg prelaznog roka Đorđe Jovanović je raskinuo ugovor sa Kadizom. Posle pozajmice trećeligašu Karateheni, te prethodnog iskustva u Lokerenu (Belgijanci ga platili klubu iz Humske 450.000 evra) nalazi se na novom početku i deluje da bi među belo-crnima mogao da opet zasija na elitnoj sceni našeg fudbala. Kad ga se već Partizan lako odrekao.

Pogotovo što posle odlaska Slobodana Tedića u Mančester Siti Čukaričkom je sužen izbor na poziciji klasičnog špica. Takav je samo mladi Marko Rakonjac (2000), dok su Vinsent Eze i Ibrahim Endijae krilni napadači. Pritom, Jovanović spada u kategoriju bonusa (rođen 15. februara 1999) i do kraja ove sezone stručni štab bi mogao da ga koristi kao igrača koji potpada pod pravilo FSS.


tagovi

Đorđe Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara