Komentari na vest

Ovo je naše poslednje veče...

e

esex

pre 11 meseci

Nadam se velikom remontu a plasim se da ce otici samo najbolji poput draga ili najveci talenti erak i mitrovic a da ce nam ostati tal igraci gobelja,srna,nikolic,pesic i raspali kanga koji ce nas ukanaliti u evropi jer kad je nemocan najvise gresi i pravi gluposti..dok barak shvati ko koliko vredi proce voz..
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Dobro ovo je isto ko firma neki idu u penziju neki ostaju da rade tako je i fudbalu neki ostaju da igraju neki idu u inostrantvo neki zavrsavaju karijere.
G

Gost rider

pre 11 meseci

Jednostavno hvala Dragovicu,Rodicu,Pesicu,Ivanicu,Kangi pa i Borjanu,Gobeljicu,Srnicu,Krsticicu
a

aleluja

pre 11 meseci

"Verni bili i ostali, mladost svoju ti poklonili...!"

BorisPL

pre 11 meseci

Od ovih 11 ,mislim da odlaze Borjan,Dragovic,Vigo,Ivanic,Katai,Pesic.
P

Pedja108

pre 11 meseci

Sramota je da se utakmice prenose samo na Areni. I ajde neke nevazne utakmice tokom prvenstva, ali da RTS ne moze ni finale kupa da prenosi, sto je bilo decenijama unazad, stvarno nema opravdanja. Vazno je da svi mi placamo RTS mesecno i nase je pravo da ne znamo i ne vidimo nista na istom kanalu.
n

nekilik120

pre 11 meseci

pa prenosi rts kup danas
b

brine

pre 11 meseci

Prenosi rts malo se informiši pre nego nešto napìšeš
L

Lionac 88

pre 11 meseci

imas "prenos" na radio beogradu
J

Joe Lesh

pre 11 meseci

Kakvo poslednje vece kad ce 95% igraca tu biti i naredne sezone. Otici ce samo Dragovic eventualno od startera ako bas bude uporan. I ako "utope" nekog klinca ili se rese rezerviste jer mu je istekao ugovor. Ostale ne bi sve i da uprava hoce, niko puskom oterao iz Zvezde. Tako je vec par poslednjih sezona i zadrzavanje kostura tima je jedan od najvaznijih razloga zasto se drzi solidan nivo u Evropi vec godinama.
d

dejanera

pre 11 meseci

Sigurno ce otici: Dragovic, Srnic, Krsticic, Gobeljic, Popovic. Najverovatnije ce otici: Ivanic, Rodic, Milunovic, Erakovic, Kanga, Prucev, Pesic i Mitrovic Osim neke bas neocekivane ponude sa mnogo nula sigurno ostaju: Borjan, Vasiljevic, Vigo, L.Nikolic, Spaic, Azarov, Mijailovic, Kangva, Bukari, V.Nikolic, Lekovic, Mituljikic, Mijatovic, Katai. Uz Olajniku i Stamenica bar za pripreme vracaju se Radulovic, Stanic, Stankovic, Knezevic, Mituljikic, Lucic... Vracaju se i Falko, Sanogo, Pankov, Babic, Lazic i Motika
D

Djape45

pre 11 meseci

Beogradjani na stadion da se slavi titula!
e

exe

pre 11 meseci

kako igramo poslednjih mesec dana ne bi me danas sve zacudilo...
G

Gost RS

pre 11 meseci

Bez obzira što je Zvezda smanjila gas nema apsolutno nikakvog opravdanja za eventualni neuspjeh danas.
D

DS1989

pre 11 meseci

Danas ide pun gas, bez brige
b

bas jadno...

pre 11 meseci

Zasto Poledici I ostalima odjednom smeta sto pozajmljeni igraci ne igraju a to je tako već dugo godina za sve timove, cemu toliko mrznje prema zvezdi? Da je partizan u finalu nikog to ne bi zanimalo