Parana otpisana, Fluminense ne sme da kiksne

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.10.18. | 15:36

Kec na Fluminense je fiks

Fluminense juri poslednji voz za Kopa Libertadores (kvalifikacije), Parana je otpisana - odavno! U takvom raspoloženju se pomenuti takmaci sastaju u pretposlednjem meču 28. kola brazilske Serije A.

Možda popularni Trikolori ne blistaju na kultnoj Marakani (6 pobeda, 3 remija, 4 poraza), ali učinak gostiju na strani jasno potvrđuje da će sve rutinske pobede Fluminensea biti veliko iznenađenje. Parana je na 13 utakmica van svog stadiona poražena čak 12 puta, a jedini bod otkinula je Šapekoenseu početkom maja u 4. kolu. Položila je oružje na 11 minulih gostovanja, od čega na prethodnih 10 nije postigla nijedan gol! Takođe, već 13 duela ne zna za pobedu, pa je jasno sa kakvim ambicijama stiže u Rio de Žaneiro, gde domaćin na krilima plasmana u četvrtfinale Kopa Sudamerikane želi da se približi Atletiko Mineiru na šestoj poziciji.

Izabrane vesti

Fluminense jeste zapostavio domaće prvenstvo, međutim, situacija je toliko napeta, da bi eventualnim kiksom i ozbiljno ugrozio učešće u drugorangiranom kontinentalnom takmičenju. Razlog više da jedinicu uvrstite na vaše tikete. Imaće puleni Marsela Oliveire i dodatan motiv, budući da im je Parana neočekivano lako uzela meru u prvom delu šampionata (2:1). 
"To što je Parana fenjeraš nam sigurno ne olakšava posao. Moramo da budemo koncentrisani kako ne bismo upali u problem. Verujem da pred našim navijačima možemo da dođemo do pobede", rekao je Oliveira.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 01:00 1504 BRA 1 Fluminense - Parana ki 1 1,40
Ukupna kvota1,40

Foto: Action Images

 


tagovi

Brazil 1sportsko klađenjeFluminense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara