Komentari na vest

Osmorica selektora „pala“ u Kataru, a ni tu nije kraj: Regragi popularniji od kralja, Nemci se kockaju sa Flikom

m

misiisipi

pre preko 1 godinu

Valjda su svi naucili da ovi sto teraju piksija sada terali i djordjevica pa nismo uradili posle nista vise u kosarci. Sreca pa Piksi ne cita komente od ovih lomova sto im je Milojevic trener kakav se radja jednom a u kosarci i ne znaju za kog navijaju, da li fmp1, fmp2.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

PIKSI OSTAJE! PLAČITE SIMPATIZERI CRVENO-BELOG KLUBA!
k

kSale

pre preko 1 godinu

Španija je eliminisana od Maroka, a ne od Japana. Čitajte tekst pre nego što ga objavite...
Д

Ддомаћин

pre preko 1 godinu

Ја сам за то да селектор постане онај који је поставио актуелног. Онај који је довео Станковића у фкЦЗ и Обрадовића у ккП. Наравно, ако пре тога не преузме као Светиславу Пешићу место као његов тренерски колега. Бар нам неће бити досадно 😎
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Pixi da ima zeru obraza,dao bi ostavku odmah posle Kameruna !
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Tako je i nas Piksi bio popularniji od "kralja" pa ga "kralj" zbog toga spustio na zemlju pre svetskog prvenstva.
S

Stavrogin

pre preko 1 godinu

Jos samo jedan pa Piksi...
d

djole89

pre preko 1 godinu

jel ti citas svoj tekst pre nego sto objavis? uporno japan guras u grupu sa kanadom I htvatskom, na koju pricu vi radite u mozzartu nije mi jasno, ocigledno svako moze da radi
P

Portista

pre preko 1 godinu

Tekstovi su im uglavnom tragedija. Okej je da nisi upucen u nesto, ali nije okej da sa osornim stavom tvrdis nesto sto nije tacno. Tite je prije pocetka prvenstva najavio svoje povlacenje, i i dalje je voljen u Brazilu, a u ovom tekstu su predstavili kao da je omrznut i otpusten. Joksic je prekjuce(u tekstu o ispadanju Engleske/prolasku Francuske) pisao o Megvajeru kao da mu je ovaj duzan neku lovu. Jer ne znam sta bi drugo moglo da opravda onakve uvrede, posle sasvim solidne partije Megvajera.
S

Stavrogin

pre preko 1 godinu

Znači, još jedan pa Piksi...
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Svi još nekako, ali drug Tito je najveća prevara ikad.
D

Duledudule

pre preko 1 godinu

Ja znam da smo imali najveći uspeh od samostaljenja kakav je sam Dragan Stojković najavljivao a ja pitam jel postoji ipak šansa da kiksi da ostavku ?
s

samo realan

pre preko 1 godinu

Stojkovic - aut. Sistem 3:5:2 - aut. Priceni "golgeter" Mitrovic koji ubija nasu igru, jer se sve svodi na cenrasuteve - aut. Razni Lukici, Gudelji - aut.. Da smo naleteli na Hrvate - odvalili i nas rutinski 2 ili 3:0
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Da neće možda šerif Deki ili Miloje da ga zamene?
S

Skeptik

pre preko 1 godinu

Samo nas nije pao, a trebao je medju prvima...
Z

ZOMBA

pre preko 1 godinu

Svi odlazeci su pojam za naseg selektora, ali neda se on, dostojanstveno se drzi, sa dobrom platom!! A ima podrsku i glavnog "delije". "Predaja nije opcija".

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Још и кикси,и да нас Бог види! Ето злата на Евру!
M

Mokrin

pre preko 1 godinu

Razumem Vašu ljutnju i kritike, ali da Piksi nije došao prošle godine u martu, pitanje je da li bismo se mi plasirali na Svetsko ili ne.Stoji da ima dobar ugovor, pa da je i zbog toga tu gde jeste, ali dosta toga boljeg je i doneo, bili smo prvi u kvalifikacijama za SP i u Ligi Naciji i dobijale selekcije poput Portugala,Švedske, Norveške, što je ranije bila misaona imenica za nas.Slažem se da je podbacio što se tiče taktike na Svetskom, takođe smo i mi očekivali dosta, verovatno medijskom pompom koja se digla pred prvenstvo, ali bilo bi apsurdno da mu damo sad otkaz.Bolje je da sačekamo kvalifikacije za EURO, imamo dosta pristojnu grupu, vidimo kako će krenuti i ako se plasiramo na EURO posle 24 godine istrpeti ga još jedno prvenstvo, pa ako tu podbacimo razlaz, a ako ne, neka nastavi dalje raditi.Ne smemo zaboraviti da smo pod njim konačno zaigrali fudbal još od Antića i Muslina.Glavni problem je ove ekipe odbrana, neka Piksi razmišlja o tome kako će i šta će i da se to zategne, jer vidimo da to nije štimalo na Svetskom.Ako se to reši, već smo 30% jači.Ovo je neko moje viđenje ove situacije, još jednom da naglasim, poštujem Vaše i mišljenje drugih koji kritikuju i nemojte se uvrediti.Pozdrav i sve najbolje!
M

Mk

pre preko 1 godinu

Slavisa Jokanovic za novog selektora. Kao rezerve Vlada Ivic i Paunovic