Paklen derbi u Brazilu: Santos vodio, Fluminense preokrenuo pa primio gol iz kontre (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.08.22. | 03:26

Ravnopravan ishod na Vila Belmiro stadionu - 2:2

Izuzetan derbi u Brazilu između Santosa i Fluminensea okončan je bez pobednika, ali sa po dva gola na obe strane, pa se može reći da je konačan ishod bio apsolutno pravedan - 2:2 (1:0).

Pravi spektakl viđen je u poslednjih pola sata utakmice, dok je tokom prvih 60 minuta bilo prilčno tvrdo. Spretniji u prvom delu utakmice bili su domaći koji su golom Luiza Felipea došli do prednosti. On je bio prilično spretan, ali i srećan u 16. minutu kada je glavom poslao loptu iza leđa Fabija.

Izabrane vesti

Fluminense je igrao svoju igru, sa dugim posedom, terenskom dominacijom i traganjem za popuštanjem koncentracije protivnika. Tako je i bilo, Sandri je potpuno bespotrebno srušio Mateusa na ivici kaznenog prostora i skrivio jedanaesterac u 71. minutu utakmice. Odgovornost je preuzeo Ganso i bez problema doneo izjednačenje svom timu.

Gosti su taj trenutak pozitivnog naboja u potpunosti iskoristili, pa su već 60 sekundi kasnije vodili sa 2:1. Odlično je akciju svog tima ispratio Džon Arijas i uzetno snažnim i preciznim udarcem pogodio donji levi ugao nemoćnog Žoaa Paula.

Ipak, domaćin je bio uporan i motivisan da u završnici stigne do izjednačenja, a Fluminense je na kraju primio gol iz kontranapada, iako je imao prednost. Odlično razvijen napad, posle pravovremenog dodavanja Angela Gabrijela u pogodak i konačan rezultat postavio je Markos Leonardo u 86. minutu utakmice.



tagovi

SantosFluminense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara