(©Reuters)
(©Reuters)

PAO pravi srpsku koloniju: Na meti i Nemanja Maksimović

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.06.23. | 09:53

Kod trenera Jovanovića stigli Mladenović i Đuričić

Malo je nedostajalo Panatinaikosu da ove sezone, mimo svih očekivanja, dođe do titule prvaka Grčke, koju čeka od 2010. godine. Na kraju je pehar završio u crno-žutom delu Atine, u trofejnoj sali AEK-a, ali to nije obeshrabrilo zelene, koji su već krenuli u misiju jačanja tima za narednu takmičarsku godinu.

I kako stvari stoje, PAO će od jeseni biti prava srpska kolonija. Trener će biti i dalje Ivan Jovanović, koji ima nepodeljene simpatije kako čelnika kluba, tako i navijača. Na poziciji levog beka igraće Filip Mladenović, koji je stigao iz Legije, ofanzivni vezista biće Filip Đuričić, koji dolazi iz Italije. A, iza njega u veznom redu mogao bi da se nađe – Nemanja Maksimović.

Izabrane vesti

Kako piše grčki portal Sport 24, srpski reprezentativac iz redova španskog Hetafea prva je želja Panatinaikosa za mesto u veznom redu, na pozicijama „šest“ i „osam“. Atinjani su ostali bez Dimitriosa Kurbelisa, nezamenjivog igrača sredine terena, kojem je istekao ugovor i trebalo bi da potpiše za turski Trabzon.

PAO traži naslednika Kurbelisu, reprezentativcu Grčke, a izbor je pao na Maksimovića. Prošlog leta je Crvena zvezda „bacala oko“ ka srpskom asu, nekadašnjem „zlatnom orliću“, ali je Hetafe tražio veliko obeštećenje. Čak ni 3.000.000 evra od Spartaka iz Moskve nije zadovoljilo Špance, pa je Maksimović ostao u klubu.

Situacija se sada malo menja jer srpskom vezisti za godinu dana ističe ugovor i ovo je poslednji trenutak da Hetafe zaradi na njegovoj prodaji. PAO je već stao u red za kupovinu.


tagovi

Nemanja MaksimovićHetafePanatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara